Ust kattan gelen tuhaf sesler (rahatsiz verici)

Hergece 3-5 kere.. vay bee.. hergece deseniz inanabilirdim ama hergece 3-5 tutmadıbu konu bende.

Kendinizi neden bu kadar kasıyorsunuz.
Gerekli yerlere şikayet edin.Biraz kendilerine gelsinler

Ben kendimi sanirim ifade edemedim. YURTDISINDA YASAYINCA HIRISTIYAN HINDUSIMLI BUDHISM LI CATHOLIC HER TURLU din var. onlardan biri olsa acik acik soylerim ama bizde muslumaniz kadinda kapali dindar bizimle ayni kulturleri falan var demek istedim ondan acik acik konusamiyorum kendisiylee.. ne onu utandirmak adina nede kendi adima...

sürekli doğuuryosa, çocuklardan fırsat bulup nasıl saatlerce yapabiliyolar. ayrıca dindar olunca sevişilmiyomu. pek inandırıcı gelmedi
Halen dindarligina takilan biri daha... sanirim anlatamadim dindarligindan bir sorunum yokkk.. sevisilmezde demedimm. Demeknistedigim yurtdisindaa yabanci biri olsa hiristiyan vs rahatlikla gidip konusurum ama musluman olunca bizim kulturleri falan tasiyor sonucda onuda utandirmamak adina soyluyemiyorum demek istedim...

Git konuş canım o utanmıyorsa azgınlığına sen mi utancaksın.

Evet bunu begendimmm... olmazsa bir kek yapip yeni yila ozel diyerekden birde kart yazip kapiya birakirim. O kadin hayatta beni evine almaz... ya ben bile artik neler oldugunu napdiklarini tahmin ediyorum aynen, evli degilim ama gercekden evlilikden tiksiniyor insan. Ama bunlar yeni evli degil :)) en son 3 cocuklari vardi

Canım ben seni anlıyorum bizim komşuda aynı böyleydi gece 12 den sabah 4 kadar sürüyordu sanırım ilaç kullAniyorlardi hiç bitmiyordu
ben hayatımda ne öyle garip sesler duydum ne çıkardım adam resmen Goril gibi sesler çıkartıyodu ya

Eşim o bir ay mutfakta yaşadı resmen o sesleri duymamak için

hafta sonlarıda gündüz yapiyolardı

Yine anlayışlılarmiş 1 kere uyarmamda anladı

şimdi onunda 1 bebeği var 2.ye hamile

Valla her gece bir de sabahin 5ine kadar

Benim o saatte pireler ucusur bi yerlerimde, oyy millette ki libido
Boyle anirti gurultu yasanmaz ya, gidin uyarin.
Yani komsudan gumbur gumbur tv sesi gelse insan rahatsiz oluyor, is guc yok bide nefslerinin sesini dinle..
Uyarin kesinlikle.
Ailece bu kadar ozel hayatiniza dahil olmak istemiyoruz, lutfen sessiz olun diyin

Dindar ve kapali olmasiyla ne ilgisi var sizin iletisim kuramamanizin? Dindarlar birliktelik yasayamiyor mu? Not kisminda ozellikle belirtmeniz cok enteresan

Turkiye de boyle durumlarda alin elinize elektrik supurge metalini ya da vilada sopasini alttan vurmaya baslayin ses seda kalmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…