Ust kattan gelen tuhaf sesler (rahatsiz verici)

onların sesi gelmeye başlayınca tak tak aşağıdan vurun. Ya da dedikleri gibi not bırakın. Belki onlar seslerinin gitmediğini düşünüyordur.

Benim yan komşularım da aynı şekilde. Salon Duvarı bitişik. Gece, gündüz, erken geç hiç farketmez... kadın öyle bir inliyor ki, ben utanıyorum. Bir oldu, iki oldu... kaç oldu bilmiyorum. Resmen psikolojim bozuldu. Başlangıcı bitişi herşey duyuluyor. Bir gün duvarı yumrukladım. Yavaş yavaş dedim, ses kesildi. o gündür duymuyorum Ama heran duyacak gibi hissediyorum. Rahatsız olduğunuzu belli edin.

Nasil bir iliskileri var anlamiyorum apartman hayatini bilemiyor bu insanlar garip.. Ben kocamla normal sakalasirken bile sesim yuksek ciktiginda aman ayip olacak komsulara diyoruz. Oncelikle bu komsunuzla bir sekilde tanisin aranizda bir muhabbet oluşsun hem nabiz da yoklamis olursunuz. Sonra artik ufaktan mevzuyu acin

Kapısına not bırakın:

Sevgili apartman sakinleri, binamızın sesli sevişme günü Salı'dır. Salı günlerinin dışında "ımyeh, wonderfull" sesleri çıkaran daireler hakkında cezai işlem uygulanacaktır. :halay:
Yahu oyle bir kahkaha attım ki oda arkadasim uyandi. Sanirim sesli gulme gunu pazar değilmiş odada, baya soylendi :KK48:

Kapısına not bırakın:

Sevgili apartman sakinleri, binamızın sesli sevişme günü Salı'dır. Salı günlerinin dışında "ımyeh, wonderfull" sesleri çıkaran daireler hakkında cezai işlem uygulanacaktır. :halay:
HHAHAhahaha ya siz cok yasayin buna cok guldum immm yeahhh

Utanarak yazıyorum ama bi keresinde bizim de karşı komşumuz bizi ev sahibimize şikayet etmişti yatak sesleri yüzünden. Aslında utanılmaması gereken bir durum,açık açık seviyeli bir sekılde uyarabilirsiniz bence komşunuzu.teoride kolay pratikte zor gibi geliyor ama ne bileyim bizim ev sahibi erkek arkadaşıma “tamam gençsiniz heyecanlısınız falan ama sonuçta karşı komşularınız da yaşını başını almış emekli insanlar,biraz daha dikkatli olun” diye gayet düzgün bir sekılde uyarmıştı.

Kız bunların sabah işleri yok mu 5e kadar maşallah :KK53: biraz pekmez bal keçi boynuzu falan al götür komşuya "ay komşum adamın iliği kemiği kurudu ben bile sigara yaktım asagida al da şunları yedir garibime" de anlar belki :KK70:

Şaka maka tavana tik tik vurun paspas sapiyla, belki anlarlar.

Yani şimdi bina çok ses geçiriyor olabilir. Ama cok cocuklu bir ailenin evde cocuklar varken bol gurultulu sevisecegini sanmiyorum. Siz sadece yatak gicirtisi mi duyuyorsunuz yoksa inlemeler de eslik ediyor mu. Sadece yatak gicirtisi varsa o şey başka bir şey olabilir.

Mesela benim annem ütü yapardı ütü masasının bir yagagi kısa kalıyor. Tik tık tık tık gayet ritmik ses çıkardı. Alttaki de yukarı vurur dururdu. Annem anlamazdı noluyor diye. :D

Back
X