Ust komşu bence ruh hastası peki ya sizce

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Ust katta bir adam oturuyor tek basına
Ev anasınınmış duyduguma gore
Çalışmıyor issizin teki
Biz bu eve tasınırken nerden bilirdik adam geceleri uyumuyo
Her gece uyanık
Yurume ayak sesleri sifon sesi tuvalet sesi duş sesi ev supurme gibi seyler yapıyo her gece 12 den sabah 7 ye kadar suruyo bu sesler baslıyo duruyo baslıyo duruyo
Ve oraya buraya tak tak birseyler ya cakıyo yada bildigin eline bisey alıp yerine yani benim tavana yada duvarlarına tak tak vuruyo
Birde anladıgım kadarıyla bozuk bir cd si var onu takıyo her gece
Cd bozuk oldugu icin ugultu sesi yapıyo cogu zaman calmıyo sadec yuksek ses hep aynı ugultu bazende calıyo calsa da hep aynı sarkı aynı tek bir muzik hic degismiyo
Ama dedigim gibi cd si bozuk calmıyo cogu zaman hep aynı ugultu sesi
Bu adam sizce akıl hastasımı
Uyardım kac kez ama sesler devam edecek ben geceleri uyanıgım hep hem 12-6arası gece değil bir sonraki gun oluyo dedi bana

Anlattıklarınıza göre yaptıkları çok akıl işi değil.
Dinlediği şarkı ne? O şarkıda ne varsa onda takılıp kalmış demekki.

Erkek arkadaşım ve arkadaşları üniversitedeyken gece evde masa yapmaya karar vermiş. Başlamışlar sonra böyle çok ses çıkıyor diye sokak lambasının altına taşınıp orada devam etmişler. Komşunuz aklıma onları getirdi. Çok çakasınız varsa sokak lambasını kullanın deyin.

Şaka bir yana. Gece kuşu komşu hiç hoş değil. Gereken yerlere şikayet edin. Gürültüye devam etmesi halinde dava açıp evi sattırabilirsiniz. Zor ve uğraştırıcı bir süreç ama son çözüm o olur.

Aslında doğru, 12 den sonra diğer gün başlıyor, algı ve akıl oyunu yapıyor sanki
Evet bu doğru 12 den sonra gün dönüyor ama dönüş esnasında bide gece var , adamın verdiği cevap doğru ama saçma .
Ertesi güne geçiliyor olması komsuya gürültü yapma, rahatsız etme hakkı vermiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…