- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Polisi ara görsün ses etmeyi4 kez konustum değişen bişey olmadı artık konusmam zira bir diğer konusmada bagırdı bana ben gece oturmaya devam edecem ve sesler devam edecek işine gelmiyosa taşın diye
Kk nün uzmanları hemen teşhisi koymuş:)) aynı şarkıyı dinlemesi adamı hasta yapmaz. Ben de beğendiğim şarkıları tekrar tekrar dinliyorum çok şükür gayette sağlıklıyım. Hasta olanlar kabul etmiyordu zaten dimiUst katta bir adam oturuyor tek basına
Ev anasınınmış duyduguma gore
Çalışmıyor issizin teki
Biz bu eve tasınırken nerden bilirdik adam geceleri uyumuyo
Her gece uyanık
Yurume ayak sesleri sifon sesi tuvalet sesi duş sesi ev supurme gibi seyler yapıyo her gece 12 den sabah 7 ye kadar suruyo bu sesler baslıyo duruyo baslıyo duruyo
Ve oraya buraya tak tak birseyler ya cakıyo yada bildigin eline bisey alıp yerine yani benim tavana yada duvarlarına tak tak vuruyo
Birde anladıgım kadarıyla bozuk bir cd si var onu takıyo her gece
Cd bozuk oldugu icin ugultu sesi yapıyo cogu zaman calmıyo sadec yuksek ses hep aynı ugultu bazende calıyo calsa da hep aynı sarkı aynı tek bir muzik hic degismiyo
Ama dedigim gibi cd si bozuk calmıyo cogu zaman hep aynı ugultu sesi
Bu adam sizce akıl hastasımı
Uyardım kac kez ama sesler devam edecek ben geceleri uyanıgım hep hem 12-6arası gece değil bir sonraki gun oluyo dedi bana
Aynı sarkılar degil tek bir muzik herzaman bozulmus cd ugultusuyla baslayan calısırsa da dım tıs dım tıs dım tıs dım tıs sonra hemen tekrar ugultu ve kapıyo 6 aydır bu seyKk nün uzmanları hemen teşhisi koymuş:)) aynı şarkıyı dinlemesi adamı hasta yapmaz. Ben de beğendiğim şarkıları tekrar tekrar dinliyorum çok şükür gayette sağlıklıyım. Hasta olanlar kabul etmiyordu zaten dimi
Polisler hicbisey yapmıyor. Sadece uyariyor gidiyor. Ben ust komsum için aramistim cok ses yapıyordu, uyarip gittiler. Simdi ararsan ara diyor umursamiyor , gordu cunku bisey olmadigini.Polisi ara görsün ses etmeyi
Uykum cok hafif adam uyutmuyo beni anlamıyomusun 1 kez sifon cekse nese gecede 5-6 kezAdam akıl hastası mı bilemem de bu kadar detayı farkedip kafaya takmak da bana pek sağlıklı gelmedi açıkçası.
Sifon sesine kadar duyup takmak nedir ne diyeyim ki?
Ust katta bir adam oturuyor tek basına
Ev anasınınmış duyduguma gore
Çalışmıyor issizin teki
Biz bu eve tasınırken nerden bilirdik adam geceleri uyumuyo
Her gece uyanık
Yurume ayak sesleri sifon sesi tuvalet sesi duş sesi ev supurme gibi seyler yapıyo her gece 12 den sabah 7 ye kadar suruyo bu sesler baslıyo duruyo baslıyo duruyo
Ve oraya buraya tak tak birseyler ya cakıyo yada bildigin eline bisey alıp yerine yani benim tavana yada duvarlarına tak tak vuruyo
Birde anladıgım kadarıyla bozuk bir cd si var onu takıyo her gece
Cd bozuk oldugu icin ugultu sesi yapıyo cogu zaman calmıyo sadec yuksek ses hep aynı ugultu bazende calıyo calsa da hep aynı sarkı aynı tek bir muzik hic degismiyo
Ama dedigim gibi cd si bozuk calmıyo cogu zaman hep aynı ugultu sesi
Bu adam sizce akıl hastasımı
Uyardım kac kez ama sesler devam edecek ben geceleri uyanıgım hep hem 12-6arası gece değil bir sonraki gun oluyo dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?