Ust komşu bence ruh hastası peki ya sizce

adamın cevaba gel, gercekten ruh hastası

Adamın gecesi gündüzle yer değiştirmiş herhalde. Uyku bozukluğu yaşıyor olabilir.Onun dışında gün içinde hiçbirşey yapmıyor mu?Görüştüğü konuştuğu, arkadaşlık ettiği kimse yoksa, psikolojik bir hastalığıda olabilir. Fazla yüz göz olmamaya çalışın. Hastalığı falan varsa, ters teper size kafayı takabilir veya inatlaşabilir. Yönetici varsa durumu onunla görüşmeniz daha iyi olur.

Ayyy okurken tuylerim ürperdi korku filmi gbi hep ayni müzik calmasi filannn
Tak tak sesleri unutuyosun bahsetmistim
Tak tak tak tak
Bundan da tuylerim urperiyo benim
Sonra hep aynı ugultu vızzzzzzzzzzz
Cd calısıp ta calarsa kazara calan muzik hep aynı tek bir muzik bam bam bam bam soz yok ne deniyo oyle muzige tekno mu
Ama hep aynı sey aylardır

Terslesmeyin lütfen. Riskli olabilir. Bu devirde biri sana carparsa pardon diyeceksin.

Tekrar rica edin, süpürge , vurma sesi ve müzik sesini kısar misiniz komşuluk hakkı için deyin.
4 kez konustum değişen bişey olmadı artık konusmam zira bir diğer konusmada bagırdı bana ben gece oturmaya devam edecem ve sesler devam edecek işine gelmiyosa taşın diye

Normal olmadığı kesin. Erkek de yani, nereye kadar muhatap olabilirsiniz ki, yönetici varsa konuşun, yoksa ses kaydı falan yapıp şikayet edin, gerçekten sinir bozucu ya, sabır diliyorum size.

Adamin verdigi cevaptan belli, hasta. Bir de bilmis bilmis konusmus. Tasinmak kesin cozum. Ama tasinmadan once gunduz de siz gurultu yapin, onun uyudugu saatte. Yarasa misin mubarek diyesim geldi.

Tırstım okurken
12-6 arası bi sonraki gün oluyosa gece nezaman oluyomuş ki
Allah sabır versin polisi aradınız mı hiç

İçki içiyo olabilir. Benim yan komşum öyle. Alt katındaki şikayetçi. Bana ses gelmiyo doğal olarak o da geceleri yaşıyomuş. Anne babasıyla yaşıyo 50 yaşından fazla. Bi kaç kerede sarhoş gördüm belki o da öyledir.

bu tip insanlar, kendi yaptiklari onlara yapildiginda asiri rahatsiz oluyorlar.
karsi komsum, evde kizartma yapinca evin kapisini acar mutfak penceresi yerine ve apartmani yağ kokutur. cöp saatlerimiz oldugu halde, sabahtan kapisina cöp koyar taa aksama kadar durur poset kapisinda, sular merdivenlere akar. gecen gun, tuvalet copunu seffaf posetle birakmis kapisina sabahtan.kullanilmis wc kagitlari permatikler ne ararsaniz vardi icinde.
apartman merdivenlerine, yogurt koplarina cicek eker koyar, cicekleri sular camurlu su merdivene akar. arabalarini bahce girisine koyarlar kimse arabasina park yeri bulamaz. adeta apartmanda tek basina yasiyormus gibi davranirlar.
herkes bu durumda rahatsiz ama, giyabinda konusurlar asla kapisini calamazlar.

bu hafta once o cop koyunca cop koymaya basladim kapima. arabalari yokken arabayi bahce girisine park edip, tam uc asla yerinden cikarmadan heryere minibusle gittim. cunku arabayi cikardigimda oraya onlarin koyacagini biliyordum.

once utanmadan, cöp icin caldi kapimi. copun saatleri var biliyosun? dedi bana.
evet oyle biliyordum ama, senin sabahtan koyup aksama kadar kapida biraktigini gorunce saat konusunda yanlisim oldugunu dusundum bende senin gibi balkon temizliyorum neden copum balkonumda dursun ki? senin coplere arkadaslik etsinler diye bende kapiya cikariyorum artik dedim.yemin ediyorum tutuldu kaldi bisey diyemedi.

araba icinde, ucuncu gun kocasi baktim ariyor cepten beni. noyu kadindan almis..kadin agzinin payini aldigi icin kendisi aramamis kocasina aratmis olacak.
actim teli, x hanim merhaba arabaniz 3 gun bahce girisinde biz iceri giremiyoruz dogru mu yaptiginiz? dedi.
dogru degilse, oraya sizde birakmayarak bana dogru olani gosterebilirsiniz orasi ortak alan ama sayenizde kimse giremiyor dedim.
insanlara yaptiginiz dogru mu demek yerine, dogru davranip ogretici olun bence, arabam orda duracak lazim oldugunda cikarim dedim ve kapadik teli.

simdi ne cop konuyor ne arabayi kapi girisinde birakiyorlar. ama simdilik. gene yapacaklar biliyorum fitratlari boyle cunku.
yaptiklari an daha beterini yaparak cevap vericem mutlaka bi gun pes edecekler.

huzur isteyen huzur verecek. domates ekip biber beklemek yok yani. bi de tatli dilden ricadan biktim ben, anlamiyorlar cunku.

sizde oyle yapin. size napiyorsa aynisini yapin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…