Üst Komşu gürültü

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
30
Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.

Aynı sorun bizde de var ve malesef ben bir çözüm bulamadım.Bi kaç kere üste vuruyorum o kadar .Gidip özellikle söylesem de anlayacak bir tip değil .Başka konulardan dolayı uyarmıştım , aynısını yapmaya devam ediyor kadın 🤦‍♀️

Bence bi gidin söyleyim rahatsız olduğunuzu , belki anlar biraz .Ama ciddi ciddi söyleyin yani

Aynı sorun bizde de var ve malesef ben bir çözüm bulamadım.Bi kaç kere üste vuruyorum o kadar .Gidip özellikle söylesem de anlayacak bir tip değil .Başka konulardan dolayı uyarmıştım , aynısını yapmaya devam ediyor kadın 🤦‍♀️
Ya bu insanlar neden böyle? Insan demeye de dilim varmıyor da ? Neden gecenin yarisi baska bir insani rahatsız edersin? Ben birisi bana oyle vursa cok utanırım . Bizimkiler de sizinki gibi sanirim tanimiyorum ama ben vurunca karsilik olarak vuran insanlar nasil bir tepki verir belli gibi

Bende aynı sorunu yaşıyorum özellikle son bir kaç aydır. Gündüz her türlü tolere ederim ama gece 1 buçukta tahammül edemiyorum. Sabahın 5 inde kadın sinir krizi geçirdi öyle bir bağırıyor ki yatak odamızın üstünde. Çocuğuna kıızyor belli. Yataktan zıpladık eşimle bir anda. Benimde 6 aylık bebeğim var aynı odada. Benim suçum ne? Zaten saat başı bebeğimin ağlamasına uyanıyorum, 1 saat uyumuşum uykumu zehir etti. Sinir krizini de anlarım ama sabahın 5inde insaf ya.! Yöneticiye söyledim uyardık dediler pek bi şey değişmedi.

Bende aynı sorunu yaşıyorum özellikle son bir kaç aydık. Gündüz her türlü tolere ederim ama gece 1 buçukta tahammül edemiyorum. Sabahın 5 inde kadın sinir krizi geçirdi öyle bir bağırıyor ki yatak odamızın üstünde. Çocuğuna kıızyor belli. Yataktan zıpladık eşimle bir anda. Benimde 6 aylık bebeğim var aynı odada. Benim suçum ne? Sinir krizini de anlarım ama sabahın 5inde insaf ya.! Yöneticiye söyledim uyardık dediler pek bi şey değişmedi.
Uzuldum adiniza. Cok ayip bir sey ya . Valla toplu ortamda yasamayi beceremiyorlarsa gidip magarada yasasalar keske. Ben de acaba direkt mi konussam yoneticiye mi soylesem bilemedim

Ya bu insanlar neden böyle? Insan demeye de dilim varmıyor da ? Neden gecenin yarisi baska bir insani rahatsız edersin? Ben birisi bana oyle vursa cok utanırım . Bizimkiler de sizinki gibi sanirim tanimiyorum ama ben vurunca karsilik olarak vuran insanlar nasil bir tepki verir belli gibi
Bak Şu anda hala tıkır tıkır Ses geliyor .Yani bunun çocukla felan alakası yok , insanlar anlayışsız gerçekten .Eşim çok rahat uyur ama ben çok etkilenirim sesten .Sanki topuklu ayakkabıyla evde geziyormuş gibi

Evet başlıktan anlaşılacağı gibi üst katta oturanlarin gurultusunden rahatsizim . Ozellikle geceleri. Su saat oldu hala sesleri bitmedi. Cok fazla takirtilari vardi zaten ama son zamanlarda ses de eklendi . Ozellikle o kizlari kosuyor gece gece tak tak. Az once sinirlendim artik ve yukariya vurdum. Onlar da karşılık vurdular yüzsüzce.Sizce napmalıyım, yarın uyarmaya gitmeli miyim? Veya bu konuda nasil yasal haklarimiz var ugrastirirlarsa ugrasirim çünkü sonuna kadar.
Bence bu zaman ve bu günde anlayış lütfen benim üst komşum da öyle sekiz kişi yaşıyorlar anne babala beraber hiç bişey demem

Bak Şu anda hala tıkır tıkır Ses geliyor .Yani bunun çocukla felan alakası yok , insanlar anlayışsız gerçekten .Eşim çok rahat uyur ama ben çok etkilenirim sesten .Sanki topuklu ayakkabıyla evde geziyormuş gibi
Aynen durum simdi bende de ayni. Bu kadar takirti yapmayi nasil beceriyorlar anlamiyorum . Üstüne yukses sesle konusma.

İnsanlar bazen bencil.
Anlamıyorsa, siz de bolca gürültü yapın. bazen karşındakinin hatasını görmesi için aynısını yapmak gerek sanırım.

Sokrates ce doğurtma yöntemi :-)

Bence bu zaman ve bu günde anlayış lütfen benim üst komşum da öyle sekiz kişi yaşıyorlar anne babala beraber hiç bişey demem
Anlayis? Geceleri kimseyi düşünmeden istedigi gibi rahatsiz eden insanlara mi anlayis gostericem? Ozellikle uyarima ayni sekilde karsilik veren ustelik ?

Heeerkesler evde şu an o yüzden üst katım ve yan daireden günddüz bayaa ses geliyor. Bizden de başkalarına gidiyordur eminim çünkü 8 aylık kızım emeklemeye başladı ve bir şeyleri eline alıp yerlere falan vuruyo. Ne kadar engellesemde yapıyo. Size karşılık veren çocuk olabilir o yüzden söylüyorum bunu.

Aynen durum simdi bende de ayni. Bu kadar takirti yapmayi nasil beceriyorlar anlamiyorum . Üstüne Bide sesle konusma.
Bizim bina da yalıtım da eksik galiba onunla da alakalı biraz galiba bizim üst kattaki kadın aksi çocuklar yaramaz .Hele şimdi okula gitmiyorlar oda ayrı bir konu.Ama gece 12 de de küçük çoçukların ayakta olması bana saçma geliyor .Hepsi kadından kaynaklanıyor bence .Resmen kadına karşı kin dolmuşum 🤣

Uzuldum adiniza. Cok ayip bir sey ya . Valla toplu ortamda yasamayi beceremiyorlarsa gidip magarada yasasalar keske. Ben de acaba direkt mi konussam yoneticiye mi soylesem bilemedim
Söyledim ama aynen devam. Ya insan hiç imtina etmez mi ? 2,5 yaşında kızım var ses yapmasın diye 40 kere uyarıyorum. Hatta bakıyorum elinde bi şey var yere vuruyor hemen gidip alıyorum. Gel halının üzerinde oyna diyorum. Üst katımdakiler tam tersi. Çocuk boydan boya yerde araba sürüyor saat 23.30
Geçende o kadar gürültü yaptılar ki kızım anne korktum diye gelip bana sarıldı. Eşim gece çalıştığında bizim evde saat 9 dan sonra çıt çıkmaz. En geç 10. Bakın biri 2,5 yaşında diğeri 6 aylık. Geç saatte hiç ses yapmayız. Dikkat ediyorum yani

Çocuklar günlerdir evde, enerjilerini atamıyorlar. Biz bile bunalıyorken biraz anlayış gerekiyor diye düşünüyorum şu dönemde.
Oldu ya enerjilerini atsin ben uykusuz kalsam da olur. Anlayis gosterilmesi gereken benim. Rahatsiz edilen benim. Bakin gunduz demiyorum gece. Ayrica biz de cocuk olduk ama asla kimseyi bu sekilde rahatsiz etmedik.

Ayni problemi bende her haftasonu ozellikle yasiyorum yan tarafimda bekar bir kiz var haftasonlari sevgilisi geliyor ne sesleri ne grultuleri bitiyor kavga kiyamet birbirlerini dovuyorlar ediyor sabah 9 dan gece 3 4 5 hemd eustumdeki bekar kizlar sabah aksam son ses muzik dinliyorlar sen hic muhattap olma alo 155 ara hemen gelip ses kesiyorlar polis 1 geldi 2 geldi 3 geldi ses kesmeyi birakmadilar ama her aksam kapida polis olunca artik duyuyoruz sessiz ol komsular gene sikayet edecek kapiya polis gelcek dediklerino

Back
X