- 13 Temmuz 2017
- 70
- -144
- 38
- Konu Sahibi Sweetlover
-
Aparman yoneticisi yok mu siz muhattap olmayınHerkese merhaba. Yıllar önce komşumuz bizi basit gürültüler yüzünden uyarmıştı süpürge sesi gibi. Saçma sapan sebeple kapımıza gelmişti. Daha sonra kendileri tepemizde güm güm zıplayıp durdular bu bir kaç kez oldu. Sonuncusunda biz de çıkıp uyardık ve bizimle kavga edip kapıyı yüzümüze kapattılar. Ancak konu orada bitmedi. Bu sefer inadına gürültü yapmaya başladılar. Bizden en ufak Bi ses gittiğinde güm güm yürümeye başladılar. Bizi dışarda gördüler mesela aynı anda apartmana girdik. Eve girdiğimizde Bi 3 5 dakika gürültü yapıyorlar. Artık psikolojik şiddet boyutuna vardı. O insanların deli oldugunu düşünmeye başladığımız için çirkefe bulaşmamak adına ya sabır çekip oturuyorum. Ya da deli deliyi görünce sopayı saklar misali bir cinnet geçirip carlamalı mıyım?
4 yıl fazla süre.Sabretmek önemli evet ama 4 yıl oluyor kapıya çıkıp tartışma olayı. Hala hazmedememişler. Her iki taraf da ev sahibi. Adamlar edebimizle oturalım kötü olmaya gerek yok demiyorlar
Güzelce konuşmaktan başka çare yok o zaman. Ben sırf kendi çıkarım için olayı tatlıya bağlamaya çalışırdım. Mesela onlara bir tabak ikram götürüp birkaç yıl önce tatsız olaylar yaşadık. Ev sahibiyiz, bu binada yıllarca hep beraber yaşayacağız birbirimize karşı anlayışlı olalım dikkat edelim derdim. Böyle bir konuşma yapılınca kim olsa utanır diye düşünüyorumSabretmek önemli evet ama 4 yıl oluyor kapıya çıkıp tartışma olayı. Hala hazmedememişler. Her iki taraf da ev sahibi. Adamlar edebimizle oturalım kötü olmaya gerek yok demiyorlar
Herkese merhaba. Yıllar önce komşumuz bizi basit gürültüler yüzünden uyarmıştı süpürge sesi gibi. Saçma sapan sebeple kapımıza gelmişti. Daha sonra kendileri tepemizde güm güm zıplayıp durdular bu bir kaç kez oldu. Sonuncusunda biz de çıkıp uyardık ve bizimle kavga edip kapıyı yüzümüze kapattılar. Ancak konu orada bitmedi. Bu sefer inadına gürültü yapmaya başladılar. Bizden en ufak Bi ses gittiğinde güm güm yürümeye başladılar. Bizi dışarda gördüler mesela aynı anda apartmana girdik. Eve girdiğimizde Bi 3 5 dakika gürültü yapıyorlar. Artık psikolojik şiddet boyutuna vardı. O insanların deli oldugunu düşünmeye başladığımız için çirkefe bulaşmamak adına ya sabır çekip oturuyorum. Ya da deli deliyi görünce sopayı saklar misali bir cinnet geçirip carlamalı mıyım?
Hic orali olmayin derim. Bulastikca isin icinden cikamazsiniz. Iyi bir sekilde rahatsizliginizi bildirirsiniz karsi tarafta dikkatli davranir ama malesef insanlar icin gecerli bu davranışlar. Bosuna yormayin kendinizi. Insanlara laf anlatmaktan daha yorucu bisey yok bu hayattaHerkese merhaba. Yıllar önce komşumuz bizi basit gürültüler yüzünden uyarmıştı süpürge sesi gibi. Saçma sapan sebeple kapımıza gelmişti. Daha sonra kendileri tepemizde güm güm zıplayıp durdular bu bir kaç kez oldu. Sonuncusunda biz de çıkıp uyardık ve bizimle kavga edip kapıyı yüzümüze kapattılar. Ancak konu orada bitmedi. Bu sefer inadına gürültü yapmaya başladılar. Bizden en ufak Bi ses gittiğinde güm güm yürümeye başladılar. Bizi dışarda gördüler mesela aynı anda apartmana girdik. Eve girdiğimizde Bi 3 5 dakika gürültü yapıyorlar. Artık psikolojik şiddet boyutuna vardı. O insanların deli oldugunu düşünmeye başladığımız için çirkefe bulaşmamak adına ya sabır çekip oturuyorum. Ya da deli deliyi görünce sopayı saklar misali bir cinnet geçirip carlamalı mıyım?
Neden kendine dert ediyorsun:) ara 155 i evimde hastam var veya bebeğim var yukarıdaki komşum aşırı gürültülü yapıyor de çok rahatsız oluyorum falan. Bende rahatsız oluyordum senin gibi bekçiler geldi uyardı bitti ses kirliliğiHerkese merhaba. Yıllar önce komşumuz bizi basit gürültüler yüzünden uyarmıştı süpürge sesi gibi. Saçma sapan sebeple kapımıza gelmişti. Daha sonra kendileri tepemizde güm güm zıplayıp durdular bu bir kaç kez oldu. Sonuncusunda biz de çıkıp uyardık ve bizimle kavga edip kapıyı yüzümüze kapattılar. Ancak konu orada bitmedi. Bu sefer inadına gürültü yapmaya başladılar. Bizden en ufak Bi ses gittiğinde güm güm yürümeye başladılar. Bizi dışarda gördüler mesela aynı anda apartmana girdik. Eve girdiğimizde Bi 3 5 dakika gürültü yapıyorlar. Artık psikolojik şiddet boyutuna vardı. O insanların deli oldugunu düşünmeye başladığımız için çirkefe bulaşmamak adına ya sabır çekip oturuyorum. Ya da deli deliyi görünce sopayı saklar misali bir cinnet geçirip carlamalı mıyım?
4 kişilik aile. 45 50 yaşlarında karı koca. Lise çağı da iki çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?