- Konu Sahibi Sweetlover
-
Gürültünün inada yapıldığını düşünme sebebimiz mesela cereyan oluyor kapı çarpıyor bizde o an yukarıdan güm güm pat pat başlıyorlar. Ya da elimizden çatal yere düşüp ses çıkarıyor yine aynısı. Bizden bir ses gelmesine tahammülleri yok ama kendileri ses olmasa bile güm güm vurup yğrüyebiliyorlar çünkü onlardan Bi ses geldiğinde biz sadece sabır çekiyoruz ama yıprandık artık insan ister istemez geriliyor.
Hayır çocuklar erkek değil. Ayrıca evde gürültüyü kadının ya da adamın yaptıgını düşünüyoruz. Çünkü çocuklarını dışarıda görmüş oluyoruz ama eve girdiğimizde sesler oluyor.
Gürültünün inada yapıldığını düşünme sebebimiz mesela cereyan oluyor kapı çarpıyor bizde o an yukarıdan güm güm pat pat başlıyorlar. Ya da elimizden çatal yere düşüp ses çıkarıyor yine aynısı. Bizden bir ses gelmesine tahammülleri yok ama kendileri ses olmasa bile güm güm vurup yğrüyebiliyorlar çünkü onlardan Bi ses geldiğinde biz sadece sabır çekiyoruz ama yıprandık artık insan ister istemez geriliyor.
Ben de bugün bununla ilgili bie konu acacaktım. Eski evdeki yan komsu buradaki üst komşu her sabah erken saatlerde süpürge açıyor ve abartisiz 1 saat süpürüyorlar. Her sabah her sabah inanılmaz rahatsız edici. Komsunuz rahatsiz olmakta cok haklı.
9 da mesai başlıyor. 9.40 da erken her sabah çünkü öğleden sonra 3-4 olmali sürekli süpürge yapiliyorsa.Sabah kacta aciyorlar mesela supurgeyi venim alt komsum da beni yonetime şikayet etmis...sabah 09.40 dan once acmiyorum ama ben kesinlikle
Kimim aradığı belli olmuyor demi? Birde kesin gelir mi polisler bunun için direk muhatap olunacağına bu mantıklı olur aslındaNeden kendine dert ediyorsun:) ara 155 i evimde hastam var veya bebeğim var yukarıdaki komşum aşırı gürültülü yapıyor de çok rahatsız oluyorum falan. Bende rahatsız oluyordum senin gibi bekçiler geldi uyardı bitti ses kirliliği
Hayır canım neden belli olsun rahatsız oluyoruz diye ararsın. Valla ben aradığım da bekçiler gelmişti uyarmıştı .Kimim aradığı belli olmuyor demi? Birde kesin gelir mi polisler bunun için direk muhatap olunacağına bu mantıklı olur aslında
Yok artık, herkesin bir ev düzeni var. 11’den sonra her saat çalıştırılabilir.9 da mesai başlıyor. 9.40 da erken her sabah çünkü öğleden sonra 3-4 olmali sürekli süpürge yapiliyorsa.
Peki benim böyle bir sorunum yok ama ilerde olursa dediğin gibi yaparım yarın öbür gün ne olacağı belli olmazHayır canım neden belli olsun rahatsız oluyoruz diye ararsın. Valla ben aradığım da bekçiler gelmişti uyarmıştı .
Bunun hafta sonu da var. Hafta ici okey ama hafta sonu 3-4 den önce calistirilmamalı. Her sabah her sabah insan sinirleniyorYok artık, herkesin bir ev düzeni var. 11’den sonra her saat çalıştırılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?