- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.392
- 83
- Konu Sahibi wanderingstar
-
Evet var alt katımızda da bir aile oturuyor. O sebepten anlayışlı olmaya calisiyorum da bazen çekilmiyorSizin altınızda oturan birileri var mı? Siz doğum yapınca alt kattaki de sizden şikayetçi olabilir çünkü. Yeni binalar kağıt gibi olduğu için bu kobular çoğaldı bence
Aynı sizin gibiHanımlar merhaba,
başlıktan da anlaşılabileceği gibi derdim üst komşum. Özellikle son 2 aydır sesleri hiç kesilmiyor bıktım artık. Her gün akşam 7den sonra vileda yapıp süpürge açıyorlar. Gün içinde en az 10 kere eşya çekme sesi geliyor.
yetmiyor gibi bir de 4 yaşlarında bir kızları var ki aman Allahım kız normal bi şekilde yürümüyor sanki, hatta yürümüyor. Devamlı güm güm güm koşturuyor ayaklarını vura vura. Gece 12.30 da bile yani. Sonra ailesinin bağırış çağırış sesleri..
Bir kere eşim güzellikle konuştu, kusura bakmayın bebeği sütten kesiyoruz ondan biraz ses dediler bir de yalqn yani. Ben bebek sesi duymuyorum ki, duyduğum sesleri ayırt edebiliyorum
şimdi ben de yaza doğum yapacağim için tekrar tekrar konuşmak, yüz göz olmak iyi olur mu bilmiyorum. Hani halden anlayım istiyorum pandemi dönemi vs çocuklar eve kapandı ama şöyle ki biz lojmanda yaşıyoruz bir sürü çocuk var burada rahat rahat annesi çıkarabilir sosyalleşebilir ortam rahat geniş. Hamileyim baş ağrılarım oluyo bi de her gün her gün olunca dayanamıyorum. Çekiniyorum da ama. Sizce çıkıp konuşmak gerekli mi? Hiç böyle muhabbetlere gitmedim bilmedigim için soruyorum
Ne kadar terbiyesiz bir üslup. Oldu ya o zaman istediğiniz saatte istediğiniz gürültüyü çıkarın. İşinize gelmeyince de kanun yönetmelik diyin. Toplu hayatta yaşıyorsak benim gibi sizin ve diğerlerinin de dikkat etmesi gerekir, yazılı olmayan kurallar vardır. ben tahammül ediyorsam siz de komşunuza ya da şikayeti olan birine karşı saygılı olacaksınız. İnsanların özel durumları elbet olabilir ama siz benim yerimde misiniz de ahkam kesiyorsunuz? Hadi ben gencim yaşlı, hasta biri olsa migreni olan biri olsa kusura bakma kanun bu diyip kapıyı suratına mı kapatacaksınız bu ne bencillik?Aynı sizin gibi
Komsum benim kapıma geldi 8 den sonra süpürge calıstırıyorum diye 3. Kez kapıma geldiğimde ilgili kanun maddesini cıktısını alıp eline vermistim, ve hayde dedim tüm gün calısıyorum aksam 8 normal bi saat gece 12 den sonra tam anlamı ile sessizliğe gömülüyoruz, kusura bakmayın cocuk sesinin aynısını sizin cocugunuz da cıkartacak, gece 12 ye kadar günlük hayata dair her gürültü olabilir cok paranız varsa dubleks eve yallah
Bende bi iletişim kurmayı dene düzgünce bakın hamileyim baş ağrılarım oluyo kaldıramıyorum bazen dikkatli olun biraz diyeHanımlar merhaba,
başlıktan da anlaşılabileceği gibi derdim üst komşum. Özellikle son 2 aydır sesleri hiç kesilmiyor bıktım artık. Her gün akşam 7den sonra vileda yapıp süpürge açıyorlar. Gün içinde en az 10 kere eşya çekme sesi geliyor.
yetmiyor gibi bir de 4 yaşlarında bir kızları var ki aman Allahım kız normal bi şekilde yürümüyor sanki, hatta yürümüyor. Devamlı güm güm güm koşturuyor ayaklarını vura vura. Gece 12.30 da bile yani. Sonra ailesinin bağırış çağırış sesleri..
Bir kere eşim güzellikle konuştu, kusura bakmayın bebeği sütten kesiyoruz ondan biraz ses dediler bir de yalqn yani. Ben bebek sesi duymuyorum ki, duyduğum sesleri ayırt edebiliyorum
şimdi ben de yaza doğum yapacağim için tekrar tekrar konuşmak, yüz göz olmak iyi olur mu bilmiyorum. Hani halden anlayım istiyorum pandemi dönemi vs çocuklar eve kapandı ama şöyle ki biz lojmanda yaşıyoruz bir sürü çocuk var burada rahat rahat annesi çıkarabilir sosyalleşebilir ortam rahat geniş. Hamileyim baş ağrılarım oluyo bi de her gün her gün olunca dayanamıyorum. Çekiniyorum da ama. Sizce çıkıp konuşmak gerekli mi? Hiç böyle muhabbetlere gitmedim bilmedigim için soruyorum
Ben gece ve gündüz aglama sesleri de duyuyorum ama konu edilecek bir durum değil bebek/çocuk sonuçta elbet ağlar. sorunum yukarıda bahsettiğim önlenebilir davranışlar.Sizin bebekte doğunca gece ağlama sesleri için gelsinler mi
Merak etmeyin bebek olunca o sesleri duymayacaksınız sabrettin ben yüz göz olmak istemezdimBen gece ve gündüz aglama sesleri de duyuyorum ama konu edilecek bir durum değil bebek/çocuk sonuçta elbet ağlar. sorunum yukarıda bahsettiğim önlenebilir davranışlar.
Daha önce apartman whatsapp grubundan da şikayetler geldi, ama değişmiyor. Eşim de bir kere konuştu yine olmadı. Üst komşum çalışmıyor tüm gün evde ama alışkanlık temizliğini akşamları yapiyor. Ama ben suçlu çıktım bu başlıktaGündüz evde oturup akşam iş yapanlarıda anlamıyorum ya.
Gayet haklısınız, yöneticiye söyleyin olmazsa bir kek börek yapıp kapıdan verip durumunuzu izah edebilirsiniz. Insan olan zaten çare bulmaya çalışır
Bebek aglama sesi ile tepenizde at gibi kosturan cocugun sesi bir mi sizce? Bunu anlayamayacak kapasitede misiniz? Bebekler aglar ancak cocuklar egitilir..Ne cocuklar görüyorum bir karis boyu ile senden benden saygili..Bir bebek aglama sesi duysam üzülürüm bile.Bir rahatsizligi mi vsr acaba diye! Laf ola beri gele!!Sizin bebekte doğunca gece ağlama sesleri için gelsinler mi
Ben de bundan bahsetmeye çalışıyorum ama anlatamıyorum derdimi galiba. Ben de hamileyim diyorum, annelere özellikle bu dönemde empati yapmak, tahammül göstermek çok önemli. Zaten normal bir insanın da bebek ağlama sesinden rahatsızım diye komşusuna çıkıp konuşacağını sanmıyorum. Benim problemim akşam 7-8de açılan süpürge, temizlik, çekilen eşyalar ve gece 1de bile koşturan çocuk, üstelik her gün olan şeyler bunlar abartmıyorum. ve bunun bir sorun olmadığını düşünen insanları görünce şok yaşadım yani.. ben de calisiyorum temizliğimi haftasonu yapiyorum akşama kalmadan bitiriyorum insanlar rahatsız olmasın diye. Bu bence görgüdür, saygıdır bilemiyorum ben ailemden böyle ögrendim en azindan.Bebek aglama sesi ile tepenizde at gibi kosturan cocugun sesi bir mi sizce? Bunu anlayamayacak kapasitede misiniz? Bebekler aglar ancak cocuklar egitilir..Ne cocuklar görüyorum bir karis boyu ile senden benden saygili..Bir bebek aglama sesi duysam üzülürüm bile.Bir rahatsizligi mi vsr acaba diye! Laf ola beri gele!!
Burda ses konusu açılınca genelde gündüz saatlerinde ses yapan kişileri haklı görüyorlar cok ilginç bi sekilde. (Kendileride ses yapıyor belki uyarılıyor ve kendilerini haklı görüyorlar tahminen) Vala yaşamayan bilemez, 3 4 defa sinir krizi geçirdim ben. Benim alt üst yan dairedeki komşularım hem gece hem gunduz ses yapıyorlardı. En son baktim olmayacak evi sattım.Daha önce apartman whatsapp grubundan da şikayetler geldi, ama değişmiyor. Eşim de bir kere konuştu yine olmadı. Üst komşum çalışmıyor tüm gün evde ama alışkanlık temizliğini akşamları yapiyor. Ama ben suçlu çıktım bu başlıkta
Sen kendi kapasitene bakBebek aglama sesi ile tepenizde at gibi kosturan cocugun sesi bir mi sizce? Bunu anlayamayacak kapasitede misiniz? Bebekler aglar ancak cocuklar egitilir..Ne cocuklar görüyorum bir karis boyu ile senden benden saygili..Bir bebek aglama sesi duysam üzülürüm bile.Bir rahatsizligi mi vsr acaba diye! Laf ola beri gele!!
Apartmanda yasıyorsan bazı şeyleri bilerek kabul ederek yasarsın evet bizNe kadar terbiyesiz bir üslup. Oldu ya o zaman istediğiniz saatte istediğiniz gürültüyü çıkarın. İşinize gelmeyince de kanun yönetmelik diyin. Toplu hayatta yaşıyorsak benim gibi sizin ve diğerlerinin de dikkat etmesi gerekir, yazılı olmayan kurallar vardır. ben tahammül ediyorsam siz de komşunuza ya da şikayeti olan birine karşı saygılı olacaksınız. İnsanların özel durumları elbet olabilir ama siz benim yerimde misiniz de ahkam kesiyorsunuz? Hadi ben gencim yaşlı, hasta biri olsa migreni olan biri olsa kusura bakma kanun bu diyip kapıyı suratına mı kapatacaksınız bu ne bencillik?
zaten ben empati yapan bir insan olduğum için mesajımı okuduysanız benim de çocuğum olacak yüz göz olmak doğru olur mu diye fikir almak istedim de sizin gibi bir terbiyesiz ile karşılaşmak da benim şansım oldu :)
Ne güzel özetlemissiniz dimi, calma kapısını calarlar kapını... komsuluk böyle seyleri idare etmektirAkşam 7 geç bir saat değil süpürge için uyumuyorsunuz o saatte sonuçta belki eşi gelince yapabiliyordur çocuktan dolayı. Çocuk koşmasına gelince bende çocuğum yokken üst komşumdan bu konuda şikayetçiydim güm güm koşarlardı şimdi benim oğlum koşuyor çok engel olunamıyor bu duruma evlerde kat araları da yalıtım olmayınca ses çok geçiyor alt kattakilerde size gelirse şikayete ne yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?