Üst komşu ve bitmeyen sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman salla yahu ne seviyesine iniyorsun onun istedigi bu polemik birak o orda hayyt huyyt ceksin kendini Motive ediyor .Ben apartmanda karsilikli saygidan yanayim almanyada gece saat 22 den sonra gurultu yasak pazar gunu haric anam yazin o pazar partileri ayyy delirirdim evde ama nabacan günlerden pazar haklari var en iyisi pazar gunleri gece 3 gibi uyuyorum neyseki koronadan yapamiyorlar ahahahah kurtuldum ayol onemli olan karsilikli saygi yoksa allah korusun bu sebebten birbirini olduren ruh hastasi komsulari okuduk haberde yani ...yasli komsular daha anlayisli vallahi apartman ful yasli en ust komsum genc yaslilardan cit çıkmıyor gariplerim

Evet ya geçenlerde oglum porselen bardak kordi e calistirdim bir 5 dk saat 23 gibiydi ...mecbur kalınca arada oluyor ama iste korona varya herkesi delirtti tahammul kalmadiki

biz lojmanda yaşıyoruz bir sürü çocuk var burada rahat rahat annesi çıkarabilir sosyalleşebilir ortam rahat
[/QUOTE]

Çocuklar da hastalabiliyorlar ve kawasaki sendromu denen bir hastalık benzeri bir hastalık geçirebiliyorlar. Kendileri hasta olmasa da ailelerine bulaştırabiliyorlar.

Kimsenin pandemi döneminde sosyalleşmesi/sosyalleşmemesi işine karışmayın bence.

Gerisini siz bilirsiniz, konuşmak isterseniz konuşun tabi ama tam bebek öncesi ben olsam konuşmazdım. Belki bebekten sonra “bebek uyanıyor” tadında konuşabilirsiniz.
[/QUOTE]
Aynen oyle katılıyorum.. su sosyalleşme konusunda haksızsınız malesef... Millet cocugunu rahatca cıkarıyor dıye bende cıkarmak zorunda degılımki su donem de de dogru olanı cıkarmamak zaten. Ama dıger konuda tabiki rahatsız oluyorsanız konusablrsıniz...

Konu sahibi afadersin konu komsuylen danisayim Bana da varmi bir öneriniz alt komşum yakindir kapima dayanicak neden? Çünküm sabahları bebegimin battaniyesini minik carsafini sirkeliyorum bir de oyun örtüsünü. Birde cam silerken kuru bezi bir iki arada sirkeliyorum bunlari yapmadan asaya bakiyorum cami panjuru kapalimi diye ses duyunca hemen panjuru cekiyor bana laf soylucekken camini acana kadar bennnn iceri kaciyorum ayip mi ediyorum ben? Essek kadar oglu asaya tükürüyor kendi posetleri sirkeliyor

Eşya çekme, süpürge sesi vs haklısınız da şu süreçte çocuklara biraz anlayış.
Napsın bu çocuklar, okullarda parklarda bahçelerde koşup oynayacakları zamanları tüm gün evde geçiriyorlar üzülüyorum bu zamanın çocuklarına.

Ay bu ne. Allahım senin gibi insanlardan bizi uzak tutsun. Allahım dünyada karşıma çıkartmasın. Amin.

cam ve panjurun kapalı olması onun sizin örtünüzden dökülenlerden etkilenmediği anlamına gelmez :) camı kirleniyor da olabilir. balkonunuza silkelemek sonrasında da balkonu süpürmek daha doğru olmaz mı? balkon yoksa evinizin kapısı önüne silkeleyip sonrasında orayı süpürebilirsiniz. biz öyle yapıyoruz. onun oğlunun tükürmesi ve kendisinin poşet silkelemesi onun kendi terbiyeleriyle alakalı. yanlış bir şeyi ama o da yapıyor diye savunmak bana cazip gelmiyor. şahsi görüşüm tabii.

şimdi bana vileda olayı ilginç geldi

yani süpürgeyi duydunuz da viledayı nasıl duydunuz

üst komşumun mesela süpürgesinin sesi değil de süpürgenin ucunun yerde gezme sesi geliyor fırçalı uç kullanmıyor muhtemelen

bu ayaklarını vura vura koşuyor dediğiniz çocuk 4 yaşında

o modeller öyle oluyor

benzer konuların hepsine benzer şeyleri yazıyorum o yaş çocuğunun hep acelesi vardır

ona göre yürüyor, koş derseniz çok daha farklı bir hızla gider

çocuğun normal yürümesine de uyarı fayda etmiyor zira daha yavaş ayarı yok

gece olması tabii ki sorun ama ona da kendilerince bebeği memeden kestikleri için böyle olduğunu belirtmişler

muhtemelen tüm ailenin yaşam düzeni kaymış o nedenle kız da gece ayakta

biraz sabredip sonra yeniden gece saatlerine dair şikayetlerinizi iletirsiniz

sağlıkla kucağınıza alın

Akşam temizlik yapılmziaz ya bunu söyleyin bence öncelikle

amannnn

akşam temizlik yapılmaz diyen bir senle ben kaldık

senin alt komşulara benim çevremdeki insanlar lazım

bir gün yardımcım gelmedi

oğlumun kursu vardı onu götürdüm orada laflıyoruz işte gelmedi yardımcım ev de kirli kaldı dedim

aman ne olacak süpürürsün akşam dedi birisi

akşam mı dedim

yani çıkışımız 19.30 eve gelişim 20 olacak

o saatte bir şey yok ki ben hep süpürüyorum dedi

ha benim komşum tolore eder ayda yılda bir süpürmemi de ne gereği var yani ev bir gün süpürülmese neyimiz eksilir

burada bile ben gece temizlik yapıyorum herkes uyurken rahat rahat yazan o kadar çok kişi var ki

hayatların akışı farklı

o nasıl bı vıledaymıs oyle ses cıkarıyor ya
sılmıyor kazıyor mubarek denılen cınsten :)
gürültücü komsu zor
apartman yonetıcısıne soyledınız mı o uyarsın komsuyu sız degıl

Haklisiniz:) Ne yazik ki balkonum cikma balkon her tarafi acik. Yani balkonun icine sirkeledigimde de tepkisi aynı ama bir fikir verdi soylediginiz kuvetin icine sirkeleyip noktayı koyabilirim

Şok oldum şu an
Bunu yazarken benim kurutma makinesi çalışıyor son 15-20 dk sı kaldı saat geç oldu diye kendimi yiyorum.
Napalım çoğunluğa uyup biz de mi biraz salsak hayat bize böyle çok zor bence

Şok oldum şu an
Bunu yazarken benim kurutma makinesi çalışıyor son 15-20 dk sı kaldı saat geç oldu diye kendimi yiyorum.
Napalım çoğunluğa uyup biz de mi biraz salsak hayat bize böyle çok zor bence

Benim kurutma 10 a kadar çalışıyor

Komşular 1 de çamaşır yıkıyor

Oğlum ve babası evde ikea yumuşak top ile koltukta oturup el ile atmaca oynuyor

Kedi de mini top kovalıyor

Şimdi bu ses de gider muhtemelen ama elden gelen bir şey yok

Yani çocuk bu 10 yaşında da olsa çocuk

O ikea yumuşak top daha 8-10 sene hayatımızda mı yani az önce bizde de 1 saate yakın onunla oynandı da

Daha bu sabah üc kere duvardan uyari aldim, saat 10 civariydi, sebep oglumun kosmasi, 4 yasinda ve ici icine sigmiyor, kresi de kapali..
Sabah uyumak istiyorlar isten gelmisler gece galiba, bilemiyorum.
Sabahin 10nunda acaba ne yapabilirim, zaten normal saatlerde disari cikariyorum, kahvaltidan kalmistik.
Üst katimda top patlasa, yayar yatarim yani ben, gürültüye ister istemez bagisiklik kazandim, apartmanda oturmanin bedeli.
Ama cocuklar icin sikeyete cidden katlanamiyorum.
Dilerim bir gün kendi torunlari icin anlayissiz alt komsulariyla papaz olurlar, ben kendimi cok ceresiz hissediyorum bu gürültü yapmayin baskisindan. Cocuk bu.

4 yaşında çocuğun sürekli koşması zıplaması normal. Çocuk olan ev battığı için akşam temizlemeleri de normal bence. Yani saat 19.00 gece vakti değil. Saat 21.00 gibi yapılsa bence de yanlış ama.

Lojman yönetmeliğine bi baksın eşiniz gözucuyla temizlik saatleri gürültü durumunda yapılacaklar bellidir orda
Empati kuramayan insanlar anlamıyorlar malesef
Aklıma evinde ip atlayan trombolinde zıplayan komşumun savah akşam asansöre biniyorlar uyanıyorum diye bana dert yandığı günler geldi anlamıycağı için bişey dememeyi tercih ediyorsun böyle kişilere

Gece nöbetten de geliyorlarsa zor oluyordur onlara da ama aslında insanı rahatsız eden çocuklar da değil de amannn çocuğuma bişey diyemem diyen ebeveynlerin rahatlığı
İnsan karşısındakinin vurdumduymazlığı ı görünce geriliyor
Yoksa Allah hepimizin evladına sağlık versin öyle öyle büyüyecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…