- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.823
- 63
- Konu Sahibi wanderingstar
-
IddialısinizAlt komşum olsanaaaa
Aman salla yahu ne seviyesine iniyorsun onun istedigi bu polemik birak o orda hayyt huyyt ceksin kendini Motive ediyor .Hahahha ben seni anladım sen insanların sinirleri ile oynamaktan zevk alan o tiplerdensin gerçekten Bu da bir hastalık sana da acil şifalar diliyorum... benimki geçer ama senin biraz zor gözüküyor :) en basindan bana karşıt olabilirsin de düzgünce fikrini belirtsen bu kadar uzamazdı mevzuu neyse kime anlatıyorum sen çalışan bayansın biz değiliz çünkü sana iyi süpürgeler
Evet ya geçenlerde oglum porselen bardak kordi e calistirdim bir 5 dk saat 23 gibiydi ...mecbur kalınca arada oluyor ama iste korona varya herkesi delirtti tahammul kalmadikiAkşam 7 geç bir saat değil süpürge için uyumuyorsunuz o saatte sonuçta belki eşi gelince yapabiliyordur çocuktan dolayı. Çocuk koşmasına gelince bende çocuğum yokken üst komşumdan bu konuda şikayetçiydim güm güm koşarlardı şimdi benim oğlum koşuyor çok engel olunamıyor bu duruma evlerde kat araları da yalıtım olmayınca ses çok geçiyor alt kattakilerde size gelirse şikayete ne yapacaksınız
Ay bu ne. Allahım senin gibi insanlardan bizi uzak tutsun. Allahım dünyada karşıma çıkartmasın. Amin.Aynı sizin gibi
Komsum benim kapıma geldi 8 den sonra süpürge calıstırıyorum diye 3. Kez kapıma geldiğimde ilgili kanun maddesini cıktısını alıp eline vermistim, ve hayde dedim tüm gün calısıyorum aksam 8 normal bi saat gece 12 den sonra tam anlamı ile sessizliğe gömülüyoruz, kusura bakmayın cocuk sesinin aynısını sizin cocugunuz da cıkartacak, gece 12 ye kadar günlük hayata dair her gürültü olabilir cok paranız varsa dubleks eve yallah
cam ve panjurun kapalı olması onun sizin örtünüzden dökülenlerden etkilenmediği anlamına gelmez :) camı kirleniyor da olabilir. balkonunuza silkelemek sonrasında da balkonu süpürmek daha doğru olmaz mı? balkon yoksa evinizin kapısı önüne silkeleyip sonrasında orayı süpürebilirsiniz. biz öyle yapıyoruz. onun oğlunun tükürmesi ve kendisinin poşet silkelemesi onun kendi terbiyeleriyle alakalı. yanlış bir şeyi ama o da yapıyor diye savunmak bana cazip gelmiyor. şahsi görüşüm tabii.Konu sahibi afadersin konu komsuylen danisayimBana da varmi bir öneriniz alt komşum yakindir kapima dayanicak neden? Çünküm sabahları bebegimin battaniyesini minik carsafini sirkeliyorum bir de oyun örtüsünü. Birde cam silerken kuru bezi bir iki arada sirkeliyorum bunlari yapmadan asaya bakiyorum cami panjuru kapalimi diye ses duyunca hemen panjuru cekiyor bana laf soylucekken camini acana kadar bennnn iceri kaciyorum ayip mi ediyorum ben? Essek kadar oglu asaya tükürüyor kendi posetleri sirkeliyor
Her gün akşam 7den sonra vileda yapıp süpürge açıyorlar. Gün içinde en az 10 kere eşya çekme sesi geliyor.
yetmiyor gibi bir de 4 yaşlarında bir kızları var ki aman Allahım kız normal bi şekilde yürümüyor sanki, hatta yürümüyor. Devamlı güm güm güm koşturuyor ayaklarını vura vura. Gece 12.30 da bile yani. Sonra ailesinin bağırış çağırış sesleri..
Akşam temizlik yapılmziaz ya bunu söyleyin bence öncelikle
Haklisiniz:) Ne yazik ki balkonum cikma balkon her tarafi acik. Yani balkonun icine sirkeledigimde de tepkisi aynıcam ve panjurun kapalı olması onun sizin örtünüzden dökülenlerden etkilenmediği anlamına gelmez :) camı kirleniyor da olabilir. balkonunuza silkelemek sonrasında da balkonu süpürmek daha doğru olmaz mı? balkon yoksa evinizin kapısı önüne silkeleyip sonrasında orayı süpürebilirsiniz. biz öyle yapıyoruz. onun oğlunun tükürmesi ve kendisinin poşet silkelemesi onun kendi terbiyeleriyle alakalı. yanlış bir şeyi ama o da yapıyor diye savunmak bana cazip gelmiyor. şahsi görüşüm tabii.
Şok oldum şu anamannnn
akşam temizlik yapılmaz diyen bir senle ben kaldık
senin alt komşulara benim çevremdeki insanlar lazım
bir gün yardımcım gelmedi
oğlumun kursu vardı onu götürdüm orada laflıyoruz işte gelmedi yardımcım ev de kirli kaldı dedim
aman ne olacak süpürürsün akşam dedi birisi
akşam mı dedim
yani çıkışımız 19.30 eve gelişim 20 olacak
o saatte bir şey yok ki ben hep süpürüyorum dedi
ha benim komşum tolore eder ayda yılda bir süpürmemi de ne gereği var yani ev bir gün süpürülmese neyimiz eksilir
burada bile ben gece temizlik yapıyorum herkes uyurken rahat rahat yazan o kadar çok kişi var ki
hayatların akışı farklı
Şok oldum şu an
Bunu yazarken benim kurutma makinesi çalışıyor son 15-20 dk sı kaldı saat geç oldu diye kendimi yiyorum.
Napalım çoğunluğa uyup biz de mi biraz salsakhayat bize böyle çok zor bence
O ikea yumuşak top daha 8-10 sene hayatımızda mı yaniBenim kurutma 10 a kadar çalışıyor
Komşular 1 de çamaşır yıkıyor
Oğlum ve babası evde ikea yumuşak top ile koltukta oturup el ile atmaca oynuyor
Kedi de mini top kovalıyor
Şimdi bu ses de gider muhtemelen ama elden gelen bir şey yok
Yani çocuk bu 10 yaşında da olsa çocuk
4 yaşında çocuğun sürekli koşması zıplaması normal. Çocuk olan ev battığı için akşam temizlemeleri de normal bence. Yani saat 19.00 gece vakti değil. Saat 21.00 gibi yapılsa bence de yanlış ama.Hanımlar merhaba,
başlıktan da anlaşılabileceği gibi derdim üst komşum. Özellikle son 2 aydır sesleri hiç kesilmiyor bıktım artık. Her gün akşam 7den sonra vileda yapıp süpürge açıyorlar. Gün içinde en az 10 kere eşya çekme sesi geliyor.
yetmiyor gibi bir de 4 yaşlarında bir kızları var ki aman Allahım kız normal bi şekilde yürümüyor sanki, hatta yürümüyor. Devamlı güm güm güm koşturuyor ayaklarını vura vura. Gece 12.30 da bile yani. Sonra ailesinin bağırış çağırış sesleri..
Bir kere eşim güzellikle konuştu, kusura bakmayın bebeği sütten kesiyoruz ondan biraz ses dediler bir de yalqn yani. Ben bebek sesi duymuyorum ki, duyduğum sesleri ayırt edebiliyorum
şimdi ben de yaza doğum yapacağim için tekrar tekrar konuşmak, yüz göz olmak iyi olur mu bilmiyorum. Hani halden anlayım istiyorum pandemi dönemi vs çocuklar eve kapandı ama şöyle ki biz lojmanda yaşıyoruz bir sürü çocuk var burada rahat rahat annesi çıkarabilir sosyalleşebilir ortam rahat geniş. Hamileyim baş ağrılarım oluyo bi de her gün her gün olunca dayanamıyorum. Çekiniyorum da ama. Sizce çıkıp konuşmak gerekli mi? Hiç böyle muhabbetlere gitmedim bilmedigim için soruyorum
Gece nöbetten de geliyorlarsa zor oluyordur onlara da ama aslında insanı rahatsız eden çocuklar da değil de amannn çocuğuma bişey diyemem diyen ebeveynlerin rahatlığıDaha bu sabah üc kere duvardan uyari aldim, saat 10 civariydi, sebep oglumun kosmasi, 4 yasinda ve ici icine sigmiyor, kresi de kapali..
Sabah uyumak istiyorlar isten gelmisler gece galiba, bilemiyorum.
Sabahin 10nunda acaba ne yapabilirim, zaten normal saatlerde disari cikariyorum, kahvaltidan kalmistik.
Üst katimda top patlasa, yayar yatarim yani ben, gürültüye ister istemez bagisiklik kazandim, apartmanda oturmanin bedeli.
Ama cocuklar icin sikeyete cidden katlanamiyorum.
Dilerim bir gün kendi torunlari icin anlayissiz alt komsulariyla papaz olurlar, ben kendimi cok ceresiz hissediyorum bu gürültü yapmayin baskisindan. Cocuk bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?