Üst komşu

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Üst komşum tam şu anda tepemde bir güzel süpürüyor... Siz olsanız ne yapardınız çok sinirliyim.

Pek çok vukuatı var. Kendisi ev hanımı ve hep geç saatlerde süpürüyor. Rahatsız olduğumu dile getirdim ama sonuç alamıyorum kendisi ev sahibi aynı zamanda
Evet bazı böyle ev sahipleri ev kendilerinin olunca .herşeyi yapmayı kendilerine hak görüyolar.meaaj atıp saatin kaç olduğunu hatırlatabilirsiniz

Ev sahibi olması insanları rahatsız etme hakkı vermiyor. Arayın polisi şikayet edin kimse kimseyi bu saate çekmek zorunda değil.

2 -3 hafta sonra taşınacağız eşim de ben de çok uğraşmak istemiyoruz ama sinirim bozuldu
Kurtuluyorsunuz. Allah gittiğiniz yerde iyileriyle karsilastirsin. O tipte insanları beş sene çektim. Bir bir bucuk saat ne ki uc dört saat boyunca supurge yaparlardi. Çok ahimi aldılar. Anlamazlar zaten tasimiyormussunuz yüz göz olmaya degmez.

2 -3 hafta sonra taşınacağız eşim de ben de çok uğraşmak istemiyoruz ama sinirim bozuldu
Olsun siz yine şikayet edin belki ders alır sizden sonra ev de oturacak insanlara zararı olmaz belki. Hayır tamamen görgüsüzlük bu yaptıkları.

Misal ben hep öğlenden önce açarım süpürürüm sadece 2 defa gece açmak zorunda kalmıştım bir tanesi eşim gece kül tablasını düşürdü paramparça etti bir de kizima süt hazırlamak için biberonu aldım elimden kaydı kırıldı onları temizlemek için zaruri oldu maalesef evde küçük çocuğun olduğu için cam batmasın diye açmak zorunda kalmıştım. Sizin ki ev hanımı olmasına rağmen gündüz dururken gece açıyorsa şikayeti hakediyor hiçte acımayın yani.

Ohoo bizim burda gece 1.5 2 gibi supuren var kafayı yemiş diye düşünüp geciyorum...nolcak 10 dakkalik is maksimum

Elektrik sayacında gece gündüz tarifesi var zaar
Çok yakmasın diye bu saatte çalıştırıyordur

Ayyy şaka gibi benim üst katta süpürüyordu. Kesildi. Ama bizimki hiç yapmaz. Herhalde çocuk bir şey döktü:)))

Artık bilerek yaptığını düşünüyorum. Bir de 3. Kattan hortumla bahçe suluyor sürekli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…