- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Pek çok vukuatı var. Kendisi ev hanımı ve hep geç saatlerde süpürüyor. Rahatsız olduğumu dile getirdim ama sonuç alamıyorum kendisi ev sahibi aynı zamandaBelki anca vakit bulabilmiştir.başka vukuatı yoksa sorun etmezdim
Evet bazı böyle ev sahipleri ev kendilerinin olunca .herşeyi yapmayı kendilerine hak görüyolar.meaaj atıp saatin kaç olduğunu hatırlatabilirsinizPek çok vukuatı var. Kendisi ev hanımı ve hep geç saatlerde süpürüyor. Rahatsız olduğumu dile getirdim ama sonuç alamıyorum kendisi ev sahibi aynı zamanda
Ciddi misinizz?Polis çağırın o zaman.
Buraya yazdım kesildi. Yarım saattir süpürüyordu halbuki çabuk bitirdi şaşkınım. 1 1 buçuk saat sürmesi lazımdı normaldeViledA sopasıyla vur
2 -3 hafta sonra taşınacağız eşim de ben de çok uğraşmak istemiyoruz ama sinirim bozulduEv sahibi olması insanları rahatsız etme hakkı vermiyor. Arayın polisi şikayet edin kimse kimseyi bu saate çekmek zorunda değil.
Komik bi şey demişim anlamadım?Ciddi misinizz?
Kurtuluyorsunuz. Allah gittiğiniz yerde iyileriyle karsilastirsin. O tipte insanları beş sene çektim. Bir bir bucuk saat ne ki uc dört saat boyunca supurge yaparlardi. Çok ahimi aldılar. Anlamazlar zaten tasimiyormussunuz yüz göz olmaya degmez.2 -3 hafta sonra taşınacağız eşim de ben de çok uğraşmak istemiyoruz ama sinirim bozuldu
Olsun siz yine şikayet edin belki ders alır sizden sonra ev de oturacak insanlara zararı olmaz belki. Hayır tamamen görgüsüzlük bu yaptıkları.2 -3 hafta sonra taşınacağız eşim de ben de çok uğraşmak istemiyoruz ama sinirim bozuldu
Sizinkiler yine 10 dakikaymış :) yalnız gece açıp 1.5 2 saat ev süpürenlerde varOhoo bizim burda gece 1.5 2 gibi supuren varkafayı yemiş diye düşünüp geciyorum...nolcak 10 dakkalik is maksimum
Yok yanlış anladınız, şaşırma ifadesi koymak istedim yanlış oldu. Kusura bakmayınKomik bi şey demişim anlamadım?
Artık bilerek yaptığını düşünüyorum. Bir de 3. Kattan hortumla bahçe suluyor sürekli...Kurtuluyorsunuz. Allah gittiğiniz yerde iyileriyle karsilastirsin. O tipte insanları beş sene çektim. Bir bir bucuk saat ne ki uc dört saat boyunca supurge yaparlardi. Çok ahimi aldılar. Anlamazlar zaten tasimiyormussunuz yüz göz olmaya degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?