Üst komşu

Ben de bu durumdan müzdaribim maalesef
Hatta konu bile açmıştım
En son onların ev sahibiyle konuştum (üst kattakiler de ben de kiracıyız)
Kadın kiracısı için nolcak idare et diye beni suçladı zorla anlattım derdimi.
Akşam 10dan sonra açmasın diye anlaştık ama son bir haftadır yine gece 11 gibi süpürüyor, dün gece 2ye kadar sesleri kesilmedi (onlara uyarı bir müddet dayanıyor sonra yine başa dönüyoruz)
Benim komşum da sabah 7 akşam 12 gibi abes saatlerde temizlik yapar, ev hanımı ama gündüz geziyormuş kocası yokken!
Yani demem o ki, bazı insanlar apartmanda yaşamayı, komşuluk hakkını bilmiyor

Kısa süreliyse sorun etmezdim. Cocugu vardır birsey kırılmıstır vs. Olmayan seyler degıl.
Beyninde sorun yoksa aksi bir durumda acmıştır diye düşünürdüm.
Misal ıkı gün önce gece 11de acmak zorunda kaldım kızım bardagı kırdıgı ıcın kısa sürdü tabı kı.. ama sureklı oluyorsa sıte yonetıcı varsa söyleyin,yoksa kendinsine rahatsız oldugunuzu dile getirin.

Küçük çocuğu yok, genel olarak zaten 8-9 gibi süpürüyor ama bu sefer gecenin 11 inde süpürmesi... Sitede değiliz maalesef ve kendisi ev sahibi olduğu için apartmanın kralı zannediyor kendini çok saygısız. Sürekli kapıya gelip çamaşırlarımı toplamamı istiyor hep bir şeyler silkelemek istiyor kapı açıkmış cam açıkmış umrunda değil.

Bişey kırılmıştır bu vesile ile tüm odayı çektirmiştir. Olabilir.
Zannetmiyorum kasti yapıyor. Ben bir kere dile getirdim biz çalışıyoruz senin süpürdüğün saatler dinlenme zamanlarımıza denk geliyor, daha erken süpürürsen iyi olur falan. Gündüz yemek yapıyorum ben diyor kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…