Üst komşu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam,

Geçen yıl ekim/2018de üst altımıza yeni evli bi aile taşındı. Çocuk annemin köylüsünün çocuğu. Talındıkları günden itibaren sürekli kavga ediyorlar abuk subuk saatlerde. Kadın sürekli sabah akşam sandalyeyi sürüyerek çekiyor ve ses olduğu gibi aşağıya geliyor. Arkadaşları vs geliyor gece 12-1 gibi müzik, kahkaha sesleri filan var. Bazen 11 gibi TV sesini çok açıyorlar sanki ses bizim evdeymil gibi oluyor. Ve bunlar sürekli oluyor. Babam vardiyalı çalışıyor sesten uyuyamamadığı oldu. Hiç yukarı çıkıp uyarmadık. Yenş evliler, yeni çocukları oldu diye. Çocuktan öncede sonrada aynıydı.

Bugun sabah yine aynı olunca annem yukarı söylemeye gitmiş. Annem bizim cam açıkken yukarıdan halı silkeliyorsun filan demiş. Kadın da siz de geçen ben halı sikkelerken saygısız bir şekilde kapıyı kapattınız diyip paaat diye annemin suratına kapıyı kapatmış.

Şimdi yine inadına yapar gibi yukardan ses geliyor. Yukarı çıkıp konuşsam anlayacağını sanmıyorum, inat etmeye devam edecek. Ev sahibine söylesem ev sahibi baya gıcık bi kadın bilemedim.

Bizim üst katta bi değişik versiyonu önce kibarca uyardım sonra anladıkları dilden üstünden biraz zaman geçince yine aynı bende bıktım valla

gece 12de olan müzik sesinde direkt polisi arayın .
benim üst katımda öğrenciler oturuyor 3 kere ev sahibine söyledim sonuç yok . en son aradım polisi , mum oldular şimdi

terbıyesız ınsanlarla sonuca ulasmak zor
umarım sorun cozulur
bız beledıyeyı aramıstık zabıta bakıyormus ceza kesmıstı
ustumuze halı sılkeleme gec saatde gurultu yapma vardı
3 kere geldı gıttı 3 kere uyardı sıte yonetımı de uyardı fayda etmeyınce zabıta ceza kestı
yıne gecmedı tasındık

Valla mi ceza kesti mı. Ee nasıl ıspatladınız

Valla mi ceza kesti mı. Ee nasıl ıspatladınız
sarkıttıgı halının resmı ve vıdeosu
don lastıgıne baglayıp balkonuma sallandırdıgı bos yogurt kovasının resmı ve vıdeosu
asırı gurultu yaptıklarında vıdeosu :)
bırde yonetıcıye cok sıkayet ettık gurultu yaptıkları an aradıgımızda kapısında bekledı yuksek seslerı dınledı sahıttı yanı uyarı yazısı yazdı onun fotokobısı :)

baktık olmadı magara ınsanı apartmana uyum saglayamadı bızde ev sahıbı olduk sayesınde ev aldık cıktık
sımdıde keske en ustden alsaymısız dıyoruz en ustun bır altındayız oda aynı seylerı yapıyor mıktanıs gıbı cekıyorum bence sorun bende

En ustler kışın hıc ısınmıyor ara kat iyidir bosver.
Seni ayrı ceza kesen zabıtayı ayrı takdir ettim.
Sonrasında akıllandı mı peki?
Normalde iyi komsu ev sahıbı eder dıe Bı soz var ya, senı kotu komsu ev sahıbı etmıs

Bende çok kira oturdum bşr defasında üstümde öğretmen çift oturuyordu tutmuş kadın kızını ki daha 4 yaşında topuklu terlik almış bu yürüdükçe ses çıkarıyordu, ben öğretmen hanıma söylediğim halde oralı olmadı, neyse ki 5 ay sonra kendi yeni yapım sıfır müstakil evimize göçtük de o tak, tak gürültüden öyle kurtulmuş olduk, bunu bir öğretmen yapıyorda diğer cahil ve yobaz neler yapmaz diye düşünüyorum, baş edilmez en iyisi terk edip taşınmak

yok akıllanmadı valla halıyı one degıl arka bolkana attı sankı ben körüm resmen gerızekalı yerıne koydu benı
bu sefer ben akıllandım balkon cam balkon yapıldı ama bu kez de attıkları pıslıkler balkon camı ıle trabzanı arasına doluyor bırde yukardan asagı su dokuyor
bu sefer yonetıcı esım uyarı daha etkılı ama gürültüden bıktık
sanırım yıne tasınıcaz bu kez mustakıl eve bakıyoruz kafamız kulagımız rahat ınsanlardan uzak

Şu an işten dolayı tekrar göçtük ve tekrar kirada oturuyorum ama apartmana değil 3 katlı müstakil bina ama nezih ve temiz bir semt ses gürültü yok 2 kat ev sahibi 3 katta ise doktor var, mis gibi sessiz apartman olayında tiksindim gerçekten en yobazlar oralarda bulunuyor ister okumuş ister okumamış olsun, hepsinde bir kocaman ego

Pes ya nasıl bıktırıyorlar insanları.
Hakkınızda hayırlısı olsun sayesinde villa sahıbı olursun sende bosver

Ooohh komşu konusu hemen uçtum geldim en sevdiğim. Valla ben benimkileri uyardım gecen, adam medeni bir şekilde dikkat ediciiz dedi ama tahmin et noldu? Aynılar. Yapacak bir şey yok seninki bi de terbiyesiz ve de arsızmış. Sabote etmeyi düsündüm elektrik veya gazlarını ama apartmanda kamera var ben oldugum anlaşılır. Senin apartmanda yoksa anladıkları dilden konuşabilirsin

polis en kesin çözüm oluyor

Oturduğum yerde balkonum ortak alan ile birleşik. Kurallar gereği orada oturma saati 23.00 e kadardır. Gece 3.00 e, (hatta sabaha kadar) oturup gitar çalan, okey oynayan site sakinlerini polise şikayet etmiştim. iki polis gece 2 gibi geldi, perdenin ardından izlerken polislerin onlarla kahkaha attığını görmüştüm. Gittikten sonra da bağıra bağıra marş söylemişlerdi..o geceden sonra daha da fazla devam ettiler.

Polislere de bu konuda güvenmiyorum. Bunun çözümü yok gibi.

zabıta hemen gelıyor aslında zabıtanın ısıymıs bu
polıs en fazla seslerı azaltın dıyormus ceza kesme yetkısı zabıtadaymıs
hemen kesmıyor cezayı 3 kere uyarı hakkı var

ilk defa duyuyorum böyle bir şey ?
olanları belgeleyip cimere yazsaydınız keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…