polis en kesin çözüm oluyorBu tarz sorunlarin cozume ulastigini hic gormedim. Benim eski komsum da oyleydi, kiracı oldugum icin tasindim.
Madem akrabalik var, kibarca anne babasiyla konusun
terbıyesız ınsanlarla sonuca ulasmak zorHanımlar selam,
Geçen yıl ekim/2018de üst altımıza yeni evli bi aile taşındı. Çocuk annemin köylüsünün çocuğu. Talındıkları günden itibaren sürekli kavga ediyorlar abuk subuk saatlerde. Kadın sürekli sabah akşam sandalyeyi sürüyerek çekiyor ve ses olduğu gibi aşağıya geliyor. Arkadaşları vs geliyor gece 12-1 gibi müzik, kahkaha sesleri filan var. Bazen 11 gibi TV sesini çok açıyorlar sanki ses bizim evdeymil gibi oluyor. Ve bunlar sürekli oluyor. Babam vardiyalı çalışıyor sesten uyuyamamadığı oldu. Hiç yukarı çıkıp uyarmadık. Yenş evliler, yeni çocukları oldu diye. Çocuktan öncede sonrada aynıydı.
Bugun sabah yine aynı olunca annem yukarı söylemeye gitmiş. Annem bizim cam açıkken yukarıdan halı silkeliyorsun filan demiş. Kadın da siz de geçen ben halı sikkelerken saygısız bir şekilde kapıyı kapattınız diyip paaat diye annemin suratına kapıyı kapatmış.
Şimdi yine inadına yapar gibi yukardan ses geliyor. Yukarı çıkıp konuşsam anlayacağını sanmıyorum, inat etmeye devam edecek. Ev sahibine söylesem ev sahibi baya gıcık bi kadın bilemedim.
Valla mi ceza kesti mı. Ee nasıl ıspatladınızterbıyesız ınsanlarla sonuca ulasmak zor
umarım sorun cozulur
bız beledıyeyı aramıstık zabıta bakıyormus ceza kesmıstı
ustumuze halı sılkeleme gec saatde gurultu yapma vardı
3 kere geldı gıttı 3 kere uyardı sıte yonetımı de uyardı fayda etmeyınce zabıta ceza kestı
yıne gecmedı tasındık
sarkıttıgı halının resmı ve vıdeosuValla mi ceza kesti mı. Ee nasıl ıspatladınız
En ustler kışın hıc ısınmıyor ara kat iyidir bosver.sarkıttıgı halının resmı ve vıdeosu
don lastıgıne baglayıp balkonuma sallandırdıgı bos yogurt kovasının resmı ve vıdeosu
asırı gurultu yaptıklarında vıdeosu :)
bırde yonetıcıye cok sıkayet ettık gurultu yaptıkları an aradıgımızda kapısında bekledı yuksek seslerı dınledı sahıttı yanı uyarı yazısı yazdı onun fotokobısı :)
baktık olmadı magara ınsanı apartmana uyum saglayamadı bızde ev sahıbı olduk sayesınde ev aldık cıktık
sımdıde keske en ustden alsaymısız dıyoruz en ustun bır altındayız oda aynı seylerı yapıyormıktanıs gıbı cekıyorum bence sorun bende
yok akıllanmadı vallaEn ustler kışın hıc ısınmıyor ara kat iyidir bosver.
Seni ayrı ceza kesen zabıtayı ayrı takdir ettim.
Sonrasında akıllandı mı peki?
Normalde iyi komsu ev sahıbı eder dıe Bı soz var ya, senı kotu komsu ev sahıbı etmıs
Pes ya nasıl bıktırıyorlar insanları.yok akıllanmadı vallahalıyı one degıl arka bolkana attı sankı ben körüm resmen gerızekalı yerıne koydu benı
bu sefer ben akıllandım balkon cam balkon yapıldı ama bu kez de attıkları pıslıkler balkon camı ıle trabzanı arasına doluyor bırde yukardan asagı su dokuyor
bu sefer yonetıcı esımuyarı daha etkılı ama gürültüden bıktık
sanırım yıne tasınıcaz bu kez mustakıl eve bakıyoruzkafamız kulagımız rahat ınsanlardan uzak
Hanımlar selam,
Geçen yıl ekim/2018de üst altımıza yeni evli bi aile taşındı. Çocuk annemin köylüsünün çocuğu. Talındıkları günden itibaren sürekli kavga ediyorlar abuk subuk saatlerde. Kadın sürekli sabah akşam sandalyeyi sürüyerek çekiyor ve ses olduğu gibi aşağıya geliyor. Arkadaşları vs geliyor gece 12-1 gibi müzik, kahkaha sesleri filan var. Bazen 11 gibi TV sesini çok açıyorlar sanki ses bizim evdeymil gibi oluyor. Ve bunlar sürekli oluyor. Babam vardiyalı çalışıyor sesten uyuyamamadığı oldu. Hiç yukarı çıkıp uyarmadık. Yenş evliler, yeni çocukları oldu diye. Çocuktan öncede sonrada aynıydı.
Bugun sabah yine aynı olunca annem yukarı söylemeye gitmiş. Annem bizim cam açıkken yukarıdan halı silkeliyorsun filan demiş. Kadın da siz de geçen ben halı sikkelerken saygısız bir şekilde kapıyı kapattınız diyip paaat diye annemin suratına kapıyı kapatmış.
Şimdi yine inadına yapar gibi yukardan ses geliyor. Yukarı çıkıp konuşsam anlayacağını sanmıyorum, inat etmeye devam edecek. Ev sahibine söylesem ev sahibi baya gıcık bi kadın bilemedim.
polis en kesin çözüm oluyor
zabıta hemen gelıyor aslında zabıtanın ısıymıs buOturduğum yerde balkonum ortak alan ile birleşik. Kurallar gereği orada oturma saati 23.00 e kadardır. Gece 3.00 e, (hatta sabaha kadar) oturup gitar çalan, okey oynayan site sakinlerini polise şikayet etmiştim. iki polis gece 2 gibi geldi, perdenin ardından izlerken polislerin onlarla kahkaha attığını görmüştüm. Gittikten sonra da bağıra bağıra marş söylemişlerdi..o geceden sonra daha da fazla devam ettiler.
Polislere de bu konuda güvenmiyorum. Bunun çözümü yok gibi.
ilk defa duyuyorum böyle bir şey ?Oturduğum yerde balkonum ortak alan ile birleşik. Kurallar gereği orada oturma saati 23.00 e kadardır. Gece 3.00 e, (hatta sabaha kadar) oturup gitar çalan, okey oynayan site sakinlerini polise şikayet etmiştim. iki polis gece 2 gibi geldi, perdenin ardından izlerken polislerin onlarla kahkaha attığını görmüştüm. Gittikten sonra da bağıra bağıra marş söylemişlerdi..o geceden sonra daha da fazla devam ettiler.
Polislere de bu konuda güvenmiyorum. Bunun çözümü yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?