Üst komşu

Valla simdi sira bende der olmayan pisligi yapardim Nasilsa kapima gelecek bir paaat borcum vardi derdimm

Bende buna benzer olay yaşadım yaz vakti saat 1 kadar okey oynamalar, gülmeler, dert konuşmalar, açtım pencereyi bana bakın dedim sizin aile dertlerinizi dinlemek zorunda değilim dedim, ben çalışıyorum sayenizde uyuyamadım dedim çok gürültü yapıyorsunuz dedim sonra bunlar biraz söylendi ama içeri girdiler ve sesleri kesildi

Son ses black metal yayını.Ya da uğraşmak istemiyorsanız polis.

ema1 , bu öğretmenler hep mi problemli ya! En kolay da onlar kurtuluyor. Ben öğretmenim, en iyi ben bilirim vs. Benimki de mağaradan inme, saçını kesip atıyor pislik. Polisin çözüm olmadığını ben de tecrübe ettim. İşini iyi yapan o sesi susturur ama aile olunca " haha hihi, eki eki". Benim şikayetime gelen adamla yanımda tokalaştı. Bir de bir şey olursa ben yan taraftayım diyor. Sanki adam dövdüm. Şikayetlerinizi yazılı yapın. Cimerden yapın.

Benim polislerden daha etkiliymissiniz:)

zabıta hemen gelıyor aslında zabıtanın ısıymıs bu
polıs en fazla seslerı azaltın dıyormus ceza kesme yetkısı zabıtadaymıs
hemen kesmıyor cezayı 3 kere uyarı hakkı var
Zabitayi aradım ilk, onlar polise yönlendirdiler. Bilemedim bak şimdi. Zabıta inşaat ve cafe tarzı seslere ölçüm cihazıyla bakıyormuş ama emniyet komşu vs ses şikayetlerine demişlerdi.

Zabitayi aradım ilk, onlar polise yönlendirdiler. Bilemedim bak şimdi. Zabıta inşaat ve cafe tarzı seslere ölçüm cihazıyla bakıyormuş ama emniyet komşu vs ses şikayetlerine demişlerdi.
sehırden sehıre degısıyor mu acaba bende ılk polısı aradım onlar beledıyeye yonlendırdı beledıyeyı aradım onlarda zabıta yonlendırdı

Don lastigine yogurt kovasi baglayan marjinal bi komsun varmis daha ne ya
Neyse kurtulmussun darisi konu sahibine

ama en üstte otursaydınız bu sefer de yazları çok sıcak, kışları çok soğuk olurdu :)

sanırım uğraşmaya değer görmedim. Bebeğim veya hastam olsaydı dediğiniz gibi yapardım .
Biz en ust katta oturuyoruz ancak katta dublex daireler var. Bebekliyiz. Bu gürültüden artık zul geldiği icin en üst kat üstte kimse yok rahat ederiz dedik ama bu disardan gorunmeyen dubleks olayini hesaba katamamisiz. Bu da basimiza ilk kez geldi yani şuraya yazayim da okuyanların aklinda bulunsun. Bizim gibi en üst kati tercih edecekler mutlaka katta dubleks daire var mi sorgulasin. Dublekslerin üstü bizim ustumuze denk düşüyor ve gürültü bakimindan hic bir fark olmadi. Buradan da cikicaz. Mustakil ev bakiyoruz. Gürültü yüzünden artik cildirip kapilarina gittiğimizde bebegin sesini duyuyoruz biz de ama ses etmiyoruz dediler. Savunmalari bu oldu. Yani biz bebekli oldugumuz icin potansiyel gurultucuyuz ve bu gerekceyle onlar 7/24 gürültü yapabilirmis. Sessiz değilmiş bizim hane. Bahsettiğim kisilere de gece 22 den sonrası bazen sabaha kadar süren gürültü yüzünden gittik hisimla kapilarina.

Ya ust kat konsu imtihan konusu yemin ederim. Bende de var bitane... Gecenin bi yarisi kiziyla kavga ediyorlar... çıkamıyorum da

Dün akşam gece yarısına kadar top oynadılar. İnsanın sinir sistemi bozuluyor.

Sırf bu yuzden apartman dairesinde oturmak istemiyorum sinirli bir yapım olduğu için direk yukarı çıkıp o sinirle herşeyi yapabilirdim. Allah biliyorda oturtmuyor

gece 12de olan müzik sesinde direkt polisi arayın .
benim üst katımda öğrenciler oturuyor 3 kere ev sahibine söyledim sonuç yok . en son aradım polisi , mum oldular şimdi
Ogrenmek icin sormak istedim. Boyle bir konu icin polisi aradigimizda olumlu geri donus oluyor mu ? Yani gelip uyarmak gibi?

Ogrenmek icin sormak istedim. Boyle bir konu icin polisi aradigimizda olumlu geri donus oluyor mu ? Yani gelip uyarmak gibi?
Yes geldiler .
Evde gitar çalıyorlardı bir buçuk gibi aradim .
Gelip gayet sert uyardılar . Yapamadılar bir daha

Valla canım uyarın. Hiç pes etmeyin. Böyle komşuları uyara uyara bastırın.Ses olsa çıkıverin, en ufak şeyde çıkın ki yine gelecekler gürültüye diye belki çekinirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…