- 2 Eylül 2013
- 999
- 1.695
- 113
- Konu Sahibi Minikkuala
bende üst komşudan çekenlerdenım 3 ay oldu taşınalı 15 aylık kızım var uyku duzenı alt ust oldu. çocuk uykuya dalamıyor sesten. ıkı tane kedılerı bırde torununa bakıyormuş kadın. torun hafta sonları sadece evıne gıdıyor. gunduz çocugun zıplaması avızelerı sallıyor oyuncakların sesını saymıyorum bıle babaanne sureklı bağıran bıktıgını soyleyen hatta doven bırısı kedılerı balkondan kovmak ıcın gunde en za 3 kez balkon demırlerıne sopayla vuruyor. bahceye ciğ et balık ne varsa atıyor bizim balkona carpıp duşenlerden bılıyorum.gece saat 2 ye kadar temızlık yapılıyor makınalar acılıyor bazen dayanamayıp duvarları yumrukluyorum sağlıklı uykumuz kalmadı.annem bakıyor kızıma dayanamadı uyarmak için çıktı. karşı komşusuda çıkmış artık herkes bıkmış(bend aha once yonetıme 3 kez uyarmalarını soylemıştım) annem bebek var uyumuyor çok ses yapıyorsunuz bırde aksam 9 dan sonra temızlık yapılması yasak yonetım kararıyla ama sız hıc uymuyosunuz demış kadın annemı kovmakdan beter etmiş. şimdi şikayet dilekçesi ile karakola başvurcam