• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üst komşu

o yasta ki iki erkek çocugunu kadinin psikojisi saglam olsada zaptedemez ki :)
bi daha tasinirsaniz nufusa bi siorun ust katda kaç çocuk var fln diye :))))
saka yapmiyorum ciddiyim, benim çocuklardan sikyet gelse hiç bisey yapamam gunde yuz kere uyariyorum zate,n çocugu ses gider yavrum dur fln diye ama dinlemiyor ki beni
Allah tan alt katdayim ve yukardakilerden de az ses gelmmiyor , idare ediyoruz simdilik

Aslında sorun rn temeli inşaat yapımından kaynaklanıyor annemler evlerini kendileri yaptırdılar baştan sona kadar her aşamasını kontrol etti babam ve evde kesinlikle ses sorunu yok .Mutahitler ev cabuk bitsin yada az malzeme kullanılsın die herşeyi bir cırpıda biririyor hele yutong denilen sey cıktı ısı yalıtımı sağlıyor ama ses yalıtımı maşallah perde gibi .

Hangi saygisiz davranisimdan bahsediyorsunuz.
Kimseye hakaret etmedim sizin bizim gibi diyede otekilestirmedim
Sizde bu tavirla toplumu yulseltiyorsunuz zannımca.
Benimde çok gürültülü üst komsularim oldu hiç rahatsiz olmadim.
Komsu çocuğundan rahatsiz olmak çok itici bence.
Bundan rahatsiz acak saniz yeni eve tasinirken komsularida arastirin.Kucuk cocuklu evde ilaki gurultu olur.oyun oynarlar gürültü, kavga ederler gurultu,susturmaya calis gürültülü.
Evet bencede buna katlanamayan kalabalik apartmanlarda oturmasin.

Evinde huzur isteyen insanlara itici dediğiniz için saygısız buldum sizi yeterli mi. Hanımefendi farkında misiniz ama biz de insanız. İşe gidiyoruz eve akşam gelip dinlenmek istiyoruz , sınavlara hazırlanıyoruz sessizlik istiyoruz kendi evimizde. Ama üst katta tepinenler yüzünden insan kendi evinde huzur bulamıyor. Bunu yapanlar ve sizin gibi destekleyenler saygısızdır tabi ki. Başka tanımı yok.[/QUOTE]

Cagirin polisi gelsin.
Kimse kimsenin apartmanda tepinen cocugunu cekmek zorunda degil. Keza kavgasini gurultusunu de. Piskinlige bak, "cekeceksin" diyor bir de. Valla oyle bir cagirirdim ki polisi her gurultude, gorurdu kim kimi cekecek.

Apartmanda yasamanin siki kurallari vardir ve herkesin huzuru icin olmak zorundadir. Apartmanda yasayamayacak olan, cocugunu ve kendisini zaptedemeyecek olan insan mustakil eve gitsin yahu, ahira ceviriyorlar binalari.

Benim oturacağım yerde de, bi üstümde oturan ailenin 2 tane yaramaz erkek çocukları var aileyle tanıştık, anneleri demez mi
Ay bende merak ediyordum acaba bizim altımıza kimler gelecek diye çok yaramazlar dedi :KK57:

Ya benim de 5 yaşında bi kızım var oda hareketlidir ama her fırsatta uyarırım,
Çocuklarımıza şimdiden öğretmeliyiz ki çevreye saygılı olsunlar.

Cagirin polisi gelsin.
Kimse kimsenin apartmanda tepinen cocugunu cekmek zorunda degil. Keza kavgasini gurultusunu de. Piskinlige bak, "cekeceksin" diyor bir de. Valla oyle bir cagirirdim ki polisi her gurultude, gorurdu kim kimi cekecek.

Apartmanda yasamanin siki kurallari vardir ve herkesin huzuru icin olmak zorundadir. Apartmanda yasayamayacak olan, cocugunu ve kendisini zaptedemeyecek olan insan mustakil eve gitsin yahu, ahira ceviriyorlar binalari.

Beğenmeyen yani biz mustakil eve gitmeliymişiz şaka gibi.
Bari en alt katta otursunlar. Çıkıyorlar en tepeye milletin burnundan geliyor.

Beğenmeyen yani biz mustakil eve gitmeliymişiz şaka gibi.
Bari en alt katta otursunlar. Çıkıyorlar en tepeye milletin burnundan geliyor.
Evet bu tipler her konuda kendini belli ediyorlar. "benim cocum tepinir, rahatsiz olan mustakil eve ciksin" kafasi bol miktarda mevcut. Medeniyet bazilarina hic ugramiyor. Ama herkese anladigi dilden konusmak lazim.

Evinde huzur isteyen insanlara itici dediğiniz için saygısız buldum sizi yeterli mi. Hanımefendi farkında misiniz ama biz de insanız. İşe gidiyoruz eve akşam gelip dinlenmek istiyoruz , sınavlara hazırlanıyoruz sessizlik istiyoruz kendi evimizde. Ama üst katta tepinenler yüzünden insan kendi evinde huzur bulamıyor. Bunu yapanlar ve sizin gibi destekleyenler saygısızdır tabi ki. Başka tanımı yok.
[/QUOTE]
Kalabalik apartmanlarda istediginiz gibi sessizlik bulamazsiniz malesef .insanlar cocuklarini baglayip oturtamaz ses cikmasin diye. Sinirsiz özgür olmamalidir cocuklar tabiki.ama cocugun her kipirtisindan biraz yukselen sesinden rahatsiz olana hak veremem.

Ne yiyip ne iciyo bu insanlar anlamıyorum nedir bu bencillik hayatımda bir kez hatırlamam alt komşu yukari çıksın gerçekten saygı görgü şart

Aynen öyle ben terlik bile halı olmayan yerlerde ses çıkartıyor aşağı gürültü gider diye nasıl dikkat ediyorum. Bu dikkatim bir ay falan sürüyor çok şükür oturduğum apartman hep yazlıkçı üstüm boş,yanım boş altım boş ooh :eğlence:

Kimse kimsenin kavga sesini duymak zorunda degil bu konuda cok netim.

Ancak yorumlari okudumda cocuklara karsi ne kadar tahamulsuz bir cok insan. Inanamadim yeri gelir baska konuya o cocuk ama diye yorum yapilir.

Gunumuzde cocuklarin oynayabilecegi guvenli bir ortam yok. Kapinin onune cikip oynama yorulma imkanlari yok.

Ne yapmasini bekliyoruz cocuklardan sessizce otur. Ya da sessiz oyna ya da cok ses yapma gurultu yapma konusma bagirma yavas yuru atlama ziplama.

Cocuklarin en temel hakkidir oyun oynamak. Onlar evin yalitiminin kotu oldugunu anlamaz komsuya cok ses gittiginden etkilenmez ya da o an o heyecanla cok ses yaptigini fark etmez.

Cunki onlar cocuktur. Tabi ki belli sinirlar cizilir asiriya kacilmaz. Ancak illaki cocuk sesi gelir.

Sizin evinizde dinlenmek hakkiniz da cocuklarin evlerinde oyun oynamalari haklari degil mi?

Kimse kimsenin kavga sesini duymak zorunda degil bu konuda cok netim.

Ancak yorumlari okudumda cocuklara karsi ne kadar tahamulsuz bir cok insan. Inanamadim yeri gelir baska konuya o cocuk ama diye yorum yapilir.

Gunumuzde cocuklarin oynayabilecegi guvenli bir ortam yok. Kapinin onune cikip oynama yorulma imkanlari yok.

Ne yapmasini bekliyoruz cocuklardan sessizce otur. Ya da sessiz oyna ya da cok ses yapma gurultu yapma konusma bagirma yavas yuru atlama ziplama.

Cocuklarin en temel hakkidir oyun oynamak. Onlar evin yalitiminin kotu oldugunu anlamaz komsuya cok ses gittiginden etkilenmez ya da o an o heyecanla cok ses yaptigini fark etmez.

Cunki onlar cocuktur. Tabi ki belli sinirlar cizilir asiriya kacilmaz. Ancak illaki cocuk sesi gelir.

Sizin evinizde dinlenmek hakkiniz da cocuklarin evlerinde oyun oynamalari haklari degil mi?

Bizim sitemizde çocukların oyun oynaması için imkan çok Güvenlik çok sıkı hiç bi zarar gelmez dışarı çıkmaları yada cikartilmalari zor değil ıllaki çocuk sesi gelicek ama bi ebeveynde azda olsa terbiye vericek dur demeyi öğreticek koltuklarim avizelerim titriyor o derece

Bizim sitemizde çocukların oyun oynaması için imkan çok Güvenlik çok sıkı hiç bi zarar gelmez dışarı çıkmaları yada cikartilmalari zor değil ıllaki çocuk sesi gelicek ama bi ebeveynde azda olsa terbiye vericek dur demeyi öğreticek koltuklarim avizelerim titriyor o derece
Her dk parkta oynayamaz cocuk. Evin icinde de tabi ki oynayacak bu demek degil ki komsulari rahatsiz edecek derecede olmali.

Konunuza yazilan yorumlar bence asiri ben genel olarak yazdim. Mesela cocuklular giris kata otursun tarzi bi yorum var vs vs cok agir bence.

Her dk parkta oynayamaz cocuk. Evin icinde de tabi ki oynayacak bu demek degil ki komsulari rahatsiz edecek derecede olmali.

Konunuza yazilan yorumlar bence asiri ben genel olarak yazdim. Mesela cocuklular giris kata otursun tarzi bi yorum var vs vs cok agir bence.

Illaki her giriş katta çocuklar olucak diye bişey yok ama terbiye önemli benim ailemde de çocuk var ablamin 5 yaşında oğlu bilmem hiç şikayet edilsin yetistirmekle alakali baba anneyi dovuyo anne çocukları zaten o çocuklardan bişey beklenemez

Illaki her giriş katta çocuklar olucak diye bişey yok ama terbiye önemli benim ailemde de çocuk var ablamin 5 yaşında oğlu bilmem hiç şikayet edilsin yetistirmekle alakali baba anneyi dovuyo anne çocukları zaten o çocuklardan bişey beklenemez
O cocuklardan bir sey beklenmez derken gelecek adina mi? Neye gore nasil karar verebiliyorsunuz?

Dogrusu yasadiklarindan dolayi daha zor bir hayatlari olacak daha cok emek verecekler hayata.

Cocuklarin ses yapmasi mevzusunda oyun oynamanin terbiyeyle alakasi yoktur. Su var ki kanepeden atlayip komsyu rahatsiz etmek oyun degil ebeveynler dogruyu ogretmeli. Yine cocugun yerde araba surmesi ve bu yuzden ses olmasından komsunun sikayet etmesini manasiz bulurum. Bunun gibi orn cogaltilabilir

Yine soyluyorum sadece konunuza değil yapilan yorumlarada yorum yapma ihtyaci hissettim. Kimse cocugun var sunu yap bunu yapma deme luksune hakkina sahip degil.

Sese takıntılı insanlarda var ben 8 aylık evliyim ilk defa çocuklu misafirlerim geldi ve geldikten yarım saat sonra alt komşu arayıp çocuğum uyuyamıyor sessiz olur musunuz dedesi ben şok oldum ya zaten bizim evden ses gelmez çocuğumuz yok bir defa ses oldu diye hemen söylenilir mi ki kendide biliyo misafirin var galiba diyo misafirin çocuğuna nasıl kızayım annesi zaten çocuğun peşinde zaten epitopu 2 saat oturdular akşam 10 da gittiler bunu sorun edenler var çok ses varsa dava bile açabilirsiniz imza toplayın binaca

Kadının anladığım kadarıyla ekonomik özgürlüğü yok, olsa zaten kendisini döven bir adama katlanmak zorunda kalmazdı. Siz polis çağırsanız bile polise diyecektir ki kocam döver de sever de. Böyle diyeceği için de polis hiçbir şey yapmaz. Neden böyle diyecek? Biraz önce yazdığım gibi ekonomik özgürlüğü yok ve 2 tane çocuğu var. Kocası dövse de karınları doyuyor, başlarını sokabilecek bir evleri var.
Fakat ben asıl adamı suçluyorum. Kadının psikolojik sorunu varsa neden çocuk yapıyorsun? Önce kadın iyileşsin eğer çok istiyorlarsa ondan sonra olur çocuk. Dövmesi ayrı bir olay zaten.
Kadına acıdım ggerçekten. İşte burdaki olayda görüyoruz ki kadınlar böyle bir duruma düşmemek için okumak, eline ekmeğini almak zorunda.
Allah kadına ve çocuklarına yardım etsin. Size de sabır versin...

Yorumlara bakiyorum da sanirsin ki herkes agac kavugundan falan cikmis. Hadi diyelim henuz cocuk sahibi degilsiniz, cocuk da mi olmadınız. Yani cocuk bu ateslenir bi taragi agrir aglr,al sana gürültü. Elinde arabayi düşürür parkeye al sana gürültü. Neden bu kadar tahammulsuzsunuz.Allah boyle dusunenlwre tez zamanda ikiz ucuz falan versin insallahhhh

bizim de üst katımıza çocuklu kalabalık aile taşındı.çocuk 8-9 yaşlarında.sabah 8de bir kalkıyor gece yatana kadar koşuyor.ama ne koşma.bağırış çağırış zıplama top oynama eşya fırlatma.annesi de yapma oğlum demiyor.aynı şekilde bizde de iki yaşında çocuk var ama biz dur oğlum yapma komşular rahatsız olmasın diye uyarıyoruz.olması gereken de bu bence.sırf çocuk var diye insanları bu denli rahatsız etmek çok ayıp.

Back
X