Üst komşudan devamlı gürültü.

Elmaemma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
1.786
1.988
133
Çok sinirliyim çünkü artık sesten başıma ağrılar girdi. Bulaşığımı yarım bıraktım buraya konu açmaya geldim çünkü durum vahim. Bu üstteki insansı varlıklar sabah 8 den hava kararana kadar evi başımıza yıkmaya çalışıyorlar. Ben normal düzeyde sese karışıp rahatsız olan biri değilim ama bu sesler gündüz bile olsa cidden normal değil. Kızım sabah sese uyanmış kalkmış dış kapıyı açmaya çalışıyor. Ses dışarıdan geliyor sanmış. Kalktım napıyosun annecim dedim. Anne bu ses ne dedi bana. Korkmuş. (2.5 yaşında)

Eşim çok uyardı yukarı çıkıp insanca. Ama hiçbir değişiklik olmadığı gibi inadına daha çok ses yapıyorlar gibi. Devamlı yerlere birşeyler düşüyor ayağımın altındaki yer bile titriyor. Akşam olunca sesler kesliyor herhalde babadan korkuyor çocuklar. Ama bu defa da kadınla adam kavga ediyor. Bir sefer silah sesi duyduk polis çağırdık öldüler mi diye.
Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz şikayet etsek birşey çıkar mı? Benim gibi toleranslı birini bile çileden çıkardılar. Kiracı da değillermiş işimiz zor galiba. :(

Yönetici ile konuşun. İmza toplayarak mahalle karakoluna başvurun. Ama bir şey çıkmaz sanıyorum bizim De yönetici rahatsız olup şikayet etmişti kendisi de polis olmasına rağmen. Başaramadı. Üstelik onlar kiracı olmasına rağmen bir şey yapamadı. Mecbur kabullendi oturdu.

Çok sinirliyim çünkü artık sesten başıma ağrılar girdi. Bulaşığımı yarım bıraktım buraya konu açmaya geldim çünkü durum vahim. Bu üstteki insansı varlıklar sabah 8 den hava kararana kadar evi başımıza yıkmaya çalışıyorlar. Ben normal düzeyde sese karışıp rahatsız olan biri değilim ama bu sesler gündüz bile olsa cidden normal değil. Kızım sabah sese uyanmış kalkmış dış kapıyı açmaya çalışıyor. Ses dışarıdan geliyor sanmış. Kalktım napıyosun annecim dedim. Anne bu ses ne dedi bana. Korkmuş. (2.5 yaşında)

Eşim çok uyardı yukarı çıkıp insanca. Ama hiçbir değişiklik olmadığı gibi inadına daha çok ses yapıyorlar gibi. Devamlı yerlere birşeyler düşüyor ayağımın altındaki yer bile titriyor. Akşam olunca sesler kesliyor herhalde babadan korkuyor çocuklar. Ama bu defa da kadınla adam kavga ediyor. Bir sefer silah sesi duyduk polis çağırdık öldüler mi diye.
Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz şikayet etsek birşey çıkar mı? Benim gibi toleranslı birini bile çileden çıkardılar. Kiracı da değillermiş işimiz zor galiba. :KK43:

Okula gitmiyor mu bu cocuklar ?
Bizimde haftasonu basimiza yikiyorlar evi, ozellikle buyuk olan oglan bildigin duz duvara tirmaniyor 🤦🏼‍♀️Haftaici Allaha sukur evde degiller.
Gidip uyarmaktan baska yapilacak bisey yok sanirim

Yönetici ile konuşun. İmza toplayarak mahalle karakoluna başvurun. Ama bir şey çıkmaz sanıyorum bizim De yönetici rahatsız olup şikayet etmişti kendisi de polis olmasına rağmen. Başaramadı. Üstelik onlar kiracı olmasına rağmen bir şey yapamadı. Mecbur kabullendi oturdu.
Demek ki burada da vaktimiz uzun değil. Biz çekemeyiz bunu ya. Çekilecek dert değiller. Anlamıyorum insan çocuğuna 5 dk bile mi söz geçiremez. Uyarıyoruz kusura bakmayın diyorlar aşağı iniyoruz resmen tepiniyorlar.

Okula gitmiyor mu bu cocuklar ?
Bizimde haftasonu basimiza yikiyorlar evi, ozellikle buyuk olan oglan bildigin duz duvara tirmaniyor 🤦🏼‍♀️Haftaici Allaha sukur evde degiller.
Gidip uyarmaktan baska yapilacak bisey yok sanirim
Valla bilmiyorum ki 5-10 yaş arası koca koca 4-5 tane çocuk var bir sefer eşime kapıyı çocuklar açmış. Hergün evdeler ben anlamadım.

Demek ki burada da vaktimiz uzun değil. Biz çekemeyiz bunu ya. Çekilecek dert değiller. Anlamıyorum insan çocuğuna 5 dk bile mi söz geçiremez. Uyarıyoruz kusura bakmayın diyorlar aşağı iniyoruz resmen tepiniyorlar.
Öyle oluyor. Bizim apartmanda kiracı oldukları için ev sahibiyle konuşmuş yönetici. Size de kiracı beğendiremiyorum beni alakadar etmez arttırabilirseniz attırın demiş. Bizim polis de sinirlendi gitti kapı kapı imza topladı mahalle karakoluna gitti. Karakol kiracı da olsa yaptırımı yok ev sahibi çıkartırsa çıkartır yoksa polislik karakolluk iş değil dedi gönderdi. Elinde patladı imzalar da. Kabullendi oturdu.

Bizim üstteki komşu da sabah 8 akşam 7 evde yokuz, topu topu çocuklar 2 saat evde, sonra yatıyorlar, oğlan günde 15 dakika piyano çalıyor diye kaç kere kapıya geldi terbiyesiz, sanki dizin hesap evde sürekli ses varmış gibi, ben bu süreçte gece 12ye kadar birşey yapılamaz diye duymuştum. :KK14:

Komşu sesi demeyin damarıma bastınız sizinkiler gene akşam susuyormuş biz 1 yıldır evliyiz 1 yıldır uyku ne bilmiyorum eşim yulardan biri düşücek diye arada kollarımı açıyo belli bir süre sonra insanın beynine psikolojisine işliyor malesef çok berbat bişey bizde milyonlarca kez uyardık oturma odasında yattık salonda yattık yeterki uyuyalım diye ama her odamıza sesleri geliyor bildiğiniz birlikte yaşıyoruz 😂😂

Bizim üstteki komşu da sabah 8 akşam 7 evde yokuz, topu topu çocuklar 2 saat evde, sonra yatıyorlar, oğlan günde 15 dakika piyano çalıyor diye kaç kere kapıya geldi terbiyesiz, sanki dizin hesap evde sürekli ses varmış gibi, ben bu süreçte gece 12ye kadar birşey yapılamaz diye duymuştum. :KK14:

Bizim usttekilerde yok evde, o yuzden tolere ediliyor.
Cocuklar babayi anneyi ozluyorlar belli, acayip cosuyorlar ama suana kadar sikayete cikmadim bnmde cocuklarim var sonucta.
Ama tek sIkintim uyku zamani kucuk kizin ortaligi yikmasi,odalar ust uste,onu da uygun dille bi ara soylicem sanirim cunku cocuklarim gercekten uykuya dalamiyor.

Sanırım belediyeye şikayet edebiliyorsunuz, uyarıyorlar ses hala kesilmezse ceza kesiyorlar diye biliyorum.
aman bu devirde kesilen cezanın müsebbibi olmaya da korkar insan
geçen haberlerde komşusu tarafından uyarıldığı için babalı oğullu adamın evini basıp dövdüler ya. psikopat dolu her yer.

yan komşumuz sanırım Almancı, yazın 2 haftalığına geldiler, Allah'ım... sabahları çocuğunun aynı saatte ağlamasıyla ben de güne başlıyordum neredeyse. Gece ağlamaları, sabah ağlamaları falan uyku düzenini çözmüştüm. Çocuğun ağlamasına kadın ne yapsın diyordum sonra ama bu mesele oyle değil

Bizim usttekilerde yok evde, o yuzden tolere ediliyor.
Cocuklar babayi anneyi ozluyorlar belli, acayip cosuyorlar ama suana kadar sikayete cikmadim bnmde cocuklarim var sonucta.
Ama tek sIkintim uyku zamani kucuk kizin ortaligi yikmasi,odalar ust uste,onu da uygun dille bi ara soylicem sanirim cunku cocuklarim gercekten uykuya dalamiyor.
Ben sürekli evdeler sandim, bir de dil çok önemli, bizimki elini beline atıp gelmişti kapıya, medeniyet sifir

Back
X