- 3 Ağustos 2019
- 2.180
- 5.194
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piyano çok sesli bir müzik aleti. Güzel çalındığı sürece ben rahatsız olmazdım ama herkes sevmeyebilir. Bir de hergün rutin haline gelmişse insanın gözüne batıyor bazen. Yani haklı olabilir üst komşunuz.Bizim üstteki komşu da sabah 8 akşam 7 evde yokuz, topu topu çocuklar 2 saat evde, sonra yatıyorlar, oğlan günde 15 dakika piyano çalıyor diye kaç kere kapıya geldi terbiyesiz, sanki dizin hesap evde sürekli ses varmış gibi, ben bu süreçte gece 12ye kadar birşey yapılamaz diye duymuştum.![]()
Ama alttaki insanları da cezalandırmış olurum.Evinize büyük hoparlör alın, son ses müzik yada film açın geç vakitlerde. Eğer siz sesi kesmiyorsanız biz de bunu yapıcaz diyin açık açık.
Hakli olamaz, 15 dakikalık piyanonun nesi haklı olabilir, buna hastalık denir..Piyano çok sesli bir müzik aleti. Güzel çalındığı sürece ben rahatsız olmazdım ama herkes sevmeyebilir. Bir de hergün rutin haline gelmişse insanın gözüne batıyor bazen. Yani haklı olabilir üst komşunuz.
Diyorum ya ben rahatsız olmazdım ama başkalarını bilemem.Hakli olamaz, 15 dakikalık piyanonun nesi haklı olabilir, buna hastalık denir..
Benim üstümde 60 yaşında bi teyze var yalnızda yaşıyo nasıl yapıyo o gürültüleri anlamıyorum. Çıkıp uyardım suçluda oldum. Sandalye çeker masa çeker yerlere bişey düşürür topuklu terliklerle yürür. Yani 60 yaşındaki laftan anlamıyo çocuklar hiç anlamaz.Çok sinirliyim çünkü artık sesten başıma ağrılar girdi. Bulaşığımı yarım bıraktım buraya konu açmaya geldim çünkü durum vahim. Bu üstteki insansı varlıklar sabah 8 den hava kararana kadar evi başımıza yıkmaya çalışıyorlar. Ben normal düzeyde sese karışıp rahatsız olan biri değilim ama bu sesler gündüz bile olsa cidden normal değil. Kızım sabah sese uyanmış kalkmış dış kapıyı açmaya çalışıyor. Ses dışarıdan geliyor sanmış. Kalktım napıyosun annecim dedim. Anne bu ses ne dedi bana. Korkmuş. (2.5 yaşında)
Eşim çok uyardı yukarı çıkıp insanca. Ama hiçbir değişiklik olmadığı gibi inadına daha çok ses yapıyorlar gibi. Devamlı yerlere birşeyler düşüyor ayağımın altındaki yer bile titriyor. Akşam olunca sesler kesliyor herhalde babadan korkuyor çocuklar. Ama bu defa da kadınla adam kavga ediyor. Bir sefer silah sesi duyduk polis çağırdık öldüler mi diye.
Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz şikayet etsek birşey çıkar mı? Benim gibi toleranslı birini bile çileden çıkardılar. Kiracı da değillermiş işimiz zor galiba.![]()
Bencede valla bana cok cahilce geliyor suanda ilk cocugum dogmadi 2.olmasin dIye en iyi nasıl korunurum onu araştırıyorum. Millette iyi cesaret var .5-10 yaş arası 4 çocuk olursa evde gürültü olması normal.büyük ihtimal hepsine yetişemiyorlardır.Allah akıl fikir versin bu devirde o kadar peşpeşe çocuk yapana.
Ayy çok korktum ya silah filan. Ben oturamam orda valla. Derhal taşınırımÇok sinirliyim çünkü artık sesten başıma ağrılar girdi. Bulaşığımı yarım bıraktım buraya konu açmaya geldim çünkü durum vahim. Bu üstteki insansı varlıklar sabah 8 den hava kararana kadar evi başımıza yıkmaya çalışıyorlar. Ben normal düzeyde sese karışıp rahatsız olan biri değilim ama bu sesler gündüz bile olsa cidden normal değil. Kızım sabah sese uyanmış kalkmış dış kapıyı açmaya çalışıyor. Ses dışarıdan geliyor sanmış. Kalktım napıyosun annecim dedim. Anne bu ses ne dedi bana. Korkmuş. (2.5 yaşında)
Eşim çok uyardı yukarı çıkıp insanca. Ama hiçbir değişiklik olmadığı gibi inadına daha çok ses yapıyorlar gibi. Devamlı yerlere birşeyler düşüyor ayağımın altındaki yer bile titriyor. Akşam olunca sesler kesliyor herhalde babadan korkuyor çocuklar. Ama bu defa da kadınla adam kavga ediyor. Bir sefer silah sesi duyduk polis çağırdık öldüler mi diye.
Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz şikayet etsek birşey çıkar mı? Benim gibi toleranslı birini bile çileden çıkardılar. Kiracı da değillermiş işimiz zor galiba.![]()
Siz hiç şikayette bulunmadınız sanırım. Aynı şey bizim başımıza geldi polise gittik gelip uyarmaktan başka bişey yapmadı, avukata gittik hiçbirşey yapamazsınız saat 12 ye kadar istediğini yapabilir dedi ne yönetmeliğiSürekli konuşuyoruz hala 12 ye kadar bir şey yapamazsınız diyorlar. İnsanların ev içinde olduğu saat dilimlerinde gürültü yapılamaz. Motorlu araçlar 19'dan sonra çalıştırılamaz. İstediğiniz yönetmeliğe bakın. Vatandaş bilinçli olup hakkını aramadıktan sonra tabi koşarlar.