üst komşudan gelen ayıp sesler

mlk5588

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2014
306
159
53
Diğer
üst katımda genç evli çift oturuyo..yaptıkları kavgaların sesi tamamen bizim evde yatak odalarımız altlı üstlü kavga seslerine bi şekilde katlanmaya calışıyorum onların hiç umrunda degil duyulurmu sesimiz az bağıralım demiyorlar neyse bunların yTak odalarıda oldukça gürültülü geçio heralde töbe ya hersabah saat dokuzda tuhaf tuhaf sesler gelio özellikle kadından tabi bağırıyo inlemeler falan eşim duycak die ödüm kopuyo zaten cok kıskancım duyarda ister istemez etkilenir diye korluyorum allahtan o işteyken gelio bı sesler,gerizekalı ya hiçmi tahmin etmiyosun sesinin üste yada alta gideceni apartmanda karsılasınca utanıyorum resmen ama artık sinirlemiyorum iyice gidip uyaramam hiç muhabettimiz yok pazar günü eşimle yatarken odamızda yine kadının inleme sesi geldi ben heman anlıyorım kulam alıştı iyice .eşim duymasın die sarki actim ya bigun duyarsa kiskaniyirum resmen ya napicam ben bu ses psikolojimi bozdu iyice odayi degistiremm mobilyam bu odaya anca sigiyo

triskadan nagmeler
bence biraz sessiz sinema oyna
kisik sessiz diyelim
zira tebessum eden adamin
nr dusunce belli olmaz adamin
karisininda eger sesin gidiosa
onlara sana karsi nakadar utanc duyacagi muhtemel

niye sizin ust kattan
ses gelse esinizle buna sahit
olsaniz hic aklinizdan gecirmez
miydiniz benim dusundumu
guvenle alakasi yok guven
demeyin bana erkek bu
herseyden etkilenir

"erkek bu herşeyden etkilenir" lafına hakkaten uyuz oluyorum yani.bizim ülkemizde çok yaygındır bu laf.aman o erkek sen öle yapma aman o erkek sen böyle giyme etkilenir!!!!

nefis denen birşey var!

biz kadınlar nasıl ki nefsimize hakim oluyoruz erkeklerde bilecek bunu!

modyat buyuk konusmasan iyi
olur ya sorun esimin duyucagi
korkusu degil bitek
rahatsiz iluyirum dinlemk zorun
damiyim ya

murdolunay
sen o lafa nakafar sinir olursan
ol bu bi gercek

ben bu gerçeği kabul etmiyorum ama.çünkü o laf kadınları aşağılayan bir laf!

neden biz halimizi tavrımızı konuşmalarımızı erkeklere göre ayarlayalım ki?

ayrıca o eylem karşılıklı yapılıyor ve adamın da sesi çıkıyordur illaki biraz dikkat ederseniz peki siz adamdan etkileniyor musunuz?

modyat buyuk konusmasan iyi
olur ya sorun esimin duyucagi
korkusu degil bitek
rahatsiz iluyirum dinlemk zorun
damiyim ya

rahatsız olmanıza bısey dıyemem, ben duysam komsumu rahatsız olmam,oncekı evımde altkatımda duyuyordum ama hıc oralı olmadım, (duvarlar ınce kadın ne yapsın, mırıldansa duyuyorum.) ama, rahatsız olana da saygı duyarım, herkes dinlemek zorunda degıl tabıkı...
ben sızden zıyade esınızın duymasından cok cekındıgınız ıcın soyledım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…