üst komşudan gelen ayıp sesler

aynı dert bizde de var daha önceki konuya bende yorum yapmıştım kimsenin ne ettiği umrumda değil ama bu ne ses yaaa eşim defalarca evde çok ses geçiriyo her ses duyuluyo demesine rağmen anlayan yok ...gerçi benim derdim de bizim duymamız değil ama kızım duyuyo çocuk soruyo anne yukardaki ablaya ne oluyo diye bin takla atıyorum bişiler uydurmak için....offf offff

İşin gerçeği sürekli geliyorsa bende rahatsız olurdum sonuçta karşı cinsten geliyor etkilenen etkilenir kadından etkilenmese bile çıkan seslerden etkilene bilir bigün misafir gibi oturmaya gidin orda güzel bir dille söyleyin ama sert şekilde rahatsız olmuş gibi değil bu şekilde söylerseniz inadına daha çok yapabilir

Yahu yapmayin arkadaslar ya. Cogu kadin istemsiz inliyor sevisme esnasinda. Biz kadinlara guvenilir ortam yaratmaya calisiyoruz.orgazm bozukluklarini duzeltmek icin siz bide iki kisinin arasina alt kat komsuyu sokalim diyorsunuz. Napsin kadin en zevk aldigi sirada bilincine varip komsuyu mu dusunsun? Eskiden bu kdar apartman yaygin degilmis boyle sorunlar yokmus. Simdi durumlar bu? Rahatsiz oluyorsaniz mustakil evde oturun. Yada tikac tikayin kulaklara. O kadin da size canli yayin yapmak icin yapmiyordur eminim ki? Rahatsz olmanizi elbette anlarim ama buna mudahale etme hakkiniz yok maalesefki.
Sonra da Turkiye de neden cinsel problemler bu kadar.cok ne.den kadinlar cinsellikten uzak gibi laflar dolaniyor

önceki oturduğumuz evde üst katımıza yeni evli biri taşınmıştı
aman Allahım her gece her gece ahlar vahlar adamın finali hepsi olduğu gibi duyuluyordu
töbe yarappim o seslerden sonra adamla tanıştım, ufacık tefecik adam
dedim o sesler bundan mı geliyomuş. alakası yok ama nedense insan öyle düşünüyor
neyse yine gece yine sesler
dedim belki de duymuyorlar seslerinin apartmana yayıldığını
bir gece bende benzer stilde kapadım geceyi
bir dahada ne ses duyduk ne inleme

Elalemin adaminin senin mahremini duymasini umursamiyorsan ciddi sorunlarin var bence..

Bazilari cok genis sasirdim..hadi farkinda degildir onu anlarim ama farkinda olup umursamamalari Cidden piskolojik sorunlari oldugunu gosteriyor.amann ne kicalar var arkadasiyla karisini sevistiriyor ve izliyor.cok tur sapiklik var.buda onlardan biri ve asla normal degil.ben cok modern biri olmama rağmen bana bile cok ayip geliyor bir kadin olarak elalemin adamlatinin benim yatakodammin seslerini duymasi...kendine hakim olamayan mustakil eve ciksin yani...biz mevbur muyuz dinlemeye...

Ses geciriyordur duvarlar cok incedir, kadin farkinda degildir. Duymamazliktan grkin sizde. Takinti halinr gelmis size. Belki kapi gicirtisini bile oyle saniyorsunuz ya da park yatak besik sallamasini v.s v.s v.s

Ust kat degildir belki bazen alt komsu capraz komsu sesleri karisiyor.

Bu ust sesler v.s konulari bana cok gereksizgeliyor. Apartman ortamindayiz. Abarti durumlar yoksa , kasti yapilmiyorsa sozetmeside ayip.

Tam inlemelerin başladığı sırada kapılarını çalsana aleni bir biçimde söyle inlemeleriniz yüzünden uyuyamıyorum geçmiş olsun hastasınız sanırım ambulans filan çağırmamı ister misiniz diye

Nerde çirkinlik var hemen adı medeniyet nerde rahatlik genişlik biz moderniz oluyor bence de çok ayıp bir hareket ama sen ne yapabilirsin bu konuda bilemedim şimdi otarz insanlarla konuşmayada gelmez geçenlerde bi bayan vardı komşusu bu yatak odası sesleri yüzünden uyarmisti şimdi daha iyi anlıyorum o komşuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…