duyarEsinin etkilenmesi ne alaka ?
Sesi duyup komşuya ilgi mi duyacak ?
duyar
saf olmayın o kadar yahu duyar tabi
ama sevecek aşık olacak değil
başka türlü ilgi duyar
Elalemin adaminin senin mahremini duymasini umursamiyorsan ciddi sorunlarin var bence..Sessiz film mi oynasınlar ?
İster inler ister inlemez ben şahsen içerde birileri varmış gibi sessiz sexe karşıyım
Ama üst katımdaki çiftin kocası etkileniyo mu diye hiç düşünmedim
Hayır adamlada karşılaşıyorum tebessüm ediyo etkileniyo mu ne benden
Bazilari cok genis sasirdim..hadi farkinda degildir onu anlarim ama farkinda olup umursamamalari Cidden piskolojik sorunlari oldugunu gosteriyor.amann ne kicalar var arkadasiyla karisini sevistiriyor ve izliyor.cok tur sapiklik var.buda onlardan biri ve asla normal degil.ben cok modern biri olmama rağmen bana bile cok ayip geliyor bir kadin olarak elalemin adamlatinin benim yatakodammin seslerini duymasi...kendine hakim olamayan mustakil eve ciksin yani...biz mevbur muyuz dinlemeye...triskadan nagmeler utanmiyosan
gorunce dicek sozum yok ya ben
cok geri kalmisim yada insa lar
cok genis..azip yukari cikcak
die bir derdim yok ...benim
derdim ses yalitimi olmadini
bile bile ve oturdumuz binada
okdukca dairelere ses geldini
bilr bilr nedeb kendine ceki
duzen vermiyo utanmiyimu hic
ben onun adina utaniyorum
edep diye bisey var
Tam inlemelerin başladığı sırada kapılarını çalsanaüst katımda genç evli çift oturuyo..yaptıkları kavgaların sesi tamamen bizim evde yatak odalarımız altlı üstlü kavga seslerine bi şekilde katlanmaya calışıyorum onların hiç umrunda degil duyulurmu sesimiz az bağıralım demiyorlar neyse bunların yTak odalarıda oldukça gürültülü geçio heralde töbe ya hersabah saat dokuzda tuhaf tuhaf sesler gelio özellikle kadından tabi bağırıyo inlemeler falan eşim duycak die ödüm kopuyo zaten cok kıskancım duyarda ister istemez etkilenir diye korluyorum allahtan o işteyken gelio bı sesler,gerizekalı ya hiçmi tahmin etmiyosun sesinin üste yada alta gideceni apartmanda karsılasınca utanıyorum resmen ama artık sinirlemiyorum iyice gidip uyaramam hiç muhabettimiz yok pazar günü eşimle yatarken odamızda yine kadının inleme sesi geldi ben heman anlıyorım kulam alıştı iyice .eşim duymasın die sarki actim ya bigun duyarsa kiskaniyirum resmen ya napicam ben bu ses psikolojimi bozdu iyice odayi degistiremm mobilyam bu odaya anca sigiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?