- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
Zerrin& Triska. Ikinizde manken falan diyilsiniz. Ben en guzel gariyammmm
h2oh2t: 37719412 .!.:Ust kattaki amca her gun flash tv aciyor ne yani kocam sesten etkilenip halay mi ceksin
T triskadan nagmeler
hehehe zaten erkek gibi kadındır aplam benim sende az aslan koç yiğit değilmişsin öyle duydum
benim alt ve ust komsularimda sikayetcilerdir eminim benden.ama sessiz seks cekilirmi be
27 yasindayim..dedigin donemde ortada yoktum..ama haklisin herkes manken fizigine sahip degil..üzülme bosverr..Bencede he teyze he
O bi dönem dediğin 70ler 80ler heralde o tarihte kalmışsın
Her sabah 9 da ses geliyor ha çalişmiyorlar mi bu insanlar? ayrica yeni evlilermiş zamanla geçer biraz idare ediverin kocam etkilenir kismina yorum yapmak istemiyorummordolunay hersabah
esinin ve senin kadin inlemesiyle
uyanmanizi hicde olumlu kar
silayacani zannetmiyirum
yasamadan konusmk kolay
eminimki herkez benim hissettigim o duyguyu hissedecektir
Fotondan belli evettZerrin& Triska. Ikinizde manken falan diyilsiniz. Ben en guzel gariyammmm
Evet ya haklisiniz. Hic dalga gecilecek konu degilniye dalga geçiyorsunuz anlamadım. komşunun seks yaparken çıkardığı sesleri bende duymak istemem eşiminde duymasını istemem. aynı şekilde kavgalarını konuştukları özel şeyleride duymak istemem. Kedi mi bu herkese duyura duyura o işi yapmasını niye normal karşılayyyımki? ayrıca bu sesleri duyunca asansörde falan karşılaşınca insanın aklına gelir. Ne kocalar var gözü dışarda olan bilemeyizki konu sahibinin eşi nasıl biri?
27 yasindayim..dedigin donemde ortada yoktum..ama haklisin herkes manken fizigine sahip degil..üzülme bosverr..
iyi ne diyelim sen bilirsin))))kus gibiHahaa ben benimki gelince gicikligina sesimi cikarmicam.Acaba napicak. Sessiz sinema oynar gibi:) cit bile cikarmiycm. Gikim cikmick:))
Fotondan belli evett
Hahaa ben benimki gelince gicikligina sesimi cikarmicam.Acaba napicak. Sessiz sinema oynar gibi:) cit bile cikarmiycm. Gikim cikmick:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?