üst komşudan gelen ayıp sesler

Anadan doğma kadınım
Eksiğim yok fazlam var :)
Ben sex yap demedim ki sen diyosun demekki sen erkeksin
Ver nr demek..karsinda aptal yok.herkes anladi senin ne oldugunu.kadinsan daha beter...itici yotumlarini kendine sakla..surekli cinsel hayatindan bahsediyorsun.bu uye erkrk arkadaslar ..modlar gerekeni yapsin..

Benim kocam mini etek giydirmezz diyen tipler gelmis burda inlerim millet duysun ne oluyor diyor saka gibi....bu ne tezat...konu sahibi son kez yaziyorum kiracilarsa şikayet edin ev sahibine...kesilir srsleri..

Ver nr demek..karsinda aptal yok.herkes anladi senin ne oldugunu.kadinsan daha beter...itici yotumlarini kendine sakla..surekli cinsel hayatindan bahsediyorsun.bu uye erkrk arkadaslar ..modlar gerekeni yapsin..

Şimdi pembe nüfus cüzdanımın resmini göndereyim sana ?
Benim cüzdanım daha güzel manken gibi diye kudurursun
Özgüven biraz nolur

Şimdi pembe nüfus cüzdanımın resmini göndereyim sana ?
Benim cüzdanım daha güzel manken gibi diye kudurursun
Özgüven biraz nolur
Evet manken gibiyim cidden..hatta Mankenlikte yaptim..ne oldu zoruna mi gitti...ozguvenim tam sekerim hatta biraz fazla...surda egleniyorum sizle...bence sen kendine guven.yatak odani kocani ispatlamaya calisiyorsun burda sabahtan beri...eger kadınsan tabi....

kızlar aklıma geldi anlatayım,çok güleceksiniz beni dinleyin

ablamın eski üst komşuları sevişirken acaip gürültü yapıyolardı hele hele adam bas bas bağırıyodu böyle woaahh falan gibi tovbe yarabbim
hatta eniştem alay edermiş bu komşularla mesela ablamdan su isteyecekya bu komşuların duyabileceği yüksek bir sesle "fatma su getir woaah! fatma kültablası verele ahhh!" falan der kahkaha atarmış
amaan yazarken bile çok güldüm

Ablan erkek olabilir zerrin damlar şimdi :)

İmkanın olacak müstakil evde oturacaksın.

Annemle telefonda konuşuyorum yan komşum duyduğuna dair mesaj veriyor. Oda haklı kendince. Peki ben nerede konuşacağım ?

Bu arada bir gün komşunuza çaya gidip bina izolasyonunun hiç iyi olmadığından, en ufak seslerin bile duyulduğundan bahsedebilirsiniz. Az feraseti varsa anlar ne demek istediğinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…