Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Bu kadar taklit ettiğine göre sizi çok seviyo olmalı. zararı yoksa onemsemeyin.benim kaynanamda her aldığım şeyi beğenir. Aynısını almaz kendisine ama perde almissam perde almaya kalkar :dondurma:

seni ve evini tamamıyla copy-paste yapacak anlaşılan bu kadın:))
ufak tefek ev eşyaları neyse de saçını bile kopyalayıp aynı gün aynısını yapması çook hastalıklı bir vaziyet.
büyük ihtimalle psikolojik sorunları vardır.
Eyeliner çekmeyen siyah far kullanmayan kadın şimdi eyeliner çekiyor ve siyah far sürüyor ben daha ne diyim

Suan sadece bende gördüklerini alıyor ortak komşularımız var evet ama onlar 10 12 yıllık evli bizim yaşıtımız değiller ben 24 yaşındayım üst komşum 29 yaşında bi kızı var onlarla benim kadar samimi değil bu arada baharatlığımında bi benzerini almış aynı yere koymuş mutfakta
Çok ilginç gerçekten...

İyi de sırf beğendim diye herşey alınmazki.
Mesela baharatlığınız beğenip gidip baharatlık alması normal değilki. İhtiyacı varsa alınır, ne yani, yok muymuş bunca zamandır..

Siz yeni şeyler yazdıkça kadının iyi niyetli olmadığını düşünmeye başladım.
Ya bu bir hastalık..
Ya da fesatlık...

Nasıl söylenir bilemedim..
Onu seviyorsunuz ve bu daha üzücü....

Şey yapın mesela, deneyin onu.
"ben şunu alıcam, gel beraber alalım"diye çıkın.. Birlikte alın ama onunla aynı şeyi almayın...

Tercihlerinizi değiştirin. Mesela antika eşyalar alin. Daha vintage biblolara ve aksesuarlara yönelin. Ya da bohem tarzı kumaşlarla dekore edin.

Çünkü sizin zevkiniz english home ürünleriyse eğer bütün evlerde var.
Ancak zevkiniz ve tarzınız farklıysa onları bulmakta zorlanır ve onlara o kadar para harcamaktan da vazgeçer.

Ayrıca sizi rol model almış. Yani kendini size benzetmeye çalışıyor. Bu kötü bir sey değil. Ozenmektir adi. Çok beğendiğini taklit etmek gibi. Bir sanatçı yerine komşusunu örnek aliyor :)

Çok ilginç gerçekten...

İyi de sırf beğendim diye herşey alınmazki.
Mesela baharatlığınız beğenip gidip baharatlık alması normal değilki. İhtiyacı varsa alınır, ne yani, yok muymuş bunca zamandır..

Siz yeni şeyler yazdıkça kadının iyi niyetli olmadığını düşünmeye başladım.
Ya bu bir hastalık..
Ya da fesatlık...

Nasıl söylenir bilemedim..
Onu seviyorsunuz ve bu daha üzücü....

Şey yapın mesela, deneyin onu.
"ben şunu alıcam, gel beraber alalım"diye çıkın.. Birlikte alın ama onunla aynı şeyi almayın...
Geçen gün markete çıktık ben yumoşun mavisini kullanıyorum yumuşatıcı olarak o bingoyu kullanıyormuş ben yine aynı yumuşatıcımı aldım o da aldı neden değiştiriosun dedim olsun ya bu da güzel dedi bulaşık deterjanı pril di onun ben fairy kullanıyorum dün çıktım bi baktım fairy almış tezgahın üstünde durur benim deterjanım yanında da domestos koyarım aynısını yapmış inan ki

Tercihlerinizi değiştirin. Mesela antika eşyalar alin. Daha vintage biblolara ve aksesuarlara yönelin. Ya da bohem tarzı kumaşlarla dekore edin.

Çünkü sizin zevkiniz english home ürünleriyse eğer bütün evlerde var.
Ancak zevkiniz ve tarzınız farklıysa onları bulmakta zorlanır ve onlara o kadar para harcamaktan da vazgeçer.

Ayrıca sizi rol model almış. Yani kendini size benzetmeye çalışıyor. Bu kötü bir sey değil. Ozenmektir adi. Çok beğendiğini taklit etmek gibi. Bir sanatçı yerine komşusunu örnek aliyor :)
Hiç tarzım değil antikalar ama şimdi kendim dikicem masa örtüsü mutfağıma bakalım napacak

Bu kadar taklit ettiğine göre sizi çok seviyo olmalı. zararı yoksa onemsemeyin.benim kaynanamda her aldığım şeyi beğenir. Aynısını almaz kendisine ama perde almissam perde almaya kalkar :dondurma:
Bende onu seviyorum eşlerimiz de anlaştı birlikte geziyorz görüşüyoruzz çok iyiler ama bu kopya durumu abartıya döndü bir oldu iki oldu özeniyor beğeniyor dedim ama artık herşeyimiz aynı gibi

Bende onu seviyorum eşlerimiz de anlaştı birlikte geziyorz görüşüyoruzz çok iyiler ama bu kopya durumu abartıya döndü bir oldu iki oldu özeniyor beğeniyor dedim ama artık herşeyimiz aynı gibi
ama çok abartmış ya.
kadına bak hafiye gibi.
eye liner dan prile kadar heryerden herşekilde takip ediyor seni.
açıkcası ben bu kadarına tahammül edemezdim ve uzaklaştırırdım kendimden.
çünkü olabilecek makul özentilerin çok üstüne çıkmış arkadaşın.
tabiri caizse cozutmuş ya:))
tepkini göstermen gerektiğini düşünüyorum

yemek, saç, makyaj hakikaten abartı. Haklısın.

Bu kisi bildiğin taklit ediyor seni
Ozenmekten daha fazlasi var
Bence diktigin masa örtüsü icin de bir akrabam hediye etti dersin iste sana soramaz da nereden almis diye hediye olduğu icin bilmiyorum dersin
Yalanı hic sevmem ama kendim diktim desen bana da yap diyecek diye düşündüm bi an

Valla daha büyük durum bende de hakim.Şöyle ki;benim ki 65 yaşında :confused:
Benim yan komşum babaannemlerin kiracısı olur kendisi...İlk zamanlarda görüp çaktırmıyor aaa ne tesadüf gibi takılıyordu:KK70:Zamanla ifşa olduğunu anladı sonra bende alcam aynisindan nerden aldın çabuk söyle diye devam etti :KK70:Şimdide ayyy benim eve çok yakışır...Bak kıskandım tarzında ilerliyor..:KK70:
İlk zamanlar ben yeni evliyim diye kızıyordum..Ben özeniyorum alıyorum hevesim kursağımda kalıyor.Torunu yasindakiyle kendini yarıştırıyor diye..Bide bizim ki bildiğin o ton ton yaşlı teyzelerden değil.İçinde acayip bişi çıkıyo bazen :KK70:
Bazen yaşlı başlı kadın ona mi uycan derdi babaannem He bide ortalığı yumşatma çabası var herkesin evinde farklı durur,bi senin için mi çıkarildi,napsin özenmiş almış gibi:confused:
Neyse biz hala 3 buçuk senedir aynı takip moduna devam ediyoruz arada valla yaşlı maşlı ama kızıyor insan yani..Hepsi de ayni olmaz ki canm..Bazen nerden aldığımı geciştiriyorum artık sende öyle yap canm :sus:
Ama zamanla onlar pes falan etmiyor Şakayla karışık dokundur arada ama yok bide bozulur falan dersen amannnn de geç :-)
Ay ne bilim ben senden sen benden dertli bu konuda :KK70:bacisi pek Yapcak bişi yok mu ne :KK31:

Bence aranıza biraz mesafe koymanin vakti gelmis. Çok normal değil yaptığı. Giyim tarzını beğenirsin birinin o tarz kıyafetler alabilirsin ama gidip de aynısını almazsin. Aciz gibi bi durum

Kıyafet değil sonuçta senin zevkini beğeniyor demekki ben problem etmezdim ama şunu nerden bunu nerden aldın diye sık boğaz etsin de istemem

bunda bısey yok bence..mal da yalan mulk de yalan.en azından ıkı cıft sohbet edebılıyorsanız kotu bır sozunu davranısını gormedıysenız hoşgörün.

Sonuçta samimi arkadaşınmış boşver derim ama mesela ben üzerimdeki kıyafetin aynısını başkasında görsem soğurum o kıyafetten, ev de öyledir
Kendi fikirleri yok arkadaşınn demek ki

gorumcemle benim evimde ayni ben toprak rengi koltuk aldim o kirmizi koltuklarini benimkinin renginde kaplatti tv unitemiz ayni cogu sus esyalarimiz ayni buzdolabi suslerimize kadar ayni ama onun evinde ayri duruyo bende ayri duruyo diye sorun yapmiyorum sizde takilmayin zevkiniz guzel demekki komsunuzda ornek aliyo

bunda bısey yok bence..mal da yalan mulk de yalan.en azından ıkı cıft sohbet edebılıyorsanız kotu bır sozunu davranısını gormedıysenız hoşgörün.
Hoş görüyorum şuanlık ama ilerde nolur bilmem çünkü ikiz gibi olmak istemem

Ben de sevmem pişti olmayı ama sizinki farklı bir durum. Benim saçım kirliyken yaptığım öylesine uyduruk bir modeli çalıştığım dairedeki neredeyse herkes istedi mesela bana da yap aynısından diye. Hele bir gün 3 kişi istedi, bir de ben olunca 4 kişi aynı saçla dolaştık ortada. Hiç de sallamadım. Niye? Çünkü herkes farklı taşır.Açıkçası hiçbirine benim kadar yakışmadı. :KK53: Ha ama kendi ellerimle yaptığım saç çok beğenilseydi belki de içten içe kıskanır yahu bana yaptırdı beni taklit ediyor falan derdim bilemiyorum insanız sonuçta.

Kullandığım bir şeyi nereden aldığım sorulunca sevmediğim biriyse açıkça söylerim piştiden hoşlanmam sakın alma diye. Ama sevdiğim biriyse gider kendi ellerimle hediye ederim. Özetle, bu biraz da taklit işini yapan kişiyle alakalı. Sevdiğim biriyle benzeşmek beni rahatsız etmez.

Bence çok da samimi değilsiniz, içten içe bilinçaltınızda zaten bir kusur bulma sevmeme durumu varmış ki böyle dışa vurmuşsunuz. Sevdiğiniz biri olsa rahatsız olmazdınız emin olun.

Verdiğiniz örnekler ne bileyim... Eyelinerin siyah farın english home masa örtüsünün tekeli sizde değil ki.

Bence açık açık konuşursanız aranız da bozulur komik duruma da düşersiniz. Birine anlatsa herkes güler narlı objeler falan bir tek onda mı varmış sanki diye. Onda farklı sizde farklı durur her şey. Böyle düşünün görmezden gelin.

Back
X