Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Valla daha büyük durum bende de hakim.Şöyle ki;benim ki 65 yaşında :confused:
Benim yan komşum babaannemlerin kiracısı olur kendisi...İlk zamanlarda görüp çaktırmıyor aaa ne tesadüf gibi takılıyordu:KK70:Zamanla ifşa olduğunu anladı sonra bende alcam aynisindan nerden aldın çabuk söyle diye devam etti :KK70:Şimdide ayyy benim eve çok yakışır...Bak kıskandım tarzında ilerliyor..:KK70:
İlk zamanlar ben yeni evliyim diye kızıyordum..Ben özeniyorum alıyorum hevesim kursağımda kalıyor.Torunu yasindakiyle kendini yarıştırıyor diye..Bide bizim ki bildiğin o ton ton yaşlı teyzelerden değil.İçinde acayip bişi çıkıyo bazen :KK70:
Bazen yaşlı başlı kadın ona mi uycan derdi babaannem He bide ortalığı yumşatma çabası var herkesin evinde farklı durur,bi senin için mi çıkarildi,napsin özenmiş almış gibi:confused:
Neyse biz hala 3 buçuk senedir aynı takip moduna devam ediyoruz arada valla yaşlı maşlı ama kızıyor insan yani..Hepsi de ayni olmaz ki canm..Bazen nerden aldığımı geciştiriyorum artık sende öyle yap canm :sus:
Ama zamanla onlar pes falan etmiyor Şakayla karışık dokundur arada ama yok bide bozulur falan dersen amannnn de geç :-)
Ay ne bilim ben senden sen benden dertli bu konuda :KK70:bacisi pek Yapcak bişi yok mu ne :KK31:
Ooo teyzeme bak sen o da iyiymiş canım :-) çok güldüm seninkide ayrı bi olay :-) neyse napalım yapacak bişey yok demek ki
 
Ben de sevmem pişti olmayı ama sizinki farklı bir durum. Benim saçım kirliyken yaptığım öylesine uyduruk bir modeli çalıştığım dairedeki neredeyse herkes istedi mesela bana da yap aynısından diye. Hele bir gün 3 kişi istedi, bir de ben olunca 4 kişi aynı saçla dolaştık ortada. Hiç de sallamadım. Niye? Çünkü herkes farklı taşır.Açıkçası hiçbirine benim kadar yakışmadı. :KK53: Ha ama kendi ellerimle yaptığım saç çok beğenilseydi belki de içten içe kıskanır yahu bana yaptırdı beni taklit ediyor falan derdim bilemiyorum insanız sonuçta.

Kullandığım bir şeyi nereden aldığım sorulunca sevmediğim biriyse açıkça söylerim piştiden hoşlanmam sakın alma diye. Ama sevdiğim biriyse gider kendi ellerimle hediye ederim. Özetle, bu biraz da taklit işini yapan kişiyle alakalı. Sevdiğim biriyle benzeşmek beni rahatsız etmez.

Bence çok da samimi değilsiniz, içten içe bilinçaltınızda zaten bir kusur bulma sevmeme durumu varmış ki böyle dışa vurmuşsunuz. Sevdiğiniz biri olsa rahatsız olmazdınız emin olun.

Verdiğiniz örnekler ne bileyim... Eyelinerin siyah farın english home masa örtüsünün tekeli sizde değil ki.

Bence açık açık konuşursanız aranız da bozulur komik duruma da düşersiniz. Birine anlatsa herkes güler narlı objeler falan bir tek onda mı varmış sanki diye. Onda farklı sizde farklı durur her şey. Böyle düşünün görmezden gelin.
Öle mi dersin bilemedim şimdi
 
Aşırı samimiyet hep bu tarz sorunlar doğuruyor bir yerden patlak veriyor mesafeyi korumak lazim
Ben karsi komsumla biraz samimi oldum agzimin payini aldim kendini bilmezin teki cikti ilisigimi kestim o hala yuzsuzce bisiler istiyor agustosta tasinicam insallah en cok bu yuzden seviniyorum
 
Takılmazdım
 
Mesafe her zaman iyidir.
 
Ay nefret ediyorum birinin benden görüp bir şeyi almasından. Tamam o english homedakiler arkadaşların da dediği gibi artık çoğu evde var ama her şeyi taklit ediyorsa da sinirlenirim.

Ne bileyim english homedan değil de beymenden falan alırım artık pişti olmamak için ya da sorunca geçiştiririm. Cidden bir yerden sonra da patlayabilirim ama sağım solum belli olmaz.:KK70:
 
yalnız sizin aldığınız şeylerde ig evlerinde olmazsa dövdükleri şeylerden.english home,fon perde,pembe ıvır zıvırlar :)
pembik gelinler evi birbirinin aynı zaten ya english home ya ikea .ya pembe ya mor ya mint.mutfakta çiçekler böcekler objeler .aynı fincan aynı kupa aynı cupcake :)
çok takılmayın yani birbirinin kopyası evler furyası var.
çok samimiysen alma de .çok gıcık kaptım diyorsan rahatsız oluyorum diyorsan da anan değil bacın değil görüşme gitsin.
 
Eğer dayak yemeyeceksem ben hiç sevmiyorum o English Home, Madame Coco evlerini.

Crate and Barrel, Mudo gibi mağazalara gidin yahut butik üretim yapan yerlerden alışveriş yapın.

Yalnız sizde de bir gariplik var, komşunuzun mutfak tezgahına koyduğu deterjan dahi ilginizi çekmiş. Kendinize yontmuşsunuz. Ne kadar çok inceliyorsunuz birbirinizi. Benim de çok samimi komşularım ve arkadaşlarım var. Hiç onlara dikkat etmemişimdir şimdiye kadar ya da evimdekinin aynısını alsa ruhum duymaz herhalde kendi göstermese.
Gerçi benim önümden dinozor geçse ilgimi çekmez böyle konularda. Çok takmayın bence.
 
senin evinin aynısı konseptte döşeyemeyecek ki 2-3 eşya almakla, sadece eski eşyaların yanında yeni 1-2 şey olmuş olacak. o yüzden boşver. gerçekten bulamasın isityosan da internetten 2. si olmayan ilginç parçalar bul ben öyle yapıyorum çünkü orijinal şeyler çok hoşuma gidiyor
 
Birilerinin evinde hoşumuza giden şeyleri kendi evimizde de almamız yapmamız anormal bi davranış değil bence ama komşunuz abartmış ufacık :) yinede ben beni örnek alıyo diye kendimle gurur duyardım heralde:süslü:
 
Yani bilemedim. English Home halılar,nar süsler,koltuk şeklinde rulo havlu askıları vs kime gitseniz var artık evinde bunlardan biri/ birkaçı,dolayısıyla sorun etmezdim sanırım.
Giyside pişti olmayayımda gerisi sorun değil benim için ki zaten o tip mağazalardan pek alışveriş yapmıyorum.
Sizde dertlenmeyin bence,beğenmiş ulaşılabilir olduğu için tercih etmiş almış ha almasa tabiki iyi olur ama bu durumda sanırım yapabileceğiniz birşey yok.
Bundan sonra almasını istemiyorsanız,bilindik yerlerden almayın,sorarsa hediye geldi bilmiyorum deyip geçin.
 
Sizin gene komusunuz.
Benim esimin benden sonra evlenen 3 kiz kuzeni evime gelip gelip resim cekip aynilarini yaptilar en ufak detayina kadar.
Ev ziyaretlerine gittigimde bide sormuyorlarmi nasil evimizi begendinmi diye.
Kusura bakmasinlar ama direk diyorum yadirgamadim nereyse benim evimin aynisi.
Tabiki benim evim daha genis ve buyuk oldugu icin avangard mobilyayi kaldiriyor onlar uysun uymasin aldigim herseyi aliyor.
gercekten sinir bozucu
 
Su English Home çıktı tum hayallerimi suya düşürdü :) zira ben Ingiliz tarzı zerafeti ve country seyleri oldum olasi cok severim ama artık herkes aynısını alınca, insan sevse de alasi gelmiyor
Evim genelde mor ağırlıklıdır ama kimsede bendeki esyalardan birebir yok Allahtan :)
 
Ne var ki bunda. Ne güzel işte evini beğeniyor ki senden feyz alıyor. Böyle küçük şeylere takılmayın ya Nolcak sanki. Belki akıl edemiyor. Herkesin akıl edemediği bişey vardr.
Mesela bende de düzen eksikliği var sürekli instagramdan insanların düzenleri nasıl mutfağı yatak odasını nasıl yerlestriyolar diye bakarım. Keza arkadaşlarımın evine gittiğimde de bakarım nasıl yapıyorlar diye. Yani herkesin eksik olduğu bi yön vardr. Demekki arkadaşında bunu senden görüyor. Boşver yani ne güzel mutlu ol rahatsız olma
 
evin bir
Kızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
kaç yerinden resim atsanız merake ttim evinizi belki bende alırım eşyalarınızdan bir kaç parça:KK53::KK53:
 
şaka bir yana komşunuzla aranıza mesafe koyun.
 
Ne var ki bunda? O eşyalar size özel mi yapıldı aynısını almasından rahatsızsın? Görmüş heveslenmiş gidip satıldığı yerden almış.Şimdilerde moda olan eşyalar ya da English homeda satılan eşyalar vs. kimsede olmayan ya da bulunması güç şeyler değil ki..Zaten hepsi ayağa düştü o yüzden sende olan eşyalar eminim ki ayrıcalıklı şeyler değildir. Yani komşun aynısını alınca özelliğini yitirmiş olmuyor çünkü kafadan özelliği olmayan şeylerdir zaten.
Zevkimi beğeniyor demek ki diye düşün kendi kendini dolduruşa getirip arkadaşına tepki geliştirme..
 
Back
X