Üst komşum evimdeki herşeyin aynısını alıyor: (

Ayyy çok kötü oluyor ya biliyorum :silah: bizim ki de böyle yapıyor işte benim.Günlük çatal kaşık bıçak takımı aldım..Ayyy çok güzel dedi..Gitmiş aynısını almış..Bide bak ne buldum bugün alıverdim diyo.Sonra bana aaa benimkinin aynısı seninkide diyo...E baktın sordun da aldın yaaaaaaa:skandal::KK67: :KK70:
Bakalım nereye kadar böle gitcek :-)

yazık heves ediyor demek ki sizin eşyalar yeni olduğu için ve en çok da sizinle görüştüğü için ilham kaynağı olmuşsunuz :KK48:

Arkadaslığına sözüm yok haberdar etmek değil çocuk düşünüp düşünmediğimi sordu düşğnüyoruz dedim sonra biz vazgeçtik noldu sizin çocuk işi dedi bende vazgeçtik dedim oturup sohbet ettiğim bi arkadasım ben sadece herseyin aynısını almasına kızıyorum
benim de komşum ben gibi saçlarını sarıya boyadı,ehliyet aldım o alamadı,ahşap boyadım o yapamadı en sonunda çocuk doğurdum yuh artık o da hamile kaldı ya la ..şuan gün sayıyor..hepsini anlarımda hamile kalmak nedir yaaa.. abarttı yani :işsiz:

Aklima bir sey geldi, onun evine uyacak bir sey al kendi evine koy begenirse al senin olsun senin evinde daha guzel durur ben kendime yine alirim de ;) ama alma ve neden almadin derse de herseyimiz aynı zaten ben de sana hediye edince senle aynı olsun seni taklit ediyor gibi olmak istemedim de
Hem kırıcı bir uslup degil neticede ona kiyamamis ve ince dusunmus gibi olur hem de hediye ettigin icin kullanmadiginda neden kullanmiyorsun begenmedin mi diye alinganlik gosterme şansın olur ;)

Eşyalarınızı nerden aldığınızı söylemeyin hediye diyn geçin. Muhtemelen zevkli bir hatun değil sizin evinizi de beğendiyse benzetmeye çalışıyor.

Bunun bir üst modeli de bende mevcut. Onun taktiği de şu " A ben de bundan istiyordum" :KK70:
Bir şey alırım, gösteririm direkt tepkisi şu " A işte ben de bundan istiyordum" der, gider aynısını alır. Hayatta demez; evet sende gördüm, çok beğendim, ben de almak istiyorum diye. Ben ne alıyorsam mutlaka onun da aslında almak istediği şeydir o :KK70:Taklitçi olduklarını asla kabul etmezler :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba...
Üst komşumla çok samimiyiz o benden ben ondan çıkmayız iki güne bir mutlaka görüşürüz hergünde telefonda konuşuruz aslında seviyorum iyi biri ama sorun şu...
Ben yeni evliyim 2 yıl oldu evimdeki herşey de yeni doğal olarak herşeyi kendi zevkime göre aldım döşedim komşumla tanıştığımız günden beri evimde ne görse alıyor masa örtümün aynısını almış english home dan narlı objelerin vardı gitmiş ondan almış banyo paspası siyahti gitmiş benimkinden almş mutfakta yapay çiçeklerim var aynısını bulmş almş aynı yere koymuş mutfak halıma örtü aldım mor o da gitmiş pembesini almış dün de bulaşık altlığı aldım pembe onu görmüş yatak odasının camından mesaj attı nerden aldın diye fon perdemi beğendi gitti fon perde yaptırdı napıcam bilmiyorum evimin kopyasını yapmaya çalışıyor hiç hoşuma gitmiyor üzülmesin aramız bozulmasın diye bişey de diyemiyorum siz olsanız napardınız?
valla benim hosuma gider ne kadar zevkliymisim diye düsünürüm keske aynı esyalarımı alan bi eltim yada görümcem olsa cok fors atarım valla :)))

Bazıları için bu hastalık boyutunda aynı dert bende de vardı... Önce ünivden ev arkadaşımdı sonra ben ve eşimin sayesinde eşiyle tanıştı... Ben o aralar çeyi yapıyordum... Ne alsam aynılarını alıyordu... Ondan köşe bucak kaçırıyordum aldıklarımı aynı evin içinden benim eşyalarımı karıştırıp alıyormuş hatta... Bu süreçlerde hemen hemen her şeyim taklit edildi... Ev kurduk avizelerimin bile aynısı aldı... Bir de akraba olduk görüyoruz evlerimizi...

Bazıları için bu hastalık boyutunda aynı dert bende de vardı... Önce ünivden ev arkadaşımdı sonra ben ve eşimin sayesinde eşiyle tanıştı... Ben o aralar çeyi yapıyordum... Ne alsam aynılarını alıyordu... Ondan köşe bucak kaçırıyordum aldıklarımı aynı evin içinden benim eşyalarımı karıştırıp alıyormuş hatta... Bu süreçlerde hemen hemen her şeyim taklit edildi... Ev kurduk avizelerimin bile aynısı aldı... Bir de akraba olduk görüyoruz evlerimizi...
Bide o var dimi çeyiz taklidi anlamıyorum bu insanları ya bi sürü model çeşit varken neden illa aynısı olmak zorunda ki

Aklima bir sey geldi, onun evine uyacak bir sey al kendi evine koy begenirse al senin olsun senin evinde daha guzel durur ben kendime yine alirim de :KK66: ama alma ve neden almadin derse de herseyimiz aynı zaten ben de sana hediye edince senle aynı olsun seni taklit ediyor gibi olmak istemedim de
Hem kırıcı bir uslup degil neticede ona kiyamamis ve ince dusunmus gibi olur hem de hediye ettigin icin kullanmadiginda neden kullanmiyorsun begenmedin mi diye alinganlik gosterme şansın olur :KK66:
Süper fikir canım yapacağım

Back
X