Üst komşum temizlik hastası. durmadan bir şeyler silkeleyip huzurumu bozuyor...

benimde vardı tepemde durmadan sigara izmariti atan bişey silkeleyen komşular evim ara kattaydı bıkmıştım artık.birgün sabah uyandım ne göreyim balkonda kuruması için astığım çarşaf parça parça salçaa..çıldıdım resmen bir baktım yukarıda hanımın salça tepsileri duruyor kuruması için balkon kenarına koymuş sonra nasıl olduysa benim çarşafa inmişş..çıktım kapısına bağırdım çağırdım put gibi baktı suratıma..sonraki günler yine aynı..balkon kenarında reçel atıkları..yine birgün balkonda çamaşırlarım tutaşacaktı izmarit atmışlar küller filan olduğu gibi çamaşırların üstünde..çamaşırlar rüzgardan ön tarafa dolanmış ve kayık gibi herşeyi toplamışş..yüzkere söylendim balkondan yukarılara bağırdım insan olsa anlardı..çamaşırları hep içerde kurutttum ondan sonra..

veee gelelim sonrasına..allah nasip etti ev almaya kalkıştık..allah bize sonkat nasip etti sırf bu yüzden sonkat aldık diyebilirim gerçi eve de aşık olduk o ayrı ama
son kat ne gürültü ne tepemden bişey silkeleyen var iyi ki almışız..

ayyy kızlar bendede buna benzer sir sıkıntı var ama tam tersi diyebilirim.bende en üst katta oturuyorum.öyle çok fazla silkeleme huyum yoktur ama arada temizlik yaparken halıllrımı kaldırıp koyarım benimde alt kattaki komşum çamaşırları balkonuna değilde balkonun dışına yaptığı bir ipe asıyo küçük çocukalrıda var çamaşırlarıda hiç bitmiyor her gün var.bizim üstelik pazartesi günleri silkeleme günümüz.ama yinede uyulmuyor..üstelik sitede oturduğumuz için binanın görüntüsünü bozduğu için dışarıya ip germek felan yasak.ama yapan yapıyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…