üst komşumdan gelen sesler :(

derya1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
49
66
88
üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar :KK43:

üst komşumun tüm yatak odası seslerini duyuyoruz.Kadının inlemeleri erkeğin bağırmaları çok net bir şekilde odamızdan duyuluyor. Hatta bazen seslerden uyuyamıyoruz. Üst kat komşumla merhabam bile yok. çaıştığımız için iştene eve evden işe. Ama buna bir şekilde dur demem lazım. İnsan hiçmi sesim duyulur diye kendini ses ayarını kontrol etmez ya. Ne yapmam lazım kızlar :KK43:
ne kadar arttı kk de bu sesleri duyan komşular:KK53:

Aslında üstten alta sesten ziyade alttan üste daha çok ses gidebilir. imkanınız varsa sizde öyle sevişin
Eğer gelip sorarlarsa sizden de ses geliyordu apartmanın geleneği sandık dersiniz
Yani aynısını yapmazsanız onlar anlamaz sizde her akşam farklı tonda inleme dinlersiniz

Bu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorum :KK48: hatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.

hemide-erkek-erkege-karikaturu.jpg

:KK53:

Bu durum kişinin sesini kontrol edip etmemesiyle alakalı değil. Evin ses yalıtımı yok. Normal sohbet etseler de duyacaktınız. Ne yapılabilir için ise ses yalıtımından başka çözüm yok.

Maalesef içine girmeden bir evin ses yalıtımı olup olmadığı anlaşılmıyor. Siz nasıl onları duyuyorsanız onlar da sizi duyuyor.

Bu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorum :KK48: hatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.

Tabiki de insanlar özgürdür.
Ama bir sitede yaşıyorsanda bu kadar değil yani.
Yüksek sesle müzik dinlemeyelim komşular rahatsız olunur denirdi biz küçükken.
Şimdi gelen seslere bak....

yatak odanızı başka bir odaya taşın merhabanız olmayan kişiye gidipte özel hayatıyla ilgili uyarıda bulanamazsınız ...

Benim gorymcemin alt kat komsusu tum camlari acip bagira bagira yapiyomus.Gorumcem ve kizi dabalkonda mangalda abii.Kcasina soylemis ve kocasi adami bogazlamis.Kadin tangayla kosup gelmis
..Bi daha da olmamis.Tabii onlar Almanya'da yasiyor

Bizimde karşı apartmanda oturan kıllı bir goril var pc yi camın önüne koymuş cam hep açık

her balkona cama çıktığımızda onun kıllı vücuduyla karşı kaşıya geliyoruz

24 saat başından kalkmıyor

dün gece yarısı da bir müzik açmış bas bas komşulardan biri çıldırdı kan çıkacaktı

yani anlayacığın beterin beteri var biz hem görüntü hem ses kirliği yaşıyoruz

birgün belediyeye şikayet edeceğim

Hayır hadi komşu duyar olayını geçtim.
Bir de 8-9 yaşlarında çocukları var.
Oda duyar diyedemi düşünmez insan ya.

BizimdeAarşı apartmanda oturan kıllı bir goril var pc yi camın önüne koymuş cam hep açık

her balkona cama çıktığımızda onun kıllı vücuduyla karşı kaşıya geliyoruz

24 saat başından kalkmıyor

dün gece yarısı da bir müzik açmış bas bas komşulardan biri çıldırdı kan çıkacaktı

yani anlayacığın beterin beteri var biz hem görüntü hem ses kirliği yaşıyoruz

birgün belediyeye şikayet edeceğim
Hayvat bahcesin ara.Sahipsiz ayi var evde besliyolar de....Eve gelip ayi varmis diyen olursa anlar zahir

Back
X