üst komşumdan gelen sesler :(

Aynen ya bende cok duyuyorum ama komik geliyor acikcasi guluyoruz esimle. Bide yataklarida sallaniyor sanirim her harekette yatak basi duvara carpiyor. Sifonu cekenleri bile duyuyorum . Demek bizdende ses gidiyor heralde . Yan komsularimiz vardi gecen sene tasindilar butun gun kavga sesleri dinlerdik hakaret kufur ardi arkasi kesilmedi. Polis bile geldi kapilarina . Aksamda yatak odasi sesleri gelirdi acaip. Gunduz kavga gece fanfinifon . Sesler normal bence ses yalitimi yok binanizda hersey duyulabilir. Inanki tuvalet ve sifon cekme sesinden iyidir

Bizim apartmanda da sözde yalıtım yapılmış..
Ama milletin sessizlikte konuşması da wc sifon sesinden ,çamaşır makinası sesine dek duyulabiliyor geceleri.

Hayvat bahcesin ara.Sahipsiz ayi var evde besliyolar de....Eve gelip ayi varmis diyen olursa anlar zahir
haklısın hayvanat bahçesini aramak daha mantıklı bu durumda kış gelsede

üzerine bir şeyler giyse diye dua ediyoruz balkona çıkamıyoruz

Cok ilginc.3 sayfa olmus hala "buralar birazdan karisacak "yorumu yapilmamis.
Hayirdir bayanlar noldu? Endiseli bekleyisteyiz.

insanların doğası apartman yaşantısına uygun değil.. bu sadece gece sesleri değil, bunun kavgası var, tuvaleti var, uykusuzluğu var.. kısaca var oğlu var.. ama ısrarla bina dikip göç alıyoruz.. özetle bunlar iyi günlerimiz hanımlar..

ben ne zaman lavaboya gitsem üst kattakinin tuvalet sesini duyuyorum bildiğin şey sesi.. annemlerin karşı komşusu lübnanlı, ne pişiriyorlarsa apartmana girilmiyor kokudan.. özetle biz apartman yaşamına uygun değiliz ama yapacak bir şey yok ne yazık ki..

Aynen ya bende cok duyuyorum ama komik geliyor acikcasi guluyoruz esimle. Bide yataklarida sallaniyor sanirim her harekette yatak basi duvara carpiyor. Sifonu cekenleri bile duyuyorum . Demek bizdende ses gidiyor heralde . Yan komsularimiz vardi gecen sene tasindilar butun gun kavga sesleri dinlerdik hakaret kufur ardi arkasi kesilmedi. Polis bile geldi kapilarina . Aksamda yatak odasi sesleri gelirdi acaip. Gunduz kavga gece fanfinifon . Sesler normal bence ses yalitimi yok binanizda hersey duyulabilir. Inanki tuvalet ve sifon cekme sesinden iyidir

Hayır eşim bana bakıyor ben eşime bakıyorum.
gülüyoruz olmuyor
duymayalım diyoruz bir den ahhh diye bir ses geliyor bize gülme geliyor :)
aşağı tükürsen sakal
yukarı tükürsen komşu :)

Bizim üst daire ofis mis, sonradan anladım ayni sorunlar bizde de vardı ama bana biraz tuhaf geliyordu cunku bi travesti oldugunu düşünüyordum ses çıkaran kişinin. Bende cok rahatsız oldum iki defa güvenliği arayıp yukarıdaki şahsın sessiz olmazsa polisi arayıp şikayet edeceğimi söyledim o gün bu gundur ses yok zannedersem fuhuş yapılıyordu. Kendi evi olsa belki umursamadı.

Kapıdan not bırakın "Geceleri biraz daha sesli lütfen duyamıyoruz" diye.
Tamam doğal birşey olabilir ama çocukları da varmış siz duyuyorsanız onlar hayli hayli duyuyordur.

bizim ust komsudanda geliyor sesler kadinda tik yok erkek sesi geliyor bigun viladanin sapiyla tik tik vurdum ses kwsildi bidaha ses gelmedi tamam ozel hayatlari saygim sonsuz ama herseyin bi dozu var kucuk bebegim var ve en ufak bi sese bile duyarli yapmak zorundaydim

Hayır eşim bana bakıyor ben eşime bakıyorum.
gülüyoruz olmuyor
duymayalım diyoruz bir den ahhh diye bir ses geliyor bize gülme geliyor :)
aşağı tükürsen sakal
yukarı tükürsen komşu :)
ahhh deme ohh de diye bir şarkı var aklıma o geldi:KK53::KK70:

şaka bir yana kötü bir durum kolay değil

Tabiki de insanlar özgürdür.
Ama bir sitede yaşıyorsanda bu kadar değil yani.
Yüksek sesle müzik dinlemeyelim komşular rahatsız olunur denirdi biz küçükken.
Şimdi gelen seslere bak....

Bunun site veya sitede yaşamayı bilip bilmemekle alakası yok. Yakın zamanda taşınmış bir insan olarak söylüyorum bunu. Şu anki evin bu denli ses sorunlu bir ev olacağını içine girmeden bilemezdik. Üst komşunun arkadaşıyla yaptığı telefon konuşmasını duyabiliyorum , çünkü ses yalıtımı rezalet. O da beni duyuyor. Ben kiracıyım şu an kafama göre tavana ses yalıtımı yaptıramam ancak üst kat tadilat yapmayı düşünür ve araya taş yünü döşer ise en azından ben onu , o beni duymaz. Onun üstü ve yanı ise onu yine duyar.

Evlerin sorunlu olduğu gerçeğini unutup sessiz sinema modunda yaşasın insanlar isteği gerçek dışı.

Bunun site veya sitede yaşamayı bilip bilmemekle alakası yok. Yakın zamanda taşınmış bir insan olarak söylüyorum bunu. Şu anki evin bu denli ses sorunlu bir ev olacağını içine girmeden bilemezdik. Üst komşunun arkadaşıyla yaptığı telefon konuşmasını duyabiliyorum , çünkü ses yalıtımı rezalet. O da beni duyuyor. Ben kiracıyım şu an kafama göre tavana ses yalıtımı yaptıramam ancak üst kat tadilat yapmayı düşünür ve araya taş yünü döşer ise en azından ben onu , o beni duymaz. Onun üstü ve yanı ise onu yine duyar.

Evlerin sorunlu olduğu gerçeğini unutup sessiz sinema modunda yaşasın insanlar isteği gerçek dışı.

türkiyedeki evlerinde %10 nunda ses yalıtımı olduğunu bilmemek daha gerçek dışı.

çokta büyütülecek bi durum olduğunu sanmıyorum açıkçası. ben olsam vurur kafayı yatardım.oturup onları dinleyip uykumu bölmezdim.

hayatı çok zorlaştırıyoruzzzzz.

Hayır hadi komşu duyar olayını geçtim.
Bir de 8-9 yaşlarında çocukları var.
Oda duyar diyedemi düşünmez insan ya.

Bu konular daha önce hep konuşuldu benzer bir konuda, bu soruyu ben de sordum doğ birsey dediler, geçen bir kadın çocuğuna yakalanmış balayinda, aynı kk kadını onu sorumsuz anne olmakla suçladı, heralde görürse sorun ama duyar sıkıntı yok diye düşünüyorlar,kimbilir ne düşünüyo o çocuklar, bizim vardı öyle komşular, bekardim o zaman, 2 çocukları vardı ikizdi heralde 3 4 yaşlarında, ses başlar bebekler ağlamaya başlar ağlama ayrı inleme ayrı kafam şişerdi, olay bitmeden kalkıp çocuklara da bakmazdı

Back
X