üst komşumdan gelen sesler :(

İş üstündeyken kapıyı yumruklayıp ''Açın kapıyı polis'' diye bağırıp kaçın
Şaka bir yana, cinsellik çok normal ve ses çıkarılması da doğal ama bu kadar da olmaz.
Kimse kusura bakmasın ama kadın dövülürken çıkan ses mi iyi bu mu iyi diye bir şey yok ikisi de çok kötü. Ses çıkarırsın ama bunun da bir sınırı var. Üstelik evde çocuk varken, o çocuğun psikolojisi çökmüştür.

Bi odunla, viledayla bir şeyle sertçe vur, ''Sabah akşam sizi mi dinleyeceğiz ayı oğlu ayılar'' diye bağır artık ben olsam öyle yaparım.

Bende zevk aliyorum az inlersin kimse duymaz o bagirmalar hep show başka. Dedigim gibi kayinvalseyle oturanda bagiriyor mu?☺☺
Hep show hee bizde showmeniz zaten neden insanlar bilmedikleri şey hakkında konuşurlar anlamam herkrs ayni seye aynı tepkiyi vermez.Misal sezeryan olup yatak dosek yatanda var inlrye inleye normal dogum yapmış gibi hemen gezinende biride gecen vajinal orgazm yok yapmış mesela hanımlar bu kadar iddialı olmayın bence

ben kesinlikle ahlaki degerlerle alakali buluyorum.
toplumsal degerlere onem veren kadin veya erkek cok mahrem bir olayi boyle ortaya sermez.
bizde agac kovugundan cikmadik.cocuklugumuzdada gencligimizdede ailemizde boyle seylere rastlamadik.
bazilari sevisirken olur boyle seyler,diyor.yok efendim !Olmaz,olmamali.
niye yan dairedeki,alt dairedeki elin adami benim bogurtumu duyup beni dusunsun.benim icin yanlis dusunceler beslesin.evdeki cocuklar travma yasasin,kimlikleri sikıntya girsin.daha bir cok seyde yazabilirim.

Kv ile oturdugunu düsün oturuyorsun vs demedim bal gibide kontrol.ederin bu kontrol edilebilcek birsey illerde cocuklarin uyurken bagircanmi sacma zevk alabilirsin ama herkesin duyulcak seklinde degil ayip diye birsey var .

[QUOenizbhrm, post: 42507712, member: 617761"]İş üstündeyken kapıyı yumruklayıp ''Açın kapıyı polis'' diye bağırıp kaçın
Şaka bir yana, cinsellik çok normal ve ses çıkarılması da doğal ama bu kadar da olmaz.
Kimse kusura bakmasın ama kadın dövülürken çıkan ses mi iyi bu mu iyi diye bir şey yok ikisi de çok kötü. Ses çıkarırsın ama bunun da bir sınırı var. Üstelik evde çocuk varken, o çocuğun psikolojisi çökmüştür.

Bi odunla, viledayla bir şeyle sertçe vur, ''Sabah akşam sizi mi dinleyeceğiz ayı oğlu ayılar'' diye bağır artık ben olsam öyle yaparım.
[/QUOTE]
Her akşam sa tuhaf tabi ama demekki olabiliyor kim kardasian aciklama yapmış ya gunde mi haftada mi 500 kez iliskiye giriyoruz diye kardes yapmak icin cocuguna bende ona yuh olmustum adamıncükü kopar kadının bacakları bitaraya gelmez o nasıl biseydir yaa demekki oluyor ama ne yiyip iciyosa bunlar

bu iki yorum beni benden etti hakkaten elinize yüreğinize sağlık baya baya güldüm arkadaşlar

Kv ile oturdugunu düsün oturuyorsun vs demedim bal gibide kontrol.ederin bu kontrol edilebilcek birsey illerde cocuklarin uyurken bagircanmi sacma zevk alabilirsin ama herkesin duyulcak seklinde degil ayip diye birsey var .
Valla herseferinde olan bisey ddeğil bu olfumuda oluyor zaten konuda ben değilim ama bu indanlarda var ve en az sizin kadar yadama haklari da var diye düşünüyorum yapacak bisey yok cocugumda var kayinvalidemle evde misafirlerimlede kaldim simdiye kadar bi sıkıntı yasamadim

Insallah cocuklarniz sizi duymamistir kv varkende bagra bagra o isi yaptiginizi hic sanmiyorum kusurs bakmayin

Rabbakmıyorumt: 42508000 .!.:
Insallah cocuklarniz sizi duymamistir kv varkende bagra bagra o isi yaptiginizi hic sanmiyorum kusurs bakmayin
Yoo kusura bakmıyorum dediğim gibi bazı şeyler elinizde değilse oluruna bırakırsınız ve insanlar yasamadigi seyin cahilidir.Bilmedigin bir durumun sana tuhaf gelmesini yadirgamadim ama kendince önlemler aliyorsun tabi agzini kapamak cok riskli durumlsrda yapmamak ev secerken yatak odasi banyoya yakin ve büyük evler seçmek cocugun odasini ona göre seçmek vs vs dedigim gibi henüz bir sıkıntı yasamadim ayrica bu her birlesmexe yasanan bir durum degil bu çok önemli ama bunu her seferinde yasayanda varsa ozenilesi maşallah derim ancak ama komsumdan böyle bir ses duyarsamda onu edepsizlikle suclamayacagima emin olabilirsin.

Ne dinimoze nede baska birseye uygun istedogin sesi cikar ama kimse duymadan o cocuklae bunu duyuyorsa ilerde piskolijilerni düsünmek bile istemiyorum. Cok zararli kendi bileceginiz şey sizin hayatiniz

Cahillik bence yan odada coluk cocuk vteya kv yareken bagra bagra o isi yapmak ben sahsen suratina bakanazsim utancimdan galiba yetistirlme meselesi ki bende zevk aliyorum az ses cinartirsn bitti. Kv oyle otirsan ertesi gün kovar yada adin cikardi ☺☺☺herkesib kendi bilcegi sey mahremiyt diye birsey var

Tabiki de insanlar özgürdür.
Ama bir sitede yaşıyorsanda bu kadar değil yani.
Yüksek sesle müzik dinlemeyelim komşular rahatsız olunur denirdi biz küçükken.
Şimdi gelen seslere bak....

Güvenlik varsa güvenliğe şikayet et, kibarca bu saatte eşya taşıyorlar, çivi çakıyorlar falan de :))) Belki utanırlarda yapmazlar bir daha :)))

a811, post: 42508306, member: 673521"]Cahillik bence yan odada coluk cocuk vteya kv yareken bagra bagra o isi yapmak ben sahsen suratina bakanazsim utancimdan galiba yetistirlme meselesi ki bende zevk aliyorum az ses

Son düzenleme:
Yazdıklarımı yazdığım gibi anlamamissiniz.Ben kimseye cahil demedim insan yasamadigi seyin cahilidir dedim.Misal Yani siz merdivenden dusup ayaginizi burkmadan o durumda ne denli bagirabileceginizi bilemezseniz dimi? Ayni bu olaya uyarlayin iste ayni sey yasaniyor olmasi ayni seyi hissettigimiz anlamina gelmiyor.Neyse bu konu ben biriyle polemige gireyim diye açılmadı. Kötü anne baba veya dinine aykırı hareket eden kv vs biri varken bas bas bağırıp sonra bişey olmamis gibi ysuratina bakan insanlar değiliz bunlar sizin hayalinizdeki kişilikler hem bunlar olmadan hemde bazı birlesmelerde bağıran gayet edepli bir bayanım.Ve bagiran komsularimdan da rahatsiz değilim.Ben gidip aksam yemegimi pisirecegim ve konuyu sizin disinizda takip etmeye devam edecegim hayırlı günler[/QUOTE]
Dipnot:yetistirilme meselesi demissiniz de yani anne ve babam benim vucudumun tepkileri ve cinsel hayat tercihlerim yuzunden töhmet altinda birakilamaz.Kendinize gelin lütfen hanimefendi.

Dipnot:yetistirilme meselesi demissiniz de yani anne ve babam benim vucudumun tepkileri ve cinsel hayat tercihlerim yuzunden töhmet altinda birakilamaz.Kendinize gelin lütfen hanimefendi.[/QUOTE]
Yorumlariniz mantiksiz sizden haric nadka insanalaeda orgasm yasiyor merak etmeyin bende yasadim ama anira anira bagirmadim cahilokle ne demek istediginizi anladim ama yinede cahil olan bence sizsiniz bu oonuda cocuklarinia üzülürüm gercekten ... neyse iyiy günler

Dipnot:yetistirilme meselesi demissiniz de yani anne ve babam benim vucudumun tepkileri ve cinsel hayat tercihlerim yuzunden töhmet altinda birakilamaz.Kendinize gelin lütfen hanimefendi.[/QUOTE]
Ee daha önce takniyorum ben kimseyi yazdin simide yok öyle yapmama sacma benim.mahremin benimdir herseyin bir ölcüsü olmali HER isin rahatsiz olan varki acilmis konu...

a811, post: 42509080, member: 673521"]Dipnot:yetistirilme meselesi demissiniz de yani anne ve babam benim vucudumun tepkileri ve cinsel hayat tercihlerim yuzunden töhmet altinda birakilamaz.Kendinize gelin lütfen hanimefendi.[/QUOTE]
Ee daha önce takniyorum ben kimseyi yazdin simide yok öyle yapmama sacma benim.mahremin benimdir herseyin bir ölcüsü olmali HER isin rahatsiz olan varki acilmis konu...[/QUOTE]
Yazdıklarımı anlamiyorsunuz o yuzden yazmayacagim bütün yorumlarimi geri dönüp okuyabilirsiniz tutarsızlık yok.Kendimce onlem alıyorum bunlara ragmen duyan olursa yapabilecegim birsey yok .Bilincli yapilan birsey degil sonuçta.Sizin aksinize de rahatsiz olanlarin neden rahatsiz oldugunu sorgulamiyorum farkindaysan

Ben üst komşumdan öyle bir ses duysam takmam herhalde kafaya. Neticede adam Johnny Sins değil ki 2 saat aralıksız devam etsin. Ama rahatsız olana da ne var bunda, neden rahatsız oluyormuş, insanlar cinsellik yaşarken de kendini kısıtlamasın falan demem. Rahatsız olan haklıdır. Bu ses, günlük yaşam içindeki gülme sesleri, kavga sesleri, çoluk çocuk sesi falan gibi bir ses değil. Bu insanların özelidir ve yatak odası da bi zahmet özel kalsın. Özel hayatını bir insan neden naklen yayın yapmak ister? Evler berbat durumda zaten, kağıt gibi. Belli seviyede ses muhakkak çıkacaktır ama alt komşuyu uyutmayacak kadar çok yüksek sesi çıkana da Allah akıl fikir versin diyebilirim ancak ve ancak. Herkesin sesi herkese gidiyor. İşine gelince özel hayat diyorlar, özel hayatın gizliliği diyorlar ama bağıra çağıra sevişince özel hayatın gizliliği diye bişey kalmıyor. Rica ediyorum rahatsız olan insana neden rahatsız oluyorsun demeyin. Herkes mahremini insan gibi yaşasa bu tarz sorunlar olmaz. Bu sorunun çözümü en azından gece belli bir saatten sonra insanların yaptıkları "her işte" çıkardıkları gürültüye dikkat etmeleridir. Yoksa komşuyu istediğin kadar uyar, kapısına not bırak, polis çağır... Faydasız kalabilir. Sana ne der çıkar adam işin içinden.

Bende aynen rahatsiz olmuyorum ama olanada niye rahatsiz oluyorsun demem.bas sayfalardada yazdım benimde ses cikarma gibi bi sorunum var ama sadece orgazm olurken kısa suren bi durum yani olabildigince kamufle etmeye calisiyoruz tabi.Allah tan her seferinde olmuyor.Belkide o yüzden fazla empati kuruyorumdur.Valla zor ama kesinlikle mahremiyete dikkat etmeli elinden geldigince gizli olmalı.yinede sadece ses cikariyor diye bir insani etiketleyemem edebine ailesine laf edemem doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…