Hep showBende zevk aliyorum az inlersin kimse duymaz o bagirmalar hep show başka. Dedigim gibi kayinvalseyle oturanda bagiriyor mu?☺☺
Kv ile oturdugunu düsün oturuyorsun vs demedim bal gibide kontrol.ederin bu kontrol edilebilcek birsey illerde cocuklarin uyurken bagircanmi sacma zevk alabilirsin ama herkesin duyulcak seklinde degil ayip diye birsey var .Hep showhee bizde showmeniz zaten neden insanlar bilmedikleri şey hakkında konuşurlar anlamam herkrs ayni seye aynı tepkiyi vermez.Misal sezeryan olup yatak dosek yatanda var inlrye inleye normal dogum yapmış gibi hemen gezinende biride gecen vajinal orgazm yok yapmış mesela hanımlar bu kadar iddialı olmayın bence
Bu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorumhatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.
bu iki yorum beni benden etti hakkaten elinize yüreğinize sağlık baya baya güldüm arkadaşlar
Valla herseferinde olan bisey ddeğil bu olfumuda oluyor zaten konuda ben değilim ama bu indanlarda var ve en az sizin kadar yadama haklari da var diye düşünüyorum yapacak bisey yok cocugumda var kayinvalidemle evde misafirlerimlede kaldim simdiye kadar bi sıkıntı yasamadimKv ile oturdugunu düsün oturuyorsun vs demedim bal gibide kontrol.ederin bu kontrol edilebilcek birsey illerde cocuklarin uyurken bagircanmi sacma zevk alabilirsin ama herkesin duyulcak seklinde degil ayip diye birsey var .
Insallah cocuklarniz sizi duymamistir kv varkende bagra bagra o isi yaptiginizi hic sanmiyorum kusurs bakmayinValla herseferinde olan bisey ddeğil bu olfumuda oluyor zaten konuda ben değilim ama bu indanlarda var ve en az sizin kadar yadama haklari da var diye düşünüyorum yapacak bisey yok cocugumda var kayinvalidemle evde misafirlerimlede kaldim simdiye kadar bi sıkıntı yasamadim
Yoo kusura bakmıyorum dediğim gibi bazı şeyler elinizde değilse oluruna bırakırsınız ve insanlar yasamadigi seyin cahilidir.Bilmedigin bir durumun sana tuhaf gelmesini yadirgamadim ama kendince önlemler aliyorsun tabi agzini kapamak cok riskli durumlsrda yapmamak ev secerken yatak odasi banyoya yakin ve büyük evler seçmek cocugun odasini ona göre seçmek vs vs dedigim gibi henüz bir sıkıntı yasamadim ayrica bu her birlesmexe yasanan bir durum degil bu çok önemli ama bunu her seferinde yasayanda varsa ozenilesi maşallah derim ancak ama komsumdan böyle bir ses duyarsamda onu edepsizlikle suclamayacagima emin olabilirsin.Rabbakmıyorumt: 42508000 .!.:Insallah cocuklarniz sizi duymamistir kv varkende bagra bagra o isi yaptiginizi hic sanmiyorum kusurs bakmayin
Ne dinimoze nede baska birseye uygun istedogin sesi cikar ama kimse duymadan o cocuklae bunu duyuyorsa ilerde piskolijilerni düsünmek bile istemiyorum. Cok zararli kendi bileceginiz şey sizin hayatinizYoo kusura bakmıyorum dediğim gibi bazı şeyler elinizde değilse oluruna bırakırsınız ve insanlar yasamadigi seyin cahilidir.Bilmedigin bir durumun sana tuhaf gelmesini yadirgamadim ama kendince önlemler aliyorsun tabi agzini kapamak cok riskli durumlsrda yapmamak ev secerken yatak odasi banyoya yakin ve büyük evler seçmek cocugun odasini ona göre seçmek vs vs dedigim gibi henüz bir sıkıntı yasamadim ayrica bu her birlesmexe yasanan bir durum degil bu çok önemli ama bunu her seferinde yasayanda varsa ozenilesi maşallah derim ancak ama komsumdan böyle bir ses duyarsamda onu edepsizlikle suclamayacagima emin olabilirsin.
Cahillik bence yan odada coluk cocuk vteya kv yareken bagra bagra o isi yapmak ben sahsen suratina bakanazsim utancimdan galiba yetistirlme meselesi ki bende zevk aliyorum az ses cinartirsn bitti. Kv oyle otirsan ertesi gün kovar yada adin cikardi ☺☺☺herkesib kendi bilcegi sey mahremiyt diye birsey varYoo kusura bakmıyorum dediğim gibi bazı şeyler elinizde değilse oluruna bırakırsınız ve insanlar yasamadigi seyin cahilidir.Bilmedigin bir durumun sana tuhaf gelmesini yadirgamadim ama kendince önlemler aliyorsun tabi agzini kapamak cok riskli durumlsrda yapmamak ev secerken yatak odasi banyoya yakin ve büyük evler seçmek cocugun odasini ona göre seçmek vs vs dedigim gibi henüz bir sıkıntı yasamadim ayrica bu her birlesmexe yasanan bir durum degil bu çok önemli ama bunu her seferinde yasayanda varsa ozenilesi maşallah derim ancak ama komsumdan böyle bir ses duyarsamda onu edepsizlikle suclamayacagima emin olabilirsin.
Tabiki de insanlar özgürdür.
Ama bir sitede yaşıyorsanda bu kadar değil yani.
Yüksek sesle müzik dinlemeyelim komşular rahatsız olunur denirdi biz küçükken.
Şimdi gelen seslere bak....
Yazdıklarımı yazdığım gibi anlamamissiniz.Ben kimseye cahil demedim insan yasamadigi seyin cahilidir dedim.Misal Yani siz merdivenden dusup ayaginizi burkmadan o durumda ne denli bagirabileceginizi bilemezseniz dimi? Ayni bu olaya uyarlayin iste ayni sey yasaniyor olmasi ayni seyi hissettigimiz anlamina gelmiyor.Neyse bu konu ben biriyle polemige gireyim diye açılmadı. Kötü anne baba veya dinine aykırı hareket eden kv vs biri varken bas bas bağırıp sonra bişey olmamis gibi ysuratina bakan insanlar değiliz bunlar sizin hayalinizdeki kişilikler hem bunlar olmadan hemde bazı birlesmelerde bağıran gayet edepli bir bayanım.Ve bagiran komsularimdan da rahatsiz değilim.Ben gidip aksam yemegimi pisirecegim ve konuyu sizin disinizda takip etmeye devam edecegim hayırlı günler[/QUOTE]a811, pos508306, member: 673521"]Cahillik bence yan odada coluk cocuk vteya kv yareken bagra bagra o isi yapmak ben sahsen suratina bakanazsim utancimdan galiba yetistirlme meselesi ki bende zevk aliyorum az ses cinartirsn bitti. Kv oyle otirsan ertesi gün kovar yada adin cikardi ☺☺☺herkesib kendi bilcegi sey mahremiyt diye birsey var
Dipnot:yetistirilme meselesi demissiniz de yani anne ve babam benim vucudumun tepkileri ve cinsel hayat tercihlerim yuzunden töhmet altinda birakilamaz.Kendinize gelin lütfen hanimefendi.[/QUOTE]Yazdıklarımı yazdığım gibi anlamamissiniz.Ben kimseye cahil demedim insan yasamadigi seyin cahilidir dedim.Misal Yani siz merdivenden dusup ayaginizi burkmadan o durumda ne denli bagirabileceginizi bilemezseniz dimi? Ayni bu olaya uyarlayin iste ayni sey yasaniyor olmasi ayni seyi hissettigimiz anlamina gelmiyor.Neyse bu konu ben biriyle polemige gireyim diye açılmadı. Kötü anne baba veya dinine aykırı hareket eden kv vs biri varken bas bas bağırıp sonra bişey olmamis gibi ysuratina bakan insanlar değiliz bunlar sizin hayalinizdeki kişilikler hem bunlar olmadan hemde bazı birlesmelerde bağıran gayet edepli bir bayanım.Ve bagiran komsularimdan da rahatsiz değilim.Ben gidip aksam yemegimi pisirecegim ve konuyu sizin disinizda takip etmeye devam edecegim hayırlı günler
Dipnot:yetistirilme meselesi demissiniz de yani anne ve babam benim vucudumun tepkileri ve cinsel hayat tercihlerim yuzunden töhmet altinda birakilamaz.Kendinize gelin lütfen hanimefendi.[/QUOTE]Yazdıklarımı yazdığım gibi anlamamissiniz.Ben kimseye cahil demedim insan yasamadigi seyin cahilidir dedim.Misal Yani siz merdivenden dusup ayaginizi burkmadan o durumda ne denli bagirabileceginizi bilemezseniz dimi? Ayni bu olaya uyarlayin iste ayni sey yasaniyor olmasi ayni seyi hissettigimiz anlamina gelmiyor.Neyse bu konu ben biriyle polemige gireyim diye açılmadı. Kötü anne baba veya dinine aykırı hareket eden kv vs biri varken bas bas bağırıp sonra bişey olmamis gibi ysuratina bakan insanlar değiliz bunlar sizin hayalinizdeki kişilikler hem bunlar olmadan hemde bazı birlesmelerde bağıran gayet edepli bir bayanım.Ve bagiran komsularimdan da rahatsiz değilim.Ben gidip aksam yemegimi pisirecegim ve konuyu sizin disinizda takip etmeye devam edecegim hayırlı günler
Bende aynen rahatsiz olmuyorum ama olanada niye rahatsiz oluyorsun demem.bas sayfalardada yazdım benimde ses cikarma gibi bi sorunum var ama sadece orgazm olurken kısa suren bi durum yani olabildigince kamufle etmeye calisiyoruz tabi.Allah tan her seferinde olmuyor.Belkide o yüzden fazla empati kuruyorumdur.Valla zor ama kesinlikle mahremiyete dikkat etmeli elinden geldigince gizli olmalı.yinede sadece ses cikariyor diye bir insani etiketleyemem edebine ailesine laf edemem doğrusuWursst: 42509196 .!.:Ben üst komşumdan öyle bir ses duysam takmam herhalde kafaya. Neticede adam Johnny Sins değil ki 2 saat aralıksız devam etsin.Ama rahatsız olana da ne var bunda, neden rahatsız oluyormuş, insanlar cinsellik yaşarken de kendini kısıtlamasın falan demem. Rahatsız olan haklıdır. Bu ses, günlük yaşam içindeki gülme sesleri, kavga sesleri, çoluk çocuk sesi falan gibi bir ses değil. Bu insanların özelidir ve yatak odası da bi zahmet özel kalsın. Özel hayatını bir insan neden naklen yayın yapmak ister? Evler berbat durumda zaten, kağıt gibi. Belli seviyede ses muhakkak çıkacaktır ama alt komşuyu uyutmayacak kadar çok yüksek sesi çıkana da Allah akıl fikir versin diyebilirim ancak ve ancak. Herkesin sesi herkese gidiyor. İşine gelince özel hayat diyorlar, özel hayatın gizliliği diyorlar ama bağıra çağıra sevişince özel hayatın gizliliği diye bişey kalmıyor. Rica ediyorum rahatsız olan insana neden rahatsız oluyorsun demeyin. Herkes mahremini insan gibi yaşasa bu tarz sorunlar olmaz. Bu sorunun çözümü en azından gece belli bir saatten sonra insanların yaptıkları "her işte" çıkardıkları gürültüye dikkat etmeleridir. Gecenin bir yarısı bağıra çağıra sevişmek de gecenin bir yarısı kahkahalarla yüksek sesle gülmek kadar saygısızca bişeydir benim gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?