üst komşumdan gelen sesler :(

"Bir kişinin özgürlüğü , başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter."
ayrıca apartmanda sadece evliler değil çoluk çocuk yaşlı bekar herkes yaşıyor.
aslında uyarıya gerek kalmadan insanların kendilerinin dikkat etmesi lazım

bazı kadınlar sesten daha çok rahatsız oluyor
ben ses yalıtımı olan ve olmayan evde de oturdum,başkalarının duyduklaarını duymadım,duysam da takmıyorum heralde
biraz kişisel
mükemmel bir dünya arıyoruz,harika evler harika mobilyalar,harika vucudlar,harika arkadaşlar,harika eşler,harika çocuklar
ama insan kusurlu bir varlıktı,harika diye bir şey yoktur

bence de en mantıklısı vileda sapıyla filan vurmak
yoksa not bırakmak kötü bence

katılıyorum

kınama kınadığın başına gelir

Dur bende bir diğer kk klişesi

kınamayın kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz diyim tam olsun

şimdi gönül rahatlığıyla konuya devam edebiliriz
tam ben dedim, demekki klişeymiş,size de malzeme olduk ama siz zaten göremeyeceksiniz,bi süreliğine hesabınızı dondurmuşlar sanırım

Son düzenleme:
aynen yaa,sizin yazdıklarınıza katılıyorum

kimsenin öyle bir çığlık duyduğunu sanmıyorum
mübalağa

ne okunası konuymuş,oku oku bırakamadım bir sürü vaktim gitti
neyse kızlar her şey gönlünüze göre olsun :))

Birşey olmaz ki şikater etseniz.Sonucta oturdugu yer evinin içi.Ayrıca Birkaç ay gelip gürültü desibel testi yapıyorlar.O esnada da muzik acmazsa bosuna ugrasmıs olursunuz.Onun yerine polise şikayet edin en azından uyarırlar.

kapısına not yazıp bırakın. yatak odanızdan çok ses geliyor komşular olarak rahatsız oluyoruz diye. isim yazmak zorunda değilsiniz. en azından uyarmış olursunuz.

Rahatsız olan kulak tıkacı vs kullanabilir.
İnsanlar sevişirken sesi duyulmasın diye ağızlarına Çorap tıkayacak değiller. Zira öpüşmekte lazım.

İnlemek ses çıkarmak zevkten olduğu gibi partnere de ayrı zevk verir. Ancak baskılanmış insanlar sessiz sevişirler.
Kendilerini aşsalar onlarda mutlu olurlar.

Biraz iğrenç olacak ama dışkılamak da doğal bir ihtiyaçtır, sıyırıp herkesin önünde yapmadığımıza göre ehem ehem öhöm

Yanii..... Hatta mümkün olduğunca sessiz yapmaya çalışıyoruz ki cinsel ilşki sesi bence çok daha utanç verici ve duyanı da çok rahatsız eden bir şey.

Altına imza atmak istedim.

Yorumları bi okudum ki maşallah millet komşusunun her sesine tahammül etmiş, bi sevişmesi kusur kalmış.

Sifon sesi, klozet tepesinde ıkınan/osuran komşu sesi (bu fena özellikle), horlama sesi, duş sesi, bebek ağlaması, hasta inlemesi, müzik, elektrik süpürgesi, mutfak robotu....

Şu seslerden hangisi için kapıya gizlice not bırakılmış şu güne kadar? Ki bıraksanız ne yazacaksınız? "Biraz daha sessiz s.çın, sifonu çekmeyin, şu burnunuzu bi yaptırın nefes alamıyosunuz, hayvan gibi şii yapıyosunuz." mu?

Daha önemlisi bi önceki yorumumda yazdım. Üst komşudan gelen kavga gürültü sesine müdahale etmeye kaçınızın cesareti yetiyo? O 3. sayfa haberlerindeki eziyet gören, dövülen, öldürülen kadınlar ve çocuklar da birilerinin komşusu.

Ama ölüm kalım meselesine bile el koyamayan, daha da kötüsü banane deyip umursamayan, rahatsız olmayan komşulara iş yatak odası olunca bi cesaret geliyo.

Yani mesele gerçekten yalıtım problemiyse yapılacak şey belli zaten. Apartman toplantısı yapılır, sorun görüşülür, diğer daireler ikna edilir ve gerekli uzmanlar çağırılır tadilat yaptırılıp önlem alınır.

Ama derdi başka olunca insanların...

Benim arkadaşımın başına geldi onlarda durmak yokmuş her an her yerde.sanırım ilaç kullanıyorlar. Kapısına not almışlar 2 gunsusmuslar.şu an aynı şekilde devam ediyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…