Benim gibi dusunen biri cikmaz sanmıştım absürd kacacak diye yorum yazmaktan kacinacaktim ama cesaretlendim.Muhtemelen zaman zaman komsularim benim sesimide duyuyordur hatta esim utanip çok kere nefessiz kalmama sebeb olacak derece agzimi eliyle kapamisligi vardır ama öyle oluyor ki bagirmasam ölecek gibi hissediyorum yani bi yerinizi kesince yafa dusunce cikardiginiz ses gibi birşey bu bilinçli yapilmiyor ki sanırım bunu yasayan sansli kadinlardan biri komsunuz verdigimiz rahatsizliktan dolayi Özür diliyoruzBu insanlarda parkta öpüşseler sorun evlenip evlerinde sevişseler yine sorun.Cinsellik insanın doğasında vardır bir rahatlama biçimidir aynı zamanda ki böyle olunca seslerini ayarlamaları mantıksız oluyor.Zaten günümüzdeki evlerin duvarları da kağıt gibi.Bende yatak odamdan bütün tuvalet seslerini duyuyorum ama adamlara gidip hayvan gibi şii yapıyonuz diyemiyorumhatta bazı geceler horlama sesleri duyuyorum bence zamanla alışırsınız.
Benim gibi dusunen biri cikmaz sanmıştım absürd kacacak diye yorum yazmaktan kacinacaktim ama cesaretlendim.Muhtemelen zaman zaman komsularim benim sesimide duyuyordur hatta esim utanip çok kere nefessiz kalmama sebeb olacak derece agzimi eliyle kapamisligi vardır ama öyle oluyor ki bagirmasam ölecek gibi hissediyorum yani bi yerinizi kesince yafa dusunce cikardiginiz ses gibi birşey bu bilinçli yapilmiyor ki sanırım bunu yasayan sansli kadinlardan biri komsunuz verdigimiz rahatsizliktan dolayi Özür diliyoruz
kız yatağı nereye koysunlar ev belki 1+1 yada 2+1 yatak odası değişmezde. salonda yer yatağı yapılabilir. ama en kesin çözüm bi şekilde uyarmak sanırımyatak odanızın yerini değiştirin bence insanların yüzüne karşıda denmez ki böyle birşey
nasıl uyaracaklar kuzu çok sesiniz geliyor daha sessiz mi birlikte olun diyeceklerkız yatağı nereye koysunlar ev belki 1+1 yada 2+1 yatak odası değişmezde. salonda yer yatağı yapılabilir. ama en kesin çözüm bi şekilde uyarmak sanırım
ağlamaaa aşkla sevişmek ayıp değil ama başkalarını rahatsız etmek ayıp dikkat ediosan sorun yok yada duvarların kalınlığından eminsen sorun yok devam et
herkes hemfikir sanırım not en ii fikir gibi gözüküonasıl uyaracaklar kuzu çok sesiniz geliyor daha sessiz mi birlikte olun diyecekler
vileda yada o tarz bişeyle biraz tıklatsalar anlaşılır sanırım. tabi onlar o derece ses çıkarırken duyabilirlersenasıl uyaracaklar kuzu çok sesiniz geliyor daha sessiz mi birlikte olun diyecekler
Yok konuda surekli sesten bahsediyorsa bilemem ben sadece orgazm olma sırasında olan durumu anlatiyorum.Hatta bi yakinimla ilk evlendigim zamanlar konusmistum bagirmasam olecegim diye korkuyorum korkunc bisey oluyorderst: 42435462 .!.:istemsizce o kadar bağırıyorsanız tebrik ederim ne diyeyim
evet not olabilir en azından tam olarak kimden geldiği belirsiz olur :)herkes hemfikir sanırım not en ii fikir gibi gözüküo
duymazlar sanmam o sesle o vileda tıkırtısınıvileda yada o tarz bişeyle biraz tıklatsalar anlaşılır sanırım. tabi onlar o derece ses çıkarırken duyabilirlerse
E iyi de bacım o adamın evi çok katlıydı, sırf bir odayı sevişme/fantezi odası olarak ayırmıştı, duvarlar neyim deri döşemeydi yanlış hatırlamıyorsamİşte bunlar hep Grinin Elli Tonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?