üst komşumdan gelen sesler :(

bizim alt kata 7-8 ay once yeni evli cift tasindi.
kavgalarini, gulmelerini, normal muhabbetlerini ve hatta horlamalarini duyuyorum. ama hic sevistiklerine dair bir ize raslamadim
ya sevismiyorlar ya da ultra sessiz yapiyorlar bu isi.
eski komsumun inleme sesleri gelirdi ben de rahattim. simdi inanilmaz rahatsizim yatak gicirdasa konsantrastonum bozuluyor, ah desem aklima komsu duyarsa geliyor.
ayrica cocuklarin bagirma haykirma falan olmadikca uyurken diger odadan inleme seslerini duyacagini dusunmuyorum.

yapacak bir şey yok yada gidip kapılarına vurup sessiz sevişin demeniz gerek

yorumların hepsini okudum bi çoğunada çok güldüm ama bu konunun ortalığı karıştıracak bir durumu yok böyle konudan çok gelin kaynana görümce boşanma konusu var asıl onların bayması lazım...
neyse ben kendi anılarıma geleyim ben balayındayken bungalovda kalmıştık alt komşumuz amannn allahım hatırlamak bile istemiyorum son ses müzik açık bunlar iş üstünde ama karı koca değiller ondan eminiz aman Allahım yok böyle birşey alttan inlemeler ahhhlamalar ohlamalar aynı bi arkadaşın dediği gibi şamar tokat sesleri söyledikleri kelimeleri burda söylesem varyaa ıyyykk sinir mideme vurdu o gece zor sabah ettim resepsiyona gidip ya ya onları gönderin ya bizi dedik çok fenaydı...
yeni evime taşındım alt üst yan komşum yok daireler boş yan tarafın üstünden gelen seslerde aynı balayındaki durum bir hafta sonra evleneceklerdi o komşular içimden inşallah başka bi kadın alıp getirmemiştir şerefsiz kızın yatağına dedim evlendikten sonrada devam ettiler gerçi neyseki taşındılar...
şimdide yan tarafımda bekar bi bey var her hafta kadın sesleri değişiyo nerdeyse valla bi gün gidip kapılarına kadın acıyo diyo kardeşim bu kadarda zorlama diyecem en sonunda tövbe yarabbim

alışılmıyo kardeşim böyle seslere benim sinirim bozuluyo valla

Bu konuda belli periyotlarda açılan bir konu KK da ..Pek seviyoz böyle konuları ..neyse
Tam seslerin geldiği zaman " Öhöö öhhööö " diye imalı imalı yüksek sesle öksürsün kocan yada sen ses gittiğini anlasınlar
Yada daha muziplik istersen. Aynı onların çıkardığı sesleri çıkarın dalga gibi.. Onların duyacağı şekilde. Anlarlar herhalde...Duyulmaz ise vileda sapı en iyi çözüm..

bu yeni yapılan evlerde bir sorun var sanırım. bizim üst kattakilerin ayak seslerini bile zor duyuyoruz o da gecenin en sessiz zamanında bile. üstelik ev 30 senelik ne yalıtım var ne bişey

Bizim alttakilerin sevişmesi sesleri, üsttekilerin kavga sesleri bitmiyor. Birde bizim bloğa gelenlerin çoğu yeni evli. Bazen korkuyorum başımıza yıkılcak apartman diye

Benim gibi dusunen biri cikmaz sanmıştım absürd kacacak diye yorum yazmaktan kacinacaktim ama cesaretlendim.Muhtemelen zaman zaman komsularim benim sesimide duyuyordur hatta esim utanip çok kere nefessiz kalmama sebeb olacak derece agzimi eliyle kapamisligi vardır ama öyle oluyor ki bagirmasam ölecek gibi hissediyorum yani bi yerinizi kesince yafa dusunce cikardiginiz ses gibi birşey bu bilinçli yapilmiyor ki sanırım bunu yasayan sansli kadinlardan biri komsunuz verdigimiz rahatsizliktan dolayi Özür diliyoruz

kadının birini sevişirken çok gürültü çıkardığı için yabancı bi ülkede tutuklamışlardı sonra serbest kalınca yine yeniden tekrar yapıcam demişti

istemsizce o kadar bağırıyorsanız tebrik ederim ne diyeyim

yatak odanızın yerini değiştirin bence insanların yüzüne karşıda denmez ki böyle birşey
kız yatağı nereye koysunlar ev belki 1+1 yada 2+1 yatak odası değişmezde. salonda yer yatağı yapılabilir. ama en kesin çözüm bi şekilde uyarmak sanırım

derst: 42435462 .!.:
istemsizce o kadar bağırıyorsanız tebrik ederim ne diyeyim
Yok konuda surekli sesten bahsediyorsa bilemem ben sadece orgazm olma sırasında olan durumu anlatiyorum.Hatta bi yakinimla ilk evlendigim zamanlar konusmistum bagirmasam olecegim diye korkuyorum korkunc bisey oluyor belki öyle biridir yani bilmeden kimseyi kinamayalim derim.Eger oyleysede bu kotu birşey değil bunu yasamayan için tabi yabancı bir durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…