Ust komsumu nereye sikayet etmeliyim

Ay arkadasim salak rolüne de yatamiyormusun? Madem bilmelerinden korkuyorsun polise direk sikayet et..polis gelip gittikten sonra görünce "ay komsum vah vah. Polis neden geldi ki eve? Cok korktuk. Ciddi bir durum yoktur insallah" diye salak rolüne yatin. Oda "bizi biri sikayet etmis" dese.."Yok ya..insanlar da artik bu kadarini da yapmaz" diyin gecin.böyleleri hak ediyor

Benimde tam korktugum bu onlari gectim esim bilse kiyamet kopar ama artik evin icinde durulacak gibi degil kavgalari yuskek sesle konusmalari bitmiyor artik son noktaya getirdikleri icin konu actim yarin cikip sozlu olarak uyaracagim baktim degisen bisry yok sikayet edecegim ben evden cikamiyosam bana yassk varsa onada var oda uygun geregide yapilsin

Ben oğlumu sitenin bahçesine indiriyorum. Havalar bu hale gelmiş bir kıştır dışarı adım atmamışız çocuk bir tuhaf oldu artık. Yani kendinizin durumu ile kıyaslama yapmayın bence bu sizin tercihiniz . Onların da böyle bir araya gelmeleri elbette yanlış. Ama şu pandemi sürecinin en başından bu anına dek ne doğru yapıldı durup düşünüyorum. Tamam başkalarının yanlışı var diye biz de öyle yapalım demiyorum. Ama şikayet etmezdim. Herkesin bir aklı vardır sanırım. Sizi gürültü olarak rahatsız ediyor ise güzelce ifade edebilirsiniz, bebeğinizin uyuduğunu falan deyin.

Polis gürültüye gelir.
Sen cimer’e şikayet et. Ben eğlence yapan, sosyal mesafeye uymayan işletmeleri şikayet ettim. Her defasında dönüş yaptılar bana.

Oyle diyorsunuz ama ben kizimi site icerisinede cikaramiyorum yasak cunku kocaman bir yazi yazilmis ve uc hafta site icinde kimse cikmiyacak yasak cezasi var diye ben bunlara dikkat ederken birilerinin sirf evleri yakin diye gorusmeleri dogrumu peki o zaman bizlerde toplanalim

Yarın akşam 1. eltim KV me 2. eltime eşimin annanesine iftar yemeği veriyor bende çok istiyorum ihpar etmek ama benimki kabak gibi anlaşılır gitmiyorum diye resmen uzaylı ilan edildim

Yarın akşam 1. eltim KV me 2. eltime eşimin annanesine iftar yemeği veriyor bende çok istiyorum ihpar etmek ama benimki kabak gibi anlaşılır gitmiyorum diye resmen uzaylı ilan edildim

Sende salak rolüne yap. Üstüne birde "artik millet iyice delirdi. Insan komsusunu ihbar eder mi hic?!" Tüm apartmani karistir

Sende salak rolüne yap. Üstüne birde "artik millet iyice delirdi. Insan komsusunu ihbar eder mi hic?!" Tüm apartmani karistir
Benim bütün yollar tıkalı canım yeni bina 8 daire toplasan 4 tanesi dolu gelmem yasak şikayet olur dedim Garanti veriyor kimse birşey yapmaz diye

Merhaba bence uyarmadan direk polisi arayin..Uyarirsaniz sonra da polis gelirse kapiya size cephe alirlar..Belliki kuraltanimaz insanlar siz muhatap olmadan polisi arayin

Ben bahcede gezen koronali komsuyu sikayet ettim bir halta yaramadi, polis 5-6 saat sonra gelip nasihat etti gitti. Bir de siz deneyin belki sizin polisler bir yaptirim uygular.

Aklima bana "biz seninle de o kadar arkadas degiliz zaten" diyen "arkadasim" geldi. Demek ki komsulari o kadar saglam degilmis
Yaşlıymis bunların komşusu aile apartmanı gibi.. birde ben eltilerden vukahatlıyım sevmediği mi bilirler kendilerini.ilk eşim der zaten sen yaptın diye abowww biri şikayet etse üzerime kalir o derece..

Gizlice yapacak hiç o değilmiş gibi uyarsa bu afedersin cahilliği aptallığı yapan koronada buluşan komsu anlarmi sizce

Yaşlıymis bunların komşusu aile apartmanı gibi.. birde ben eltilerden vukahatlıyım sevmediği mi bilirler kendilerini.ilk eşim der zaten sen yaptın diye abowww biri şikayet etse üzerime kalir o derece..

Kizim sende kücücük bir kacis deligi de birakmamissin ama Ver adreslerini Almanyadan ben sikayet edeyim. Ismimi de veririm

Yarin ilk uyaracagim baktim uymuyorlar polisi arayip sikayet edecegim
Uyarmaniz cokkkkkk yanlış olur .
Kendinizi de hedef gösterirsiniz çok anlamsız bence .
İtle uğraşmam için polisler var ... Bırakın işlerini yapsinlar

Ayni binadasiniz yasak onlara yok mu gelip giderken görmüyor mu site görevlileri?

Siz bence kendınızle ılgılenın .Bırakın başkalarını .En axından partı fln yapmıolar.Yakın mesafedeler.Belkı sorunları vardır .İçlerını bılemezsınız.Enıstem covıd oldu ablam daaynı zamanda amalıat gecırdı .Bızde her gun gıtmek zorunda kaldık .Çünkü 2 çocugu vardı .Bılemezsınız içlerını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…