Ust komsumu nereye sikayet etmeliyim

şikayet etmezseniz geriye kalan herkesin vebaline girmiş olursunuz bence.

mesele ses degil salgin hastalik var ve yasak toplanmak

Bakiyim peki benim sikayet ettigin belli olurmu
hayır olmaz.

Allah rızası için şikayet edin, tüm sağlıkçıların hatrı için,nolur. bakın çok içten rica ediyorum.

istemezseniz özelden yazın adresi ben ederim çok ciddiyim, yeter artık bıktım bu insanlardan. terbiyesizlik artık bu kadarı,başka bir şey değil!!!

uyarmayın.
bakın çok ciddiyim.
böyle insanları çok iyi bilirim, uyarınız karşılığında ya çirkefleşecekler ya da tamam deyip yapmaya devam edecekler.
sonra siz polise şikayet ettiğinizde, uyardığınız için şikayeti sizin yaptığınızı anlayacaklar ve daha beter şekilde davranacaklar size.
uyarmakla zaman kaybetmek yerine direkt şikayet edin, gerekeni yapsınlar.
zaten siz polise şikayeti kafaya koymuşsunuz, değil mi sonuçta?
böyle insanların ciğerini biliriz, diğer üyeler de bana hak verecektir.
gerçekten isminiz çıkar endişeniz varsa bize verin adres bilgilerini, biz de şikayet ederiz bir şekilde.

Ben zaten kendimle ilgileniyorum ama devlet yasak koyduysa bu sadece benim icin degil o neden uymuyo ne olursa olsun uymalari lazim hayir bi eve toplanip hem yasagi cigniyorlar hemde kafa beyin koymuyorlar geceye kadar su donemde ne haklari var

Madem yasak yazısı varsa nasıl geliyorlar site yöneticisine bildirin o şikayet etsin uyarsın. Sizin de başınız ağrımasın. Bizim site sağlık personeli , onun çocuğu da site içerisinde geziyor. Bizde öyle bir bildiri yapılmadı mesela. Yani benim maskemi takip kimseyle karşılaşmadan oğlumun biraz hava almasıyla kimseye covid bulaştırma ihtimali yok. Covid markete avmye gidince öyle ev toplantılarında falan bulaşma riski yüksek oluyor. Ama açıkhavada kimse ile karşılaşmadan yürümenin bir zararı yok.

Benim karşı apartman komşum da sürekli evine aksam iftara sonra oturmaya misafir alıyor şaka gibi, perdeler açık olduğu için görüyorum. Ki kendisi arkadaşım olur. Dün bile evin içinde 10 kişi en az vardı. O kadar kızıyorum ki benim kızım park park diye kendini paralıyor götüremiyoruz.

Gizlice yapacak hiç o değilmiş gibi uyarsa bu afedersin cahilliği aptallığı yapan koronada buluşan komsu anlarmi sizce
Kimin sikayet ettiği soyleniyor bende ettm yakin zamanda karşı komsumu evde 12 kisi kaliyorlar diye direk ismim gitmis ama daha once 3 kez uyarmistm kapima gelip niye neden bile diyemedi once iletisim onemli diye dusunuyorm ama herkesn kendi fikri tabii

Direk ismim soyleniyosa sikayet edemem esim duyarsa kizar osunan bile toplandılar tekrardan kafa beyin koymadilar gurultuden

AA biz istesek söylemezler isim neden gizli tutulmuyor bu olmaz ama

Üst kata çıkın çocuğunuzun ve kendinizin gürültüden uyuyamadığınızı söyleyin. Bir daha olursa polis çağıracağım deyin. Bir daha olursa da polisi çağırın

O hanede yasayan kisi sayisinda bir artis yoksa,ikamet eden kisi sayisi belliyse edemezsin.Sonuc itibariyla bazi ailelerde bu var.Kalabaliklar.Ama cikip geliniyorsa,evde kasti bir artis varsa Polis'i arayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…