Üst komşunun yatak odası gürültüsü...

Senin canın konunun etrafında dönüp dolaşıp kaşıntılık yapmak istiyor,kah mudahil olmadıgın konuşmaya girip yöneticilerden yardım istiyorsun kah kendi aklının yettiğince hakaret etmeye çalışıyorsun, senin nevrotikliğin için napalım??Dağdan inmelere kurban ol,önce zekice hakaret etmeyi öğren.Sonra senle muhatap olurum belki.

İnternetten birkac kelime öğrenip yazmakta yeni moda oldu :) Kusura bakmayın ben sizin gibi bsg diyerek zekami! konusturacak laf dalaşı içine giremiyorum :))) sahi kaç yaşındasınız kim sizi bu kadar dışladı, şişen yüzünüzle dalga mı geçtiler, arkadaşınızmı yok, dışladılarmı, çokmu acıttılar naaaptılar :)

İnternetten birkac kelime öğrenip yazmakta yeni moda oldu :) Kusura bakmayın ben sizin gibi bsg diyerek zekami! konusturacak laf dalaşı içine giremiyorum :))) sahi kaç yaşındasınız kim sizi bu kadar dışladı, şişen yüzünüzle dalga mı geçtiler, arkadaşınızmı yok, dışladılarmı, çokmu acıttılar naaaptılar :)

Rachel bence artık susmalısın gerçekten zırvalığın ve çiğliğin dibini çıkarttın,beyin yaşın sanırım 6 civarı, yuvada mı öğretiyorlar böyle şeyleri??seninle bir çocuga konuşur gibi mi konuşmam gerekiyor??

Konuyu konu sahibesi açılmasını talep edene kadar yorumlara kapatıyorum.
Kapatma sebebi: tartışma.

Sayın anneruhu,
topiğinizin tekrar aktif olmasını isterseniz bana özelden ulaşınız.

Back
X