Üst komsuyla ses problemi

Bu tür durumlarda eşim çıkıyor apartman kolidoruna barım barim bagiriyor:olamaz:Ne üst katımdan halı çırpan kaldı,ne gece gürültü yapan.Ama ben çok hanfendiyim ,hem sinirim bozulmuyor hem de kimseyle kötü olmamis oluyorum:KK48:

Merhaba hanimlar

Üst komsumun 2 yaslarinda bebegi var. Bebek dogdugundan beri genelde gündüz uyuyor, gece 3-4 e kadar oturuyor.. bizim hayatimiz da tam tersi.. cocuklarim aksam 8 gibi uyur sabah 7den sonra uyanirlar..

Bi kac kere öglen saatlerinde kapiciyla haber gönderdi cocuk uyuyor cok ses oluyor diye.. bisey demedim...

Az önce evi süpürürken yine kapiciyi göndermis, cocuk uyuyor diye... bide benim cocuklar ses yapiyormus .. suan bizim tam hareketli saatlerimiz.. kizim okuldan geldi, cocuklar oynuyor ben ev isi yapiyorum.. ben hangisini yapmayayim.. bu saatte cocuklara sessiz olun demek de sacma..

Komsuyla ortamlarda pek denk gelmiyoruz.. yoksa belki muhabbet acilir konusulur...

Ne yapmami önerirsiniz? Canimi sıkmaya basladi bu konu.. gündüz saati evimde rahat hareket edemez oldum...
Aynı sizin komsu gibi bi bayan baslık acmıs sizin komsu olmasın sakın komsusunun cocuk sesinden rahatsız oluyormus zaar. Allah akıl fikir versin bu insanlara sizin cocuklarınız gayet normal hic mi hşc üzülmeyin komsunuzla sagduyulu bir sekilde konusun kanuni gürültü saatlerini harırlatın sevgiler

Back