• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst üste boyatmaktan yıpranan saçlar için

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Kısa sürede art arda saç boyatmaktan yıpranmış/çok yıpranmış saçlar için önerebileceğiniz herhangi bir ürün var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Hindistan cevizi yağı ve zeytinyagi ile dönüşümlü olarak maske yapmanizi oneririm. Çalışmıyorsaniz evdeyseniz maskeyi yapin, 24 saat dursun. Maske yapmadiginiz gunlerde de kendi saç yağınızla kalmasina izin verin. Sık yıkanmayı bırakın. Bol su için.

Kısa sürede art arda saç boyatmaktan yıpranmış/çok yıpranmış saçlar için önerebileceğiniz herhangi bir ürün var mı? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Benm saclarim mavi siyahtı ve kuafor ben açarım hiç de bise olmaz dedi ben de tabi bir heves kabul ettim eve geldim saclarim elimde kaldı tiftik tiftik oldu ve döküldü sacim siyaha boyayıp düzeltmek istedim bu sefer çok daha berbat oldu en son zeytinyağı Hindistan cevizi yagi Defne yagi e vitamin b vitamini kırdım karıştırıp sürüp hafta da 1 gun 1 saat beklettim düzelmeye başladı ama tabi eskisi gibi olamayınca kestirdim

Back
X