- Konu Sahibi fataldanger
-
Kendi başıma başa çıkamadım bu kalp kırıklığıyla, en sonunda paylaşmaya karar verdim. Aslında çekindiğim için, veya meselenin tamamını anlatmak uzun olacağı için kısaca anlatmak istiyorum. Nedense anlatmayı da beceremiyorum, sadece kalbim sancıyor. Hangi cümlelerle anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. Tek bildiğim biraz daha kendime saklarsam patlayacağım.
Çok kırgınım. Dayanamıyorum. Böyle yaşayamıyorum. Duygularımla alay edildi, benliğimle alay edildi. Çok sert bir şekilde itildim. Yaşamaya devam edemiyorum. Onun gözündeki benliğimle yaşayamıyorum. Rezilliğim, zayıflığım, ezikliğim... Üstesinden gelemiyorum. Yola nasıl devam edeceğimi bilemiyorum...
bnm yasadigim skntilari az cok biliyosunuz.. evlenmeden once kendinden emin, akli basinda, rahat ve ozguvenli bi kiz iken; hayatima alip evlendigim narsist, bencil insan ve gorgusuz ayakalti iftiraci ucuz karakterli ailesi yuzunden, ezik, omuzlari cokuk, korkak ve zavalli hisseden birine donustum.. yuruyusum bile degismisti.. simdi ayrildim ya, Allah im diyorum, sukur.. resmen bana insan oldugumu, yeterliliklerim oldugunu, herseyimi unutturmuslar.. kan emici gibi bu tip insanlar.. ve dedigin gibi, degerli olman icin onlarin izin vermesine ihtiyacin yok.. hani diyolar ya, Allah size iyilik icin bazi insanlari hayatinizdan cikarir; pesinden kosmayin..Bu ne demek yani? O ancak size onay verirse mi varlığınızın bir anlamı, yaşamanız için bir sebep olacak? Sizi dibe çeken insanları hayatınızdan atarsanız, çok da güzel yaşarsınız emin olun. Siz izin vermedikçe kimse sizi üzemez. 3 günlük dünya da kendi hayatınızın iplerini elinize alın derim.
Ama ben onsuz bir hiçim modundaysanız diyecek bişeyim yok zaten. Bir erkeksiz hiç olduğunu düşünen kadınların, kimseye katacak birşeyleri olmadığı hususunda ben de hem fikirim.
Bu ne demek yani? O ancak size onay verirse mi varlığınızın bir anlamı, yaşamanız için bir sebep olacak? Sizi dibe çeken insanları hayatınızdan atarsanız, çok da güzel yaşarsınız emin olun. Siz izin vermedikçe kimse sizi üzemez. 3 günlük dünya da kendi hayatınızın iplerini elinize alın derim.
Ama ben onsuz bir hiçim modundaysanız diyecek bişeyim yok zaten. Bir erkeksiz hiç olduğunu düşünen kadınların, kimseye katacak birşeyleri olmadığı hususunda ben de hem fikirim.
Kendi başıma başa çıkamadım bu kalp kırıklığıyla, en sonunda paylaşmaya karar verdim. Aslında çekindiğim için, veya meselenin tamamını anlatmak uzun olacağı için kısaca anlatmak istiyorum. Nedense anlatmayı da beceremiyorum, sadece kalbim sancıyor. Hangi cümlelerle anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. Tek bildiğim biraz daha kendime saklarsam patlayacağım.
Çok kırgınım. Dayanamıyorum. Böyle yaşayamıyorum. Duygularımla alay edildi, benliğimle alay edildi. Çok sert bir şekilde itildim. Yaşamaya devam edemiyorum. Onun gözündeki benliğimle yaşayamıyorum. Rezilliğim, zayıflığım, ezikliğim... Üstesinden gelemiyorum. Yola nasıl devam edeceğimi bilemiyorum...
Evet, güzel haberlerini duyunca seviniyorum arkadaşım. Çok şükür ki, bir umut düzelir diye yıllarını heba etmedin sen bu insanlarla. İnşallah çok güzel günler bekliyor seni artık. :)bnm yasadigim skntilari az cok biliyosunuz.. evlenmeden once kendinden emin, akli basinda, rahat ve ozguvenli bi kiz iken; hayatima alip evlendigim narsist, bencil insan ve gorgusuz ayakalti iftiraci ucuz karakterli ailesi yuzunden, ezik, omuzlari cokuk, korkak ve zavalli hisseden birine donustum.. yuruyusum bile degismisti.. simdi ayrildim ya, Allah im diyorum, sukur.. resmen bana insan oldugumu, yeterliliklerim oldugunu, herseyimi unutturmuslar.. kan emici gibi bu tip insanlar.. ve dedigin gibi, degerli olman icin onlarin izin vermesine ihtiyacin yok.. hani diyolar ya, Allah size iyilik icin bazi insanlari hayatinizdan cikarir; pesinden kosmayin..
Mesele ancak bu kadar yanlış anlaşılabilirdi. Ben onunla hiç birlikte olmadım ki onsuzluğa dayanamayan bir kadın olayım. Mesele tamamen farklı. Ama anlatmam zor.
.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, ezan okunuyor su an.. hepimizi cok mutlu etsin.. cok zor imtihanlar ama beterini gormeyiz insaallahEvet, güzel haberlerini duyunca seviniyorum arkadaşım. Çok şükür ki, bir umut düzelir diye yıllarını heba etmedin sen bu insanlarla. İnşallah çok güzel günler bekliyor seni artık. :)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.İçinizde tutmak size zarar veriyor ama anlatamayacağınız kadar da zor bir durum...Hayırlısı olsun inşallah. Rabbim gönlünüze ferahlık versin bir şekilde.
Yaslariniz kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?