Üstteki Üyenin Söylediklerine Katılıyormusun?

ben katilmadigim icin yazdim ztn cunku dusununce dogru degil
neyseee

cikolatali kestaneli pastaya bayiliriiiim, manti'yi hic demiyrm ikiside favorim

alttaki, birey grip asisi yapti diye grip olmayacak anlamina gelmez!!!!! cunku virus'ler mutasyon ile degisirler ve yapilan asi o viruslere karsi etkisiz gelir!!!

Yani virusler her sene başak bir yüzle karşımıza çıkarlar ve hersene bu aşıyı yenilemek zorundayız

Bence bakarna sade hiç güzel olmuyor soslarla yapılırsa eğer tadından yenmiyor

sade makarnanin ne tadi var ve tuzu, mutlaka sos, rendelenmis peynir, veya beyaz sos ama kesinlikle yanliz yenmez.

dusunme gucu ile zayiflama istegini yerine getirebiliriz

Hayatınızdaki hedefe koyduğunuz bir basamağa ulaşmayı ya da bir çok sorundan kurtulmayı istiyorsanız, beynimizi yönetmeyi, düşüncelerinizi değiştirmeyi öğrenmek mümkün. Hiçbir sorunun çözümsüz olmadığını ve her şeyin insanda saklı olduğunu unutmayalım...

Güzellik her kapıyı açarmı?

iki bayan ciksa karsiniza ve bir digerinden biraz daha guzel olsa, insan'in gozu ilk guzel bayana gider. buna ragmen guzellik her kapiyi actigini sanmiyorum cunku o guzelliklerin icinde neler olabilecegini gorduuum (kotusu oldugu gibi iyiside var)

gozden izak olan kimse gonulden de irak

kesinnikle katılıyorum :81::81::81:

Birileri arkanızdan konuşuyorsa onlardan öndesiniz demektir..

kesinlikle hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Alah'tan korkmamak inanışıma ters dolaylı olarakta Yaradan'dan korktuğum için gıybettende sakınmaya çalışırım. için rahat olsun

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.. (M.A. Ersoy)
(tecrübemle de sabittir malesef)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…