Üstteki Üyenin Söylediklerine Katılıyormusun?

Katılıyorum. Ama uygulamada zor oluyor maalesef.

Hayvan sevmeyen insan sevmez

katılıyorum kesinlikle!
ruh güzelliği hikayesi tam olarak doğru değil, tip de aynı derecede önemli
Katılıyorum çünkü insanlar arasındaki eşitliğe inanmıyorum inandığımız Allah bile kimseyi eşit yaratmamış hem fiziken hem aklen

Verilen frekanslar sebebiyle gereğinde fazla tüm gün tv izlemenin insanı aptallaştırdığına inanıyorum

katılıyorum frekanslar ve programların kalitesizliği...

sürekli yiyip içtiğimiz besinleri gıdaları bize kötüleyip şöyle gereksiz böyle gereksiz diyip bizi korkutup bir süre sonra takviye gıdasını çıkarıyorlar... Bu söylemlerin bu sektörün bir parçası olduğunu düşünüyorum

Erimez ki şuan demistim gece yani erisin denizde yıkarız elimizi şekerli tuzlu bir şey olur

Bahar evet güzel kış mevsimi bu yıl bahar gibi geçti bu çok acı ve endişe verici

Katılıyorum, senle ben oyunlara sardigimiza göre dondurma iyi gider

Bazı zamanlara geri dönebilmeyi, seçimlerimi, davranış, sözlerimi, rotamı değiştirmek isterdim..

Sonuna kadar katılıyorum ah keşke öyle bir şey olsa

Mesela deniz kenarında ormana bakan manzarada serin serin esintide kahvaltı yapsak ne şahane olurdu

Sonuna kadar katılıyorum ah keşke öyle bir şey olsa

Mesela deniz kenarında ormana bakan manzarada serin serin esintide kahvaltı yapsak ne şahane olurdu
Katılıyorum ve kafada hiçbir düşünce olmadan misss...

Bazen gün boyu oturup sadece film dizi izlemek istiyorum,miskin miskin oturmak uzanmak,cayimi kahvemi yudumlamak... O bazen her zamanda olabilir

Katılıyorum ve kafada hiçbir düşünce olmadan misss...

Bazen gün boyu oturup sadece film dizi izlemek istiyorum,miskin miskin oturmak uzanmak,cayimi kahvemi yudumlamak... O bazen her zamanda olabilir
Katılmıyorum. Tüm gün tv izlemek insanı daha çok yoruyor bence. Özellikle beyni yoruyor ve insanı o gün aptallaştırıyor.

0 kalorili kolalar gibi 0 kalorili tatlılar, cipsler fln da yapılsa da arada bir kalori hesabı yapmadan tıka basa yesek. Yesek yesek yağ, basen, zart zurt yapmasak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…