Üstteki üyeye faL bak...

tburcu

Gınaa Gelebiliteli..
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
1.880
14
68
Antalya
(((Daha önce böyle bi konu açıldı mı bilmiyorum baktım ama açıldıysada afola)))

kızlar oyun basit..herkes üstündeki üyeye fal bakıp 2-3 bişeyler sallıcak

hadi bakalım kolay gele falcı bacılar

biraz vadesi olan ama gitgide mutlu sona yaklaştığın bi yol var önünde...
biyerde ayrıma düşeceksin ve önüne çıkan 2 seçenekten birini tercih etmen gerekecek,çok kararsız kalacaksın ama eğer mantıklı davranır + duygularınıda azcık işin içine katarsan seni güzel bi hayata sürükleyecek..
bide kaplunbağa görüyorum..ev alıyosunuz sanırım ya da yeni bi eve taşınıcaksınız..hayırlı olacak,yeni arkadaşlıklar yeni bir iş ve yeni bir aile katılıcak ailenize..
bir de belli bi dönem geçireceğiniz sıkıntınız olucak ama çok kısa vadeli,hemen atlatılacak..

nasıl baktım fala ama ??

valla bence güzel bi faldı teşekkür ederim ama kimse oyunu beğenmedi sanırsam ki..

valla bence güzel bi faldı teşekkür ederim ama kimse oyunu beğenmedi sanırsam ki..

gözden kaçıyo bazen,beğenmemek değildir.. standartlaşmış oyunlar var çünkü,ondan bende açtım bi oyun mesela,çooook sonra cvp gelmişti

hmm senn oyunda güzelmiş farketmemişm ben bunu

ama sende şarkıyı öle bi yerde bırakmışsınki..boydan boya..hmmm:44: du bakalım bulablirsem yazcam oyundaş

son kelimeyi baz alman yeterli sadece "boy" ile ilgili düşün...

yalnız farkında mısın oyundaş??benm oyun topiğimde senin oyunu devam ettrmekten bahsediyoruz

tanrım ne kdaaan yardımseverim yaaa

tamam düşünürüm boyu

ahahahha evet yaaa kusura bakmaaa.. kaptırmışım

kız bu dünkü değil mi Allah seni napmaya

topik canlansın diye bi adım attım işte,ne vaaaar evet dünkü..yeni mi içsem acaba kendi kendime üretirim bişeyler,sevdim bu işi hahahahah

bu oyun sevilmedi kızım..millet sallıcak bişy bulamadı haklılar herkes ben mi

Son düzenleme:
[COLOR=""] bu oyun sevilmedi kızım..millet sallıcak bişy bulamadı haklılar herkes ben mi[/COLOR]

diğer oyun topiklerine göre evet biraz zor bi oyun.. devamlı hayal gücü, devamlı sallamasyon zor

tüh ben kendim gibi sandım keşke açmayaydım ben onu bilemedim
neyse burasıda bizim geyik mahalimiz olmuş oldu

iviiittt şeker kızzz aynen öyleeee... burası bizim uleeeen çekilin aradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…