- 4 Mart 2016
- 70
- 14
- 3
- Konu Sahibi sinderella1985
-
apartman hayatının zorlukları canım bizde geçen balkondan erkek iç çamaşırı buldukKizlar bunaldim artik bu üst komsumdan artik yaz geldi temizligi bitmez .
ben birinci.katta oturuyorum ustumdeki iki uc gune bir koca koca halilari balkona cikariyor asaga ya sallaniyor ve cirpiyor ..
camasirimi balkona sermiyorum evin icinde camin onune koyuOrum camasir telini oyle seriyorum camasirimi ..
halilarini cikardigini gorunce cokkkkkk sinirleniyorum ister istemez tozu geliyordur camasira bu yuzden iyice.pimpiriklestim ayyy biri bu komsumu durdursun.
sankisupurse olmucak illaki cikicak.o balkona bu halilar
Bu don kimin diye seslenseydinizapartman hayatının zorlukları canım bizde geçen balkondan erkek iç çamaşırı bulduk
Evin genelinde hali yoksaEvin butun halilarini kaldirdik biz . Supurmesi daha kolay oluyor , cirpma derdide yok zaten yapamam oyle bisi gucum yetmez..
En guzeli halisi az olan ev , bir mutfak birde banyo halimiz var onlarida supurge ile aliyorum
Guneyde adana mersin hatay yazin halilari kaldirir.hava ck sicak oldugu icin hali yyakar.belki arkadasta gubeyde oturuyodur.Evin genelinde hali yoksa
merak ettim mutfak ve banyoda neden var:)
Bana gore evin en cok kurlenen ve omruny yiyen iki bolge
Bana sormamışsınız ama benim de evimde halı yok bi tek banyomda var. Islanmaya müsait oluyor ya banyo ben kayıp düşmeyeyim diye seriyorum. Belki arkadaş da o yuzden seriyordur:) mutfağı bilmiyorum ama. Ay ben genel olarak halı karşıtıyım:)Evin genelinde hali yoksa
Evin genelinde hali yoksa
IstanbuldayimGuneyde adana mersin hatay yazin halilari kaldirir.hava ck sicak oldugu icin hali yyakar.belki arkadasta gubeyde oturuyodur.
En az 4 ay hali kullanimaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?