üsttt komsum sinir ediyor.benii

Cok zor sinirimi bozdu benimde ustteki balkonumuz yok ikimizinde ama mutfak pencerem ekmek kirintisi zeytinn cekirdegi saç cekirdek ne ararsan var kavgada ettik ama ayni hala. Galiba boyleleri heryerde var. Keske yapmasalar Allaha havale ettim ben.

Benimkide her gun silkeyecek birsey bulur.hali hali olmazsa paspas paspas olmazsa ortu.biktimm balkonu cam balkon yaptim camlara vurdura vurdura silkeliyor.mermerim hergun les gibi.ciceklerini sular sakir sakir akitir.camdan cop atarlar.ay ay cok doluymusum

koca koca halıların çırpılmasına hayret ediyorum. Nasıl bir güç var kadınlarda ben çırpmaya çalışsam halıyla birlikte aşağıya uçarım.
Apartman toplantılarınızda sorununuzu dile getirin. Halıya yasak getirilsin kilim veya üst baş örtü tarzı şeyler de belli günlerde belli pencerelerden çırpılsın.

Mutfakta da yerler yağlanıyor kayıp düşmeyin diye seriyordur düşünüyorum ben

Sorun olan bendeki camasirlarim her ne kadar iceride olsada balkondan iceriye toz gelmisdir dusuncesiyle camasirlari tekrar yikiOrum pencerenin onude dzruyor camasir telim.. pencere acik duruyor o yuzden..
lafdan anlamaz bu tip insanlar zaten

Guneyde adana mersin hatay yazin halilari kaldirir.hava ck sicak oldugu icin hali yyakar.belki arkadasta gubeyde oturuyodur.
En az 4 ay hali kullanimaz
Supermis.ikigun halilari kayinvalidem oksurdugu icin kusar felan diye kaldirdim
bugun esim soylene soylene halilari serdi
Yok halisiz ev cok cirkin bos ve duzensiz diyo
oysaki silmistim parkeler parliyodu
ama bende alismisim halusiz ayaklarikin alti agriyo

Sorun olan bendeki camasirlarim her ne kadar iceride olsada balkondan iceriye toz gelmisdir dusuncesiyle camasirlari tekrar yikiOrum pencerenin onude dzruyor camasir telim.. pencere acik duruyor o yuzden..
lafdan anlamaz bu tip insanlar zaten
Varya ben olsam ortaligi yikarim
kaldiki ust kat komsuma once haftanin bir gunu izin verdim
baktim balkonum pislikten yikiliyo
cagirdim dedimki
simdi git evinden iki kova su getir sabun ve firca
balkonumu yika camlari sil mermerleri temizle
cunku ben senin pisliklerin icin yorulmak zorunda degilim
hee illeki silkeliyeceksin
sonrada gelip benim balkonu yikiyican iki kovaylada duruluyucaksin:))
Kadin aylardir bisey silkeleyemiyo
bilmem su parasinami kiyamadi

Hele camasirima gelse tahmin bile edemem ne laflar cikar agzimdan
benki cok naxik bir bayanim
iv
cimden canavar cikiyo temizlik konusunda

Dur ya arkadas bende bi evsahibimden biktim usandim diye bi konu acmistim oraya bugunki akdiyonumu anlatiyim
sinirden uyuyamiyorum
iyiki kk var

erkeklerin o tarz takıntısı var

ben bir dönem halısız yaşadım eşim tutturup bir halı aldı

sonra bu sene hiç sermedik yine

halısız temiz ve huzurluyuz kimsenin tepesinden de sarkıtmıyoruz

banyoda da bir girişte bir de lavabo önünde şu altı lastikli ayak paspasları var

at makinaya yıkanıp kurusun oldu bitti

Kv niye kusuyo
Evet guneyde haziranda kaldirilir ekime kadar hali olmaz

Aslinda bende halisiz evin cok bos gorundugunu dusunuyorum
yaxlik ve kislik halilarim ayri
ve hic kimseyi rahatsiz etmem silkeliyicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…