- 30 Ocak 2013
- 29.429
- 43.925
- 798
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Cidden halı çırpmak nedir yaKonuşun eve toz doluyor arka pencereden silkeleyin deyin.
Laftan anlamıyorsa tutun ucundan çekin aşağı halıyı, bu zamanda halı çırpmak mı kaldı yahu.
aklıma çok fenalıklar geldi ama yapmadım:)Bu don kimin diye seslenseydiniz
Mutfakta da yerler yağlanıyor kayıp düşmeyin diye seriyordur düşünüyorum benBana sormamışsınız ama benim de evimde halı yok bi tek banyomda var. Islanmaya müsait oluyor ya banyo ben kayıp düşmeyeyim diye seriyorum. Belki arkadaş da o yuzden seriyordur:) mutfağı bilmiyorum ama. Ay ben genel olarak halı karşıtıyım:)
Supermis.ikigun halilari kayinvalidem oksurdugu icin kusar felan diye kaldirdimGuneyde adana mersin hatay yazin halilari kaldirir.hava ck sicak oldugu icin hali yyakar.belki arkadasta gubeyde oturuyodur.
En az 4 ay hali kullanimaz
apartman hayatının zorlukları canım bizde geçen balkondan erkek iç çamaşırı bulduk
Varya ben olsam ortaligi yikarimSorun olan bendeki camasirlarim her ne kadar iceride olsada balkondan iceriye toz gelmisdir dusuncesiyle camasirlari tekrar yikiOrum pencerenin onude dzruyor camasir telim.. pencere acik duruyor o yuzden..
lafdan anlamaz bu tip insanlar zaten
Supermis.ikigun halilari kayinvalidem oksurdugu icin kusar felan diye kaldirdim
bugun esim soylene soylene halilari serdi
Yok halisiz ev cok cirkin bos ve duzensiz diyo
oysaki silmistim parkeler parliyodu
ama bende alismisim halusiz ayaklarikin alti agriyo
Kv niye kusuyoSupermis.ikigun halilari kayinvalidem oksurdugu icin kusar felan diye kaldirdim
bugun esim soylene soylene halilari serdi
Yok halisiz ev cok cirkin bos ve duzensiz diyo
oysaki silmistim parkeler parliyodu
ama bende alismisim halusiz ayaklarikin alti agriyo
Oksuruyo ve oksurdugunde oguruyor.Kv niye kusuyo
Evet guneyde haziranda kaldirilir ekime kadar hali olmaz
Gecmis olsun.sizede sabir verain allahOksuruyo ve oksurdugunde oguruyor.
olabilir ani bir mide bosalmasi
Yasli hasta
Gecen tam kusarken nasil oldu bilmem ki gece yarisi acil bisey tuttum agzina yoksa yatak dosek hali
iyy
Aslinda bende halisiz evin cok bos gorundugunu dusunuyorumerkeklerin o tarz takıntısı var
ben bir dönem halısız yaşadım eşim tutturup bir halı aldı
sonra bu sene hiç sermedik yine
halısız temiz ve huzurluyuz kimsenin tepesinden de sarkıtmıyoruz
banyoda da bir girişte bir de lavabo önünde şu altı lastikli ayak paspasları var
at makinaya yıkanıp kurusun oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?