- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi sinderella1985
-
Sagolun.gecen ay bir konu qcmistimGecmis olsun.sizede sabir verain allah
Zordur allah kolaylik ve sabir versin.hastaligi nedir gecici biseydir umarimSagolun.gecen ay bir konu qcmistim
zaten biraz zor gunlerden geciyorum suan bile yatmiyorum ki oksurugu cok inatci ne olur ne olmaz
3gundur sabah namazindan sonra yatiyorum ve gunduz bitiyorum
Aslinda uzun mevzuZordur allah kolaylik ve sabir versin.hastaligi nedir gecici biseydir umarim
Çözüm bulursan banada söylermisin kırk kere uyardım üstelik yemek masmın üzerine pat pat tüm tozlar geliyor.dün aliam yine çıkardi akşam yemeği yiyoruz cam acık he sirkeledi sesimi cıkarmadım içeri girdi halıların ikisinide çekiverdim hopp bahcede çileden cıktım artıkKizlar bunaldim artik bu üst komsumdan artik yaz geldi temizligi bitmez .
ben birinci.katta oturuyorum ustumdeki iki uc gune bir koca koca halilari balkona cikariyor asaga ya sallaniyor ve cirpiyor ..
camasirimi balkona sermiyorum evin icinde camin onune koyuOrum camasir telini oyle seriyorum camasirimi ..
halilarini cikardigini gorunce cokkkkkk sinirleniyorum ister istemez tozu geliyordur camasira bu yuzden iyice.pimpiriklestim ayyy biri bu komsumu durdursun.
sankisupurse olmucak illaki cikicak.o balkona bu halilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?