üsttt komsum sinir ediyor.benii

Sagolun.gecen ay bir konu qcmistim
zaten biraz zor gunlerden geciyorum suan bile yatmiyorum ki oksurugu cok inatci ne olur ne olmaz
3gundur sabah namazindan sonra yatiyorum ve gunduz bitiyorum
Zordur allah kolaylik ve sabir versin.hastaligi nedir gecici biseydir umarim

Çözüm bulursan banada söylermisin kırk kere uyardım üstelik yemek masmın üzerine pat pat tüm tozlar geliyor.dün aliam yine çıkardi akşam yemeği yiyoruz cam acık he sirkeledi sesimi cıkarmadım içeri girdi halıların ikisinide çekiverdim hopp bahcede çileden cıktım artık

Halı silkelenmesine bu kadar şaşırılmasına şaşırdım bende. Siz nasıl yerlerde yaşıyorsunuz bilmem ama ben bu güne kadar gecekondu mahallesinde de, eğitim seviyesi yüksek insanlarla dolu sitelerde de, tıkışık tıkışık binalarda da yaşadım ve İstanbul'dan bahsediyorum bu arada, hepsinde de silkeleme olayı vardı. Ha kiminde belli bir düzende, kiminde kafana göre ama hiç bir şey silkelenmeyen, hiç balkona çamaşır asılmayan bir yer görmedim henüz. Ha çok lüks sitelerde olmuyor bu tür şeyler yani ama herkeste lüks yerlerde mi yaşıyor yav... Karşı olmasına bende karşıyım ve dertliyim bu konudan ama toplumumuzun vaz geçemediği bir alışkanlığı işte, ne kadar istesemde tamamen değiştiremedim bu düzeni ve bende kurallar dahilinde bu düzene uydum yani yapıcak bir şey yok. Bizim gün belirlendi en azından da, -aslında günü belliydi de yukardaki gerizekalı hatta beyinsizler, o derece kızgınım ki, bir türlü anlamıyorlardı, akıllarına ne zaman eserse, kaç defa uyardığım halde hem de, saçlı saçlı halılarını, neleri varsa hepsini, her taraftan silkeliyorlardı- şimdi o konudan rahatım bakalım. Ne zaman da böyle desem ardından bir terslik yaşıyorum ha... ALLAH sabır versin hepimize ya zor dangalaklarla uğraşmak...

Bende ilk defa evlendikten sonra taşındığım bu şehir ve mahallede gördüm bu halı çırpma ve dövme işini. Sabahın erken saatlerinde bam güm yer gök inletiyor millet. Benim üst komşum silkmiyor amma velakin o da her gün masa örtüsü, çarşaf gibi ne uzun bi şey illaki yıkıyor ve benim mutfak camımın önüne sarkıtıyor komple güneşimi engelliyor yazın idare ediyorum da kışın kaskaranlık oluyo. Her gün bi şey asılır mı yani anlamıyorum. Bi defa söyledim bi hafta durdu yine devam sonrasında. Acayip sinir oluyorum uzanıp çamaşırları ucundan kesesim geliyor artık.

Hali silkeleme askiyla yanip tutusan koylulerden ben de nefret ediyorum nefret. Yasak masak da dinlemiyo cahiller. Evlerindeki elektrik supurgesinin torbasi halilarina devrilsin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…