Üstümde nazar var

.

Şimdi konuklarınıza bakayım dedim arkadaşlarınız tarafından yok sayiliyormussunuz. Pek nazar edecek kimse yok gibi.

Bi de parmakla gösterilen versiyonu var bunun

Bazen, insanın nazarı kendisine de değer?

Bu kadar övmelere taş olsanız çatlarsınız

Burada sizi görmeyenler bile hasetlenmiş mutlu evliliğim var dediğiniz için gerisini siz düşünün Her sabah ve her akşam mutlaka nas felak okuyun eşinize ve kendinize. Bir ortama girecekken de aynı şekilde dua okuyup gidin hep.

.

Şimdi konuklarınıza bakayım dedim arkadaşlarınız tarafından yok sayiliyormussunuz. Pek nazar edecek kimse yok gibi.
O konu farklı bu konu farklı. Ne alakası var illa arkadaşlarım tarafından mı kıskanılmam gerekiyor? Ayrıca sadece onlar arkadaşlarım değil o konuda da belirtmiştim. Takılmayacağınız yerlere takılasınız tutuyor sorunun özünden çok şaşmışsınız siz.

Kıskanılan bir eşin varsa nazar ondadır sende değil.
Hayır ondan dolayı ikimiz kıskanılıyoruz anlamında söyledim ama maşallah herkes asıl sorduğum soruya değil de kıskanılıyoruz dememe takılmış. Kardeşim ben size kıskanıldığımı söyleyin demedim ne yapabilirim dedim bi fikriniz yoksa ne yapılacağı ile ilgili cvp yazmayın olsun bitsin

ikinize değil eşiniz ve eşinizin size davranışları kıskanılıyor çevrenizde, burada sormak yerine nazara nazar duası okunduğunu biliyorsun google'a yaz nazar dualarını oku ikinizede.
Burada sorduğunuz soruya göre istenilen cevap verilir sizin isteğinize göre cevaplarımızı değiştirmeyeceğiz. Bu kadar insan benzer cevabı verdiyse sorunu birazda kendinizde arayın.

Tamam hadi diyelim belki birileri imrenmis olabilir ama öyle denildigi için de herkes nazar olmuyor.
Siz nazar oldugunuza nasil karar verdiniz?
Nazarın belirtileri vardır, hem de aklıniza hayalinize gelmeyecek belirtiler.

Korunmak icin, günlük Nas Felak, Ayetel Kürsi, Fatiha ve Kalem suresi 51-52. Ayetleri okuyun.
Bir de nazar duasi var "Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti" diye başlıyor, onu okuyun.

Üç kere aldatılıp kabul eden ilişkisinde şiddet vs her şey olan arkadaşımda kavgalarının hep instaya fotoğraf attıktan sonra çıktığını aldatıldığı dönemde kaynanasının büyü yapması sebepli aldatıldığını kimsenin onları çekemediğini evliliklerinin kıskanıldığını nazara geldiklerini söyler hep Öyle aklıma geldi konuyu görünce , velhasıl kimse kimsenin hayatını umursamıyor sıkmayın canınızı bu kadar.

Mesela benim kendime çok nazarım değiyor bir kıyafeti çok beğenerek alıyorum ya yırtılıyor ya sökülüyor illa bir şeyler oluyor kem gözlü müyüm ben

Gülüp kınamayın yine de ya ben Üzüldüm açıkçası. Bence kendi de her şeyin farkında ama kendine yakıştıramadığı için böyle bahanelere tutunmaya çalışıp, kendini insanların gözünde küçültmemeye çalışıyor. Aslında içinde bunun eziklik duygusuyla savaşıyor muhtemelen. Allah yardımıcısı olsun gerçekten üzüldüm umarım kendisine saygısını kazanarak güçlü bir şekilde yoluna devam eder

Kac yasindasiniz?

Ben 43 yasindayim, hayatim boyunca insanlarin beni/hayatimi imrendigi fikrine hic kapilmadim, boyle bir egoya sahip olmadim. Hep “kim ne yapsin beni?” Diye dusundum.

Bence siz de deneyin, cogzel bi his

İnsanların artık kendisini değil eşiyle övünmeye başlaması ne zaman normalleştirildi arkadaşlar ben kaçırdım orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…