- 12 Kasım 2025
- 18
- 8
- 1
- Konu Sahibi icelatte777
-
Ne alaka bize göre ve çevremize göre var. Bi bilginiz yoksa yazmayın olsun bitsinKimsenin mutlu evliliği yok
Kimse yakışmıyor
Sizden başka
Sizi gözleriyle mi yiyorlar
Aman yarabpi bu ne ego
Ben bu sitede gördüm herkes evliliğimize imrenir(di).Kimsenin mutlu evliliği yok
Kimse yakışmıyor
Sizden başka
Sizi gözleriyle mi yiyorlar
Aman yarabpi bu ne ego
Bu site gerçek hayatta rastlayamayacağın ama var olduğunu gördüğün yerdirBen bu sitede gördüm herkes evliliğimize imrenir(di).
Kim bunlar ve çıkıp biz size cok imreniyoruz mu diyorlar
Sanırım eşi cok yakışıklı ve mesleği cok cok iyi konu sahibi kendini yeterli görmüyor.Bu site gerçek hayatta rastlayamayacağın ama var olduğunu gördüğün yerdir
İmrenmeyi basitleştirilmiş konu sahibi
"Yiyor gibi bakmak" tabiriyle
Ne alaka bize göre ve çevremize göre var. Bi bilginiz yoksa yazmayın olsun bitsin
Başkasının evliliğine imrenen kişilere şahit oldum. Genelde gezdikleri yerleri, mesleki/eğitim durumu, mal ve mülkleri, bazen de güzellik/yakışıklılık durumları için yaşanıyor bu durum. Belki konu sahibi haklıdır, belki de abartıyordurBen bu sitede gördüm herkes evliliğimize imrenir(di).
Kim bunlar ve çıkıp biz size cok imreniyoruz mu diyorlar.
Bizimde yüzümüze kimse ne berbat ciftsiniz demiyor ama cok mükemmelde demiyor.. nasıl anliyorlar acsba herkesin imrendigi cift oldugunu
Bu üyeyi kıskanan kuzenimse doğrudur. Uçan kuşu bile kıskanıyor kendisiValla kimsenin b... evliliklerini kimsenin kiskandigi yok.
Kocaniz sadrazamin sol billuru degil kim neyini kiskansin evliliginizin?
Kocanızı da kendinizi de mumyalayıp 40 kilitli kapının ardına koymak?Herkese merhaba mutlu bir evliliğim var her gören çok iyisiniz çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz diyor gerçekten kıskanılacak bir eşim var herkes resmen gözüyle yiyor bizi. Üstümde nazar olduğunu düşünüyorum nazar ile ilgili ne yapabilirim? Bilgilenmek istiyorum. Nasıl geçer?
Kimseyi övmemek lazım herhalde ya. Birine tüm iyi niyetinle çok yakışıyosunuz, tatlısınız desen bile arkandan gözleriyle beni yedi bitirdi, bana nazar değdirdi denilebiliyor. Ki bu övgüleri çoğu zaman insanlar nezaketen veya yalandan söylüyor ama söylememek lazım demek ki.
Eşinizle aranızda olan şeyleri iyi ya da kötü kimseye anlatmayacaksınız. Annenize bile. Bu kadar basit.Herkese merhaba mutlu bir evliliğim var her gören çok iyisiniz çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz diyor gerçekten kıskanılacak bir eşim var herkes resmen gözüyle yiyor bizi. Üstümde nazar olduğunu düşünüyorum nazar ile ilgili ne yapabilirim? Bilgilenmek istiyorum. Nasıl geçer?
Nazar olduğu kanısına nerden vardın? Eşinle kavga mı ediyorsun?Herkese merhaba mutlu bir evliliğim var her gören çok iyisiniz çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz diyor gerçekten kıskanılacak bir eşim var herkes resmen gözüyle yiyor bizi. Üstümde nazar olduğunu düşünüyorum nazar ile ilgili ne yapabilirim? Bilgilenmek istiyorum. Nasıl geçer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?