Üstümüze düşeni yapalım ciddi ciddi oturup konuşalım diyip bidaha aramayan eski sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ayrıldıktan sonra arayıp ben kafamı topladım oturup ciddi ciddi konuşalım ben seni seviyorum üstümüze düşen yapabileceklerimiz neyse konuşalım dedi tamam yarın yasa diğer gün için konuşuruz dedik
Ne o aradı ne ben
Ben bidaha aramadım ama arayıp bi hem böyle diyosun hem aramıyosun diyip heveslide görünmek istemiyorum ama dalga mı geçiyo çocuk oyuncağı mı bu ?

Ayrıldıktan sonra arayıp ben kafamı topladım oturup ciddi ciddi konuşalım ben seni seviyorum üstümüze düşen yapabileceklerimiz neyse konuşalım dedi tamam yarın yasa diğer gün için konuşuruz dedik
Ne o aradı ne ben
Ben bidaha aramadım ama arayıp bi hem böyle diyosun hem aramıyosun diyip heveslide görünmek istemiyorum ama dalga mı geçiyo çocuk oyuncağı mı bu ?
Neden dalga geçsin?Yada dalga geçer mi siz daha iyi tanırsınız.
Ayrılalı ne kadar oldu ve neden ayrılmıştınız ki?

Ne o aradı ne ben
Arar canım oyle dediyse . Biraz daha bekle bakalım. Kendini baska şeylere odakla. Devamli düşündükçe stres olursun aradığında da stresin ona yansır. Sakin soğukkanlı ol üstüne pek düşme.

Bence kaybetme korkusu yok onda , yoksa hemen arardı .
Ben bile sevdiğim biri için ne kadar yoğun olsamda vakit ayırabiliyorsam o neden yapamıyor ? zaten ayrılmışsınız bi kere bittiyse devam ettirmeyin salın. Gururunuz olsun geri dönmeyin belli bir vakit onu özlersiniz ağlarsınız onsuz olmaz diye düşünebilirsiniz ama inanın geçiyor

Aslında üstüne düşmüyorum bi kaç sefer yazdıgında ona inanmadıgımı bu yüzden de konuşmak istemediğimi söyledim bu sefer aradıgında da ciddi sanmıştım
Sen bırak bu çocuğu.
Seni seviyorum diyor peki siz sevildiğinizi hissediyor musunuz?
Neden dalga geçsin?Yada dalga geçer mi siz daha iyi tanırsınız.
Ayrılalı ne kadar oldu ve neden ayrılmıştınız ki?
bi defa ayrılık girince işin içine zaten bi daha bişey olmaz o ilişkiden.yürütebiliyo olsaydınız ayrılmazdınız.çok da önemsemiyomuş işte boşver önüne bak
Arar canım oyle dediyse . Biraz daha bekle bakalım. Kendini baska şeylere odakla. Devamli düşündükçe stres olursun aradığında da stresin ona yansır. Sakin soğukkanlı ol üstüne pek düşme.
Bence kaybetme korkusu yok onda , yoksa hemen arardı .
Ben bile sevdiğim biri için ne kadar yoğun olsamda vakit ayırabiliyorsam o neden yapamıyor ? zaten ayrılmışsınız bi kere bittiyse devam ettirmeyin salın. Gururunuz olsun geri dönmeyin belli bir vakit onu özlersiniz ağlarsınız onsuz olmaz diye düşünebilirsiniz ama inanın geçiyor

Ne o aradı ne ben
Bu da yeni moda oldu. İnsanlar artık konuşmadan ayrılıyor karşı tarafın bile ilişkinin bittiğinden haberi olmuyor. Bu ne yaw. İyice pudinge döndü bu ilişkiler...

Back
X