Üstümüze düşeni yapalım ciddi ciddi oturup konuşalım diyip bidaha aramayan eski sevgili ?

Ayrıldıktan sonra arayıp ben kafamı topladım oturup ciddi ciddi konuşalım ben seni seviyorum üstümüze düşen yapabileceklerimiz neyse konuşalım dedi tamam yarın yasa diğer gün için konuşuruz dedik
Ne o aradı ne ben
Ben bidaha aramadım ama arayıp bi hem böyle diyosun hem aramıyosun diyip heveslide görünmek istemiyorum ama dalga mı geçiyo çocuk oyuncağı mı bu ?

Bence heryerden engelleyin bu adam bi tabir vardır arada sizi yemleyecek gibi duruyor( ilişki uzmanı Adil yıldırım ın tabiri) yani sizle ilişki düşünmüyor ara ara yazacak sizin onda olduğunuzu bilecek. Böyle bi adam gibi. Bence heryerden engelleyin size ulaşmasına asla izin vermeyin niyetinde sizle birşey yaşamak yok yüksek ihtimal.

Gerçekten seven barışmak isteyen insan hemen o an konuşmak ister, barışmak için bekleyemez. Pek önemsemiyor sizi, , olsanız da olur olmasanız da. En iyisi bitirin.

ben bişeyi merak ediyorum
bu eski sevgililer neden zaman geçtikten sonra merak ettim diyip yazar
Bosta kalan erkekler genelde yenisini bulana kadar eskiye sararlar ya da her katilin iyice öldürdüm mü diye merak edip olay yerine donmesi gibi erkekler de benim icin ölüp bitiyor mu yoksa hayatina devam mi ediyor diye bir geri doner.

Ayrıldıktan sonra arayıp ben kafamı topladım oturup ciddi ciddi konuşalım ben seni seviyorum üstümüze düşen yapabileceklerimiz neyse konuşalım dedi tamam yarın yasa diğer gün için konuşuruz dedik
Ne o aradı ne ben
Ben bidaha aramadım ama arayıp bi hem böyle diyosun hem aramıyosun diyip heveslide görünmek istemiyorum ama dalga mı geçiyo çocuk oyuncağı mı bu ?

kaç kurtul.bu adamdan olmaz.

Back
X