Üstünden zaman geçti ama anlamlandıramadigim bi olay

Sadelikherseydir

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
2.424
13.597
208
30
Az önce açılan bı konuyu okurken aklıma geldi aslında 17 yıllık arkadaşlığım bitti diye konu açılmış benimde buna benzer tuhaf bişey gelmişti başıma hala içim içimi yer sizin fikirlerinizi alıp belki hmm bundanmis diyebilirim diye size sormak istedim.

Benim o kadar eski olmasada 4 5 yıllık bı arkadasligim vardı çok çok iyiydik gayet kafa yapılarimizin falan uyustugu gayet samimi olduğum kardeşi yoktu beni kardeşi yerine koyduğunu soylerdi. Sonra kendisi nişanlandı benim evlenmek gibi bı düşüncem yoktu bigun konuşurken laf arasında nişanlısının bı arkadaşının olduğunu benimle tanıştırmak istediğini söyledi bende düşünmediğimi falan söylemiştim neyse gel zaman git zaman baya aklıma yatmaya başladı e dedim tamam bı görüşelim. Sonrasinda bizi tanıştırdilar biz anlaştık hoslandik birbirimizden ve görüsmeye basladik. Şuan iki cocugumun babası eşim olur kendileri buraya kadar hiç sorun yok onlarda evlendi birlikte gelip gitmeye başladık çok güzeldi yani hersey. Sonra bu arkadaşımın kv ciddi sorunlar çıkartmaya başladı eside asla destek olmadi baya sorunlar yaşadı ben hep onun yanında oldum her zaman hiç yalnız bırakmadım küçük bide bebeği vardı o dönem yapamadilar ve boşandılar boşandıktan sonrada çok destek oldum sonra baktım hep ben arıyorum cevap vermiyo geri dönüş yok. Neyse diyorum ağır şeyler yaşıyor ben gene merak ediyorum arıyorum cevap yok bı sure böyle gitti sonra bende aramadım bı sure ondan zaten hiç ses yok. Ve hiç bi sebep yok inanın aramızda geçen bı tatsızlık vs.. sonra böyle ergence tiripli durum paylaşırlar ya öyle şeyler yaptı bende bı mesaj attım ve görüşmek istemedigimi söyledim buna dahi cevap vermedi o gün bugündür de görüşmüyoruz hala aklımda niye böyle oldu neden yani diye hiç bı anlam veremiyorum siz dışardan bakınca ne hissediyorsunuz onu sormak istedim tesekkurler şimdiden okuyanlara.

sizi gördükçe kendi başarısız evliliği aklına geliyordur üzülüyordur kadıncağız. boşverin sizin hayatınızı isteyen biri yakın arkadaşınız olamaz zaten..

Burda ki vefasız siz olabilir misiniz?

Arkadaşınız kolay şeyler yaşamamış, belki psikolojisi bozuldu , belki o tripli durum mesajları size değildi.
Kadın kötü şeyler yaşamış, siz onun sizi aramasını beklemişsiniz ..Çok garip.

Evet olabilir ama sadece benimle gorusuyodu zaten hatta konuşmalarımızda canı sıkılmasın diye ne eşimden ne evliliğimden hiç bahsetmezdim ağır şeyler yaşadığı için sadece onun yanında olmaya odaklanmistim demekki bı yerde eksik düşündüm diyorum.

Ben onun beni aramasını hiç beklemedim sürekli ben iletişim halindeydim ama telefonlarıma aylarca bakmadı geri dönüş yapmadi siz ne düşünürdunuz zorla görüşmeye mi çalıssaydim??

Sizle alakası yoktur ama o sonuçta depresif bir dönemde.
O sizi görünce mutlu bir yuva, sizi tanıştırdığı günler aklına geliyordur.
Aynı zamanda siz yapmasanız dahi boşanan bir kadının evli insanlarla görüşmemesi gerektiğini baskılayan bir toplum düzeni var, etkilenmiş olabilir.

yok canım eksık düşünmüyorsun
bazı insanlara ne yparasan yap onlar eksik oldukları için arkadaslık dostluk eksık kalıyor ,

diğer konuya bende yorum yaptım bende sebepsiz benle görüşmeyi kesen bir arkadasıma çok üzüldüm ama yapacak birşey yok , diş dr arkadas ona daha havalı geldi

Eşlerinizin arkadaş olmasından kaynaklı muhtemelen
Belki sizinle görüşmek eski günleri hatırlamıyordur mutlu zamanlarını. Onu hatırlamamak için geri çekilmiştir.

Olabilir bende belli bı zaman sonra ısrarcı olamadım haliyle. Sonra da çok düşündüm gorussemiydim diye ama doğru olanı buydu galiba

Olabilir bende belli bı zaman sonra ısrarcı olamadım haliyle. Sonra da çok düşündüm gorussemiydim diye ama doğru olanı buydu galiba
Bazen insanlar birbirlerinin hayatındaki misyonlarını tamamlayıp istesenizde istemesenizde çıkıyorlar hayatınızdan. Muhtemelen bu da oyle bir durum. Çok üstüne düsünmeyin bosverin

Sizin yerinizde ben olsaydım asla ona gönül koymazdım kırılmazdım.
arkadaşınız belliki zor süreçten geçmiş. Bazen insan kimseyle görüşmek istemeyebilir.. belki de bu ona iyi gelmiştir. Kişisel algılamayın bence. Sıkboğaz etmemek lazım. Arada bir hal hatır sormak kafidir.

İnanın o dengeyide iyi kurdugumu düşünüyorum bı sure yalnız kalmak ayrı görüşmeyi hiç istememyi belli etmek ayrı bişey bence çünkü onu da çok denedim hani dedim zor şeyler yasadi olabilir yalnız birakiyim bu seferde aklım kaliyodu ne yaptı falan diye ariyodum ama gerçekten asla geri dönmedi mesajlarıma aramalarima bende napablirim ki zorla da olmaz istemedi demekki.

Belki bi süre kendi haline kalmak istemiştir neden mesaj atıp görüşmek istemediğinizi söylediniz çok garip olmuş

Onu anlarim ama durumlarını sadece bana açıp direk değişik paylaşımlar yapınca asla mesajlarıma aramalarima dönmeyince ki bu bir iki kere veya bir ay iki ay değildi aylarca yani düşünün bende mesaj attım artık başka yapacak bişey gelmedi aklıma ki kırıcı bı mesajda değildi hala onun mutluluğunu çok istedigimi onu çok sevdiğimi ama fazla sık boğaz ettiğimi düşündüğümu falan yazmıştım ona bile cevap vermedi siz ne düşünürsünüz ki gerçekten sorun bendemi.

Sanırım siz de geri dönüş yapmadı diye görüşmek istemiyorum diye mesaj atmışsınız. Bu biraz sık boğaz etmek gibi oluyor.
AmanDengeyi iyi kurduğunuzu düşünüyorsanız öyledir.

Bende çocukluğumdan beri arkadaş olduğum kişiyle görüşmüyorum kendisi çok hatırsız hep bana yarabbi diyen biriydi şimdi kafam rahat görüşmüyoruz diye hayatımda gereksiz yer kaplıyordu

Sanırım siz de geri dönüş yapmadı diye görüşmek istemiyorum diye mesaj atmışsınız. Bu biraz sık boğaz etmek gibi oluyor.
AmanDengeyi iyi kurduğunuzu düşünüyorsanız öyledir.

İllaki bendede var demekki bişey hoşuna gitmeyen bişey oldu demekki kendimi tamamen çok iyi dört dörtlük arkadaş ilan etmiyorum zaten fikir almak istedim sadece dışardan bı göz olarak çok sağolun cevaplarınız için

Bende çocukluğumdan beri arkadaş olduğum kişiyle görüşmüyorum kendisi çok hatırsız hep bana yarabbi diyen biriydi şimdi kafam rahat görüşmüyoruz diye hayatımda gereksiz yer kaplıyordu

Benimde arada aklıma geliyor üzülüyorum soruyorum kendi kendime bı cevapda bulamiyodum bı sorayım dedim gerçekten böylesi daha iyi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…