Valla bilmiyordum ama doğrudurÇok haklısın da , üyelere ithafen konu açmak yasak .
Canım bence forumdan ayrıl.Bu konuyu üzerime alınmıyorum..
Çünkü ben sevgilisinden hakaret, ihanet, şiddet görenlere (genç kızlara)
Ayrıl bence
Diyorum
Aha! Mune arkadaşı dışarı alabilir miyiz?Ben olaya tersten bakıyorum. Madem ben bekar ve yalnızım herkes yalnız kalsın. Herkes boşananın kimse mutlu olmasın diye ayrılsınlar istiyorum. Nihahaha.
Çok seviyorum napıyımCanım bence forumdan ayrıl.
Aha! Mune arkadaşı dışarı alabilir miyiz?
Senin yorumlarin bana 1 saat yoga yapmisim gibi geliyor canimcimnazli hanim,
ben kadinlar kulubunun cok yararli bir olusum oldugu kanaatindeyim. burada her egitim seviyesinden, farkli sosyo-kulturel-ekonomik seviyeden kadin var. birlikte fikir fikire verip, bircok soruna care olamasak da destek oluyoruz care yollarinda.
ancak evet bir o kadar da hadsiz, seviyesiz insanlar da olabiliyor. kimisi okumus ama cehaleti baki kalmislardan oluyor, kimisi cehaleti kendine ikinci bir ten edinmislerden...
size dusen aldiginiz yorumlari, fikirleri, onerileri kendi gonul ve zihin suzgecinizden gecirmek evet ancak daha da elzemi, size sunulanlari kendi hayat kosullariniz ile yorumlamak ve gerceklestirmek.
Bir de sizin gibi konuyu mundara çeviren bi grup da var onlara da başka bi zaman konu açarız inşallahCanım bence forumdan ayrıl.
Aha! Mune arkadaşı dışarı alabilir miyiz?
Şaka bir yanaMune , @Margarikotin üyelere yönelik konu.
Ok beklerim.Bir de sizin gibi konuyu mundara çeviren bi grup da var onlara da başka bi zaman konu açarız inşallah
Tekrar okuyun lütfen aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Bahsettiğiniz şeylerden konuda bahsetmiş miyim?Siddet, aldatma, mutsuz evlilik gibi konularda ben bosan diyorum... Napicam yuvani kurtar mi dicem boyle bi durumda?
Siz de konuyu tekrar okur musunuz lütfen ? Bir de kocam nasıl davranmalı adlı konuyu incelerseniz cevabı oradaAçıkçası ben eşinden iltifat almayan birisine ''boşan'' diyeni görmedim, siz gördüyseniz bilemem, hatta çoğu zaman ''sen haksızsın, adama çok yüklenmişsin, vs'' diyenler de oluyor.
Amaa tutupta eşinden şiddet görene, aldatılana, hakarete küfre uğrayana, bir gram sevgi ilgi görmeyene ben de boşan derim. Kadınlar erkeklerin her kahrını ''aman yuvam dağılmasın'' diye çekmek zorunda mı??
Erkek düşünsün biraz da bunu. ''aman yuvam dağılmasın şiddet göstermeyim, hakaret etmeyim, aldatmayım'' desin. ''aman çocuklarım var karıma iyi davranayım'' desin. Neden fedakarlığı kadın yapmak zorunda?
Kadın aldatsa, hata yapsa erkek affediyor mu? Kadın neden affetsin? Sizin dediğiniz gibi düşünürsek çok ezilmez miyiz bu erkekler tarafından?
Konum kapanacak ya da tasinacaktir biliyorum ama bunu yazmak zorundayım çünkü insanları gerçekten acimasizca ve gereksiz yönlendiren üyeler çok fazla kadınlar klübünde.
Eşinden herhangi bir rahatsızlığını dile getiren bir kadına niçin hemen ayrıl kendi yoluna bak boşan gibi acımasız ve gereksiz yönlendirmeler yapıyorsunuz ? Bir evlilik kolay mı kuruluyor ? Neden iltifat etmiyomus diye vay efendim benim öyle odun kocam olsa bosarim da yok ruhsuz herif te .. ya bekara koca boşamak gerçekten çok kolay ya da gerçekten bazıları kimsenin mutluluğunu istemiyor.
Boylelerine kulak asmayin. Her insanın iyi yönleri de kötü yönleri de vardır hiç kimse 4 4 lük değil. Eşlerinize evliliklerinize sahip çıkın bir yuva kolay kurulmuyor. Her saçma sapan sebepten ayrılık noktasına gelindiği için boşanmalar evliliklerden daha çok malesef..
Siz de konuyu tekrar okur musunuz lütfen ? Bir de kocam nasıl davranmalı adlı konuyu incelerseniz cevabı orada
Sevgilinden ayril o halde.Bekarım arkadaşlar burdan vuramazsiniz
Eve gelirken çiçek almamış aaa odun herif boşan bi gün iltifat etmemiş ruhsuz adam hemen boşan gibi.. onun haricinde bahsettiğiniz psikolojik ve fiziksel şiddet ya da aldatma ya da vs vs geçerli sebepleri elbette suan buraya silamam imkansızKonuyu okudum ilk cümlemde verdiğiniz örnekten gittim, ama sizce hangi konularda boşan demeliyiz hangi konularda dememeliyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?