Üstüne alınan her üyeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuyu üzerime alınmıyorum..
Çünkü ben sevgilisinden hakaret, ihanet, şiddet görenlere (genç kızlara)
Ayrıl bence
Diyorum
Canım bence forumdan ayrıl.

Ben olaya tersten bakıyorum. Madem ben bekar ve yalnızım herkes yalnız kalsın. Herkes boşananın kimse mutlu olmasın diye ayrılsınlar istiyorum. Nihahaha.
Aha! Mune arkadaşı dışarı alabilir miyiz?

Şaka bir yana Mune , @Margarikotin üyelere yönelik konu.

Senin yorumlarin bana 1 saat yoga yapmisim gibi geliyor canimcim

Siddet, aldatma, mutsuz evlilik gibi konularda ben bosan diyorum... Napicam yuvani kurtar mi dicem boyle bi durumda?

Siddet, aldatma, mutsuz evlilik gibi konularda ben bosan diyorum... Napicam yuvani kurtar mi dicem boyle bi durumda?
Tekrar okuyun lütfen aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Bahsettiğiniz şeylerden konuda bahsetmiş miyim?

Açıkçası ben eşinden iltifat almayan birisine ''boşan'' diyeni görmedim, siz gördüyseniz bilemem, hatta çoğu zaman ''sen haksızsın, adama çok yüklenmişsin, vs'' diyenler de oluyor.

Amaa tutupta eşinden şiddet görene, aldatılana, hakarete küfre uğrayana, bir gram sevgi ilgi görmeyene ben de boşan derim. Kadınlar erkeklerin her kahrını ''aman yuvam dağılmasın'' diye çekmek zorunda mı??

Erkek düşünsün biraz da bunu. ''aman yuvam dağılmasın şiddet göstermeyim, hakaret etmeyim, aldatmayım'' desin. ''aman çocuklarım var karıma iyi davranayım'' desin. Neden fedakarlığı kadın yapmak zorunda?

Kadın aldatsa, hata yapsa erkek affediyor mu? Kadın neden affetsin? Sizin dediğiniz gibi düşünürsek çok ezilmez miyiz bu erkekler tarafından?

Siz de konuyu tekrar okur musunuz lütfen ? Bir de kocam nasıl davranmalı adlı konuyu incelerseniz cevabı orada

Canım bence boşan

Konuyu okudum ilk cümlemde verdiğiniz örnekten gittim, ama sizce hangi konularda boşan demeliyiz hangi konularda dememeliyiz?
Eve gelirken çiçek almamış aaa odun herif boşan bi gün iltifat etmemiş ruhsuz adam hemen boşan gibi.. onun haricinde bahsettiğiniz psikolojik ve fiziksel şiddet ya da aldatma ya da vs vs geçerli sebepleri elbette suan buraya silamam imkansız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…