- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Bekarım arkadaşlar burdan vuramazsiniz
Ustume alindim. Kimsenin mutlulugunu istemiyorum, herkes bosansin istiyorum. Dunyadaki tek mutlu cift biz olalim istiyorum. Bunun icin de ise kadinlar kulubunden basladim. Ne kadar cok kisiyi bosatirsam o kar...
Çok severiz okuyup anlayamadan yorum yapmayıHerkes boşansın istiyorum. Kocasından boynuz, dayak, tokat, küfür yiyen mutlu kadınlara tahammül edemiyorum. Bu kadar huzur, aşk ve mutluluk fazla
Çok severiz okuyup anlayamadan yorum yapmayı
Herkes boşansın istiyorum. Kocasından boynuz, dayak, tokat, küfür yiyen mutlu kadınlara tahammül edemiyorum. Bu kadar huzur, aşk ve mutluluk fazla
Onu bende anlamıyorum zaten başlı başına ayrı bir konuŞiddet ve aldatma varsa kesinlikle çocukların var şans ver demem, ben de olsam şans vermem çünkü ama diğer konular farklı ,kendim ne yapardım diye düşünüp yorum yazarım ama boşan vs demem çoğu da öyle yapıyor zaten ama bende aldatma ve şiddet olan kadına AYRILMA diyenleri anlamıyorum
İltifat konusunda örnek vermişim dikkat ederseniz.. şiddetle aldatma ile nasıl aynı kefeye koydunuz anlamayadim. Olur olmaz sebeplere ayrıl boşan diyenlere söyledim kadın kalkmış fikir istiyor bosanmayi o da bilir elbette yardimci olmak yerine hemen boşan demek çok acimasizcaKonunuzda şiddet gören, aldatılan vs boşansın diye belirtmemişsiniz gördüğüm kadarıyla. İçinizden geçenleri mi tahmin edelim, müneccim miyiz?
İltifat konusunda örnek vermişim dikkat ederseniz.. şiddetle aldatma ile nasıl aynı kefeye koydunuz anlamayadim. Olur olmaz sebeplere ayrıl boşan diyenlere söyledim kadın kalkmış fikir istiyor bosanmayi o da bilir elbette yardimci olmak yerine hemen boşan demek çok acimasizca
Size ne işe niye ısrarla yorum yapiyorsunuz kendinizde bu hakkı gördü iseniz bende elbette istediğim konuya yorum yapabilirimÖrnek verdiğiniz tek bir konu üzerine mi yorum yapalım? Yani sizin probleminiz tek bir konu olmuş olur o zaman. İsteyen istediği sebeple istediği şeyi söyler. Bazı insanlar acımasızdır, bazıları ufak şeylere bile tahammül edilmemesi gerektiğini düşünüyordur. Bize ne, size ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?